Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @MariusEXxTREME!

Temperatura AC

Sunt sigure bolurle de plastic (B...

Dimensionare putere centrala / ca...
 Impamantare suplimentara

Scartiei frana fata bicicleta noua

Instalare aer conditionat in apar...

Telefoane prietenoase cu vederea?
 Alegere teava pentru incalzire pr...

Opinia publica despre medici/ asi...

Senzor Temp PMOD-TMP3 cu TCN75A

Amazing Race
 Recomandare fosa ecologica

La multi ani @LouisCyphre!

Vinieta Bulgaria Online

Investitie imobiliara in strainat...
 

Receivere Satelit - HELP!

- - - - -
  • Please log in to reply
180 replies to this topic

#1
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
1. am un nokia mediamaster 9200 la care am pus dvb2000 si am montat o iesire spdif conform descrierilor de pe net....
2. o placa de baza Gigabyte 7n400v-l cu SPDIF in (pe placa are un conector cu 5 pini pe care scrie SPDIF in/out).. am probat intrarea coaxiala/optica conectand un cd-rom ...iesirea digitala conectata la intrarea spdif a placii...cu un cd-u audio..totul este ok.

Acum intrebarea:
             Ce trebuie sa fac ca semnalul care este livrat de catre receptorul de satelit sa-l pot asculta prin computer---bineinteles conectare spdif--- ca am incercat toate variantele.
             Trebuie obligatoriu ca programul receptionat sa fie Dolby Digital ca sa aud ceva?... sau sunt pe pustiu si ma chinui aiurea?

#2
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
semnal Dolby Digital ai pe PRO7 de pe Astra19.2...incearca asa si vezi daca merge. Vezi ce soft ai instalat pe box, iti recomand DVB2000 NoOneManIt sau Jamal2003.

#3
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
am dvb2000 pe box ..ultima versiune... ideea este ca de obicei cand prind un post dolby ...in locul putei aia care se scoala mai tare sau ma putin in functie de volumul sonor dorit apare sec dloby digital si nu pot regla volumul.....

#4
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
pe dealta parte cred ca nu trebuie programul sa fie dolby ca sa aud cea in diuzoare....gresesc?

#5
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

Quote

Originally posted by arthurdeme
pe dealta parte cred ca nu trebuie programul sa fie dolby ca sa aud cea in diuzoare....gresesc?



..e posibil ca iesirea digitala sa functioneze numai la Dolby. E normal sa nu poti regla volumul pt ca sonorul e redirectat la decoder pe iesirea digitala. Incearca pe un post cu Dolby.

#6
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
mai...citeste mai sus...

am incercat si pe programe dolby... am incercat pe orice... mai nou am pus cum mi-ai recomandat softul de la jamal..... si m-a mancat parul undeva si am schimbat un parametru pe undeva in ID si ceva... si buci nu mai merge sa mai fac nimik din telecomanda in afara de a pornii receiverul....din butoanele lui merge schimbate posturile... :(
Am pus inapoi softul dvb2000 si acum merge ca inainte...
Oricum softurile recomandate de tine (AMANDOUA) nu stiu ce este aia Dolby (ac3) prin meniuri... :( .

#7
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
LOL...daca ai schimbat ID ala si nu mai mergea telecomanda trebuia sa faci un RESET si era OK.

#8
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
daca imi spui si cum fac acel reset.... ca eu sunt cam C8... oricum daca ai msn messenger pls. introdu contact [email protected]

#9
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
..scoti boxul din priza si il bagi in priza tinind apasate toate cele 3 butoane de pe tabloul frontal. Parca trebuie sa apara RESET pe display.

#10
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
lol... incercasem doar cu doua ....toate combinatile... :)

#11
arthurdeme

arthurdeme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 30.07.2003
dar in continuare nu am sunet... :(

#12
sarateanu2004a

sarateanu2004a

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 09.09.2004
Nu mai ami merge DIseQ , exista undeva pe net soft pentru receptorul asta



Merci.

#13
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
mai intii incearca sa-i faci un RESET asa:

Quote

Instructions to manualy reset your box:
pull out the mains plug
press ON/OFF button and keep pressed, and simultaneously reinsert the mains plug.
when display shows four horizontal lines - - - - release ON/OFF button and immediately press up button ^ and keep pressed, and simultaneously press down button v
display will show CUSt for a short moment and then PULL tHe Cord in a running text sequence. Pull out the mains plug and reinsert.
Note:
in #3 - if you do the above sequence the other way round, i.e. first the down button v and then the up button ^ the nokia will show Fact and it will load several default channels in memory from Astra and Sirius
in #4 - Inscription PULL tHe Cord not to appear, we do not know why but sometimes it happened, but if you pull out mains plug after CUts (after 1-2s) - Nokia Resets!

daca nu merge cauta pe net softul MA2.0 (firmware) si Nokia Serial Server (loaderul) si incearca sa pui din nou. Dupa ce pui firmware din nou fa neaparat un RESET cum scrie mai sus.

#14
sarateanu2004a

sarateanu2004a

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 09.09.2004
Merci Onyx , receptorul vaz ca are in el MA2.0 asa ca o sa incerc MA1.3 sau MA1.2 sau MA1.2.
Oricum merci pentru chestia cu resetarea treaba asta n-am stiut-o.

#15
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
MA20 merge cel mai bine, celelate versiuni sint foarte lenese.

#16
Sorin Giuroescu

Sorin Giuroescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 08.07.2004
Am un STRONG 4155 Evo “peticit” cu coduri la zi dar vad tot mai putine programe…
Vreau sa schimb receptorul.
Ce imi recomandati?
Kaon, DreamBox (ce model) sau alt receptor performant (fara CAM sau cartela).
Va multumesc.

#17
Damocles

Damocles

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 30.11.2004
Daca ai ceva cunostinte de operare pe calculator, Dreambox-ul este alegerea ideala, un punct in minus fiind tunerul care este de proasta calitate, in rest poti sa vezi cu el tot ce se deschide la ora actuala.
Kaon, este un receptor de compromis, vezi ce s-a intimplat cu Strong, in timp suportul soft dispare dupa care ajungi tot la cam si cartela, beneficiu, deocamdata deschide aproape tot ce merge si pe Dreambox si accepta orice tip de cam.
Eu as alege Dreambox, dar asta este in functie de locatia ta si de marimea antenei, pentru el este necesara o antena de dimensiuni mai mari si un lnb de calitate.

Last edit:
Daca nu doresti ca receptorul sa fie cu HDD, poti incerca un Dreambox 500 care are aproape acelasi pret cu Kaon, sau cel mai bine un D-Box2Nokia.

Edited by Damocles, 30 November 2004 - 16:06.


#18
Sorin Giuroescu

Sorin Giuroescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 08.07.2004

Damocles, on Nov 30 2004, 15:47, said:

Daca ai ceva cunostinte de operare pe calculator, Dreambox-ul este alegerea ideala, un punct in minus fiind tunerul care este de proasta calitate, in rest poti sa vezi cu el tot ce se deschide la ora actuala.
Kaon, este un receptor de compromis, vezi ce s-a intimplat cu Strong, in timp suportul soft dispare dupa care ajungi tot la cam si cartela, beneficiu, deocamdata deschide aproape tot ce merge si pe Dreambox si accepta orice tip de cam.
Eu as alege Dreambox, dar asta este in functie de locatia ta si de marimea antenei, pentru el este necesara o antena de dimensiuni mai mari si un lnb de calitate.

Last edit:
Daca nu doresti ca receptorul sa fie cu HDD, poti incerca un Dreambox 500 care are aproape acelasi pret cu Kaon, sau cel mai bine un D-Box2Nokia.

<{POST_SNAPBACK}>


Multumesc mult. Sunt avansat in comp-uri si o sa incers sugestia voastra. Pastram legatura... Si in plus: gasesc asa ceva in Romania? ptr ca pe Net nu anunta nimeni un asemenea produs (cel mult Dreambox 7000 la un pret de 330 Euro)

Edited by Sorin Giuroescu, 02 December 2004 - 15:09.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate