Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare stabilizator tensiune

laptop gaming buget maxim 10000 lei

Roboti EVE - compania 1X

Pierdere apa masina de spalat
 Nuanta culoare

autonivelanta peste autonivelanta

Plata produs

Klaus Iohannis, propus oficial de...
 Fotbal juvenil

Contributie pentru crestere si ed...

Țiuit laptop

Firewall UFW si Iptables - Doua I...
 DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Cum sa procedez

Incalzire pardoseala sistem Upono...

Cat costa o cutie de viteze manua...
 

Receivere Satelit - HELP!

- - - - -
  • Please log in to reply
180 replies to this topic

#19
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
este Dreambox 500 la ~ 8.7mil la PERUVISION. Fata de 7000 are lipsa CI, HDD, USB, CF, DISPLAY. Are un card reader, ethernet100, RS232. E foarte mic si are sursa externa. Tunerul e mai bun ca la 7000 (comparabil cu unul de HUMAX la SR mari) dar nu merge bine la SR mici (sa zic sub ~6000 deci unele posturi RO nu o sa-ti intre). Viteza si softul sint de nota 10. Poti sa inregistrezi pe PC si sa faci o groaza de chestii dar daca nu ai cunsotinte LINUX iti cam prinzi urechile cu el pina inveti. Kaon e o alegere buna pt ca are pret mic ~5mil si nu ai bataie de cap cu el. Suportul e relativ bun si deschide cam tot ce se poate la ora asta.

#20
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,476
  • Înscris: 30.08.2003

onyx, on Dec 6 2004, 21:07, said:

este Dreambox 500 la ~ 8.7mil la PERUVISION. Fata de 7000 are lipsa CI, HDD, USB, CF, DISPLAY. Are un card reader, ethernet100, RS232. E foarte mic si are sursa externa. Tunerul e mai bun ca la 7000 (comparabil cu unul de HUMAX la SR mari) dar nu merge bine la SR mici (sa zic sub ~6000 deci unele posturi RO nu o sa-ti intre). Viteza si softul sint de nota 10. Poti sa inregistrezi pe PC si sa faci o groaza de chestii dar daca nu ai cunsotinte LINUX iti cam prinzi urechile cu el pina inveti. Kaon e o alegere buna pt ca are pret mic ~5mil si nu ai bataie de cap cu el. Suportul e relativ bun si deschide cam tot ce se poate la ora asta.

<{POST_SNAPBACK}>


Hmmm. Nu am inteles ceva (sunt newbie in receptoare): daca ai un DreamBox 500 poti sa legi cu calculatorul si sa inregistrezi programe? Cum asta? Sunt f. curios ... Si ce tip de card reader are Dreambox 500?

#21
ianos9catalin

ianos9catalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.01.2004
Am facut o mare prostie! Am incercat sa pun a doaua oara patch pe Str 4335 Ev si la rularea fisierului DOS-Batch da eroare iar dupe ce l-am repus in priza nu mai porneste! Am incercat sa revin la softul original de pe strongsat.ro cu utilitarul DnUp dar nu vrea deloc. Dupa multe incercari am introdus Firmware 1.3 Nov. 27  2003 cu 4155 Evo 1_3_1 st .bin dar la inceput toate programele care erau deja salvate sunt Scrambled. Am resetat dar acum nu mai vrea sa gaseasca nici un canal la scanare! Am postat si pentru a nu mai pati cineva ca mine si pentru a va cere ajutor! Nu prea am chef sa cumpar acum alt receptor! Poate ma ajuta cineva! Pe un site moldovenesc eram sfatuit sa introduc softul original cu alt receptor nepatchiuit . Mai pot introduce patchiul vreodata?
Multumesc!

#22
Sorin Giuroescu

Sorin Giuroescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 08.07.2004
Onyx, amabil ca intotdeauna...
Linux totusi pune probleme obisnuitilor de Windows si nu mai prea am timp.
Cer prea mult daca te rog sa imi recomanzi o placa Skystar: Caldura produsa e o problema mare ptr calculatorul meu.
Skystar 1 ar merge? In plus trebuie sa aiba si DiSeq 1.2 ptr comanda monturii H-H.
Ce sa cumpar? Mersi mult.

#23
ianos9catalin

ianos9catalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.01.2004

ianos9catalin, on Dec 9 2004, 21:37, said:

Am facut o mare prostie! Am incercat sa pun a doaua oara patch pe Str 4335 Ev si la rularea fisierului DOS-Batch da eroare iar dupe ce l-am repus in priza nu mai porneste! Am incercat sa revin la softul original de pe strongsat.ro cu utilitarul DnUp dar nu vrea deloc. Dupa multe incercari am introdus Firmware 1.3 Nov. 27  2003 cu 4155 Evo 1_3_1 st .bin dar la inceput toate programele care erau deja salvate sunt Scrambled. Am resetat dar acum nu mai vrea sa gaseasca nici un canal la scanare! Am postat si pentru a nu mai pati cineva ca mine si pentru a va cere ajutor! Nu prea am chef sa cumpar acum alt receptor! Poate ma ajuta cineva! Pe un site moldovenesc eram sfatuit sa introduc softul original cu alt receptor nepatchiuit . Mai pot introduce patchiul vreodata?
Multumesc!

<{POST_SNAPBACK}>

Am rezolvat! Ce nu s-a putut cu cablu Null modem s-a putut cu un receptor 4155 cu patch pe el. Am descarcat patchul direct din cel fara probleme in receptorul meu. Cred totusi ca trebuie avut macar versiune 1.3 de firmware! Multumesc oricum!

#24
shapeshifter

shapeshifter

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,655
  • Înscris: 27.08.2002
Mai trage un ochi pe http://www.rdi-sat.c...c78aecbc150c690

#25
ianos9catalin

ianos9catalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.01.2004

zippy99, on Dec 12 2004, 17:31, said:

Pe RDI trag cu ochiul de vreo doi poate chiar trei ani si trebuie sa recunosc ca am invata foarte multe. Unde m-ai trimis tu se face referire mai mult la modelul 4125. Oricum am inteles ca inca (sper ) nu exista noutati in ceea ce priveste modelul 4155. Candva(cand a aparut patch-ul) pe rdi eram sfatuiti sa nu punem patch de doua ori ca se intampla ceva cu loaderul sau cu flash-ul, informatie pe care am citit-o deabia acum si de aceea eram cam dezorientat. Principalul e ca am rezolvat problema bineinteles ajutat de un prieten, drept pentru care ii multumesc! Si voua la fel!

#26
ianos9catalin

ianos9catalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.01.2004

onyx, on Nov 13 2004, 12:50, said:

MA20 merge cel mai bine, celelate versiuni sint foarte lenese.

<{POST_SNAPBACK}>

Unde gasec pe net versiunea MA 2.0? Intr-adevar versiunea MA 1.31este greoaie. Cum fac ca un receptor de acest fel sa comande un Stab 100 H-H dupa ce am schimbat locatia( din Belgia in Romania) , antena fiind bine montata verificand arcul de sateliti cu un Strong 4335 evo. Trebuie neaparat reset sau este necesar doar reinstall? Multumesc!

#27
sarateanu2004a

sarateanu2004a

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 09.09.2004
Ianos9

Am eu softul pentru nokia zi-mi unde sa-l postez.

#28
ianos9catalin

ianos9catalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.01.2004

sarateanu2004a, on Dec 13 2004, 23:36, said:

Ianos9

Am eu softul pentru nokia zi-mi unde sa-l postez.

<{POST_SNAPBACK}>

Pe email: [email protected]. Am reusit totusi, dar greu, sa urnesc antena cu acest receptor enervant de lenes! Ma asteptam totusi la ceva mult mai rapid sau macar la un meniu mai simplu! Multumesc mult pentru ajutorul acordat ! Astept mail. Poate ma ajuti si cu niste indicatii despre cum instalez softul! mentionez ca am cat de cat cunostinte despre instalarea unui soft dar acum parca nu mai sunt sigur!

#29
sarateanu2004a

sarateanu2004a

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 09.09.2004
Am nevoie de soft care sa-l bag in EEPROM-ul unui ECHOSTAR DSB1100 , un fisier mic de 2K dar care nu l-am gasit pe net poate sa ma ajute cineva?

#30
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Te referi la firmware sau la ce ?

Poti sa dai detalii ?

#31
sarateanu2004a

sarateanu2004a

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 09.09.2004
Da Burvi , am un reciver ECHOSTAR shi se comporta ciudat in lista de canale TV gasesc pe fiecare satelit in parte cate 654535 de programe , programe ce au nume *daca le pot numi nume( ciudate cu caractereneinteligibile (ceva cam de genul cum ai vedea un fisier executabil}
Am crezut intii ca este din firmwarw si l-am schimbat cu versiunea 9.00 dar nimic acelas fenomen si atunci nu am decat sa incerc sa schimb SW dintr-o memorie I2C ce se afla pe placa logica . Un circuit cu 8 pini 24C16 , un EEPROM cu capacitatea de 2Kocteti , dar ma gandesc ca este posibil sa aiba un defect si in SDRAM alta memorie care de data asta este de 4MEGA octeti

#32
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Eu zic sa incerci sa-i pui softul original.
Si sa-i faci update de pe satelit.

Nu umbla inca la eproame...

#33
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
gata nu mai stie nimeni nimik?

#34
pboby

pboby

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 23.01.2004
AM un STRONG 4155 evol peste care se lasa intunericul
incep sa nu mai vad nimic din bruma de posturi codate car se vedeau
am pus pach in octombrie dar din noiembrie au inceput sa dispara posturile si acum nu mai vad aproape nimic interesant

va rog sa-mi da-ti o solutie sau un pach mai nou care sa mearga pe acest model

multumesc anticipat

#35
shapeshifter

shapeshifter

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,655
  • Înscris: 27.08.2002
Vinde-l ca patch-uri nu prea cred ca or sa mai apara, iar nr. de prog. decodate va scadea tot mereu..

#36
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
din pacate sa terminat cu decodatul pe seria 4xxx

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate