![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Blondy
Last Updated: Jul 25 2006 15:31, Started by
xella
, Jun 04 2006 00:18
·
0

Posted 03 July 2006 - 15:04

watch_the_sunrise_sorry_da'_nu_pot_momentan_sa_uploadez_mixul...nici_tastatura_nu_merge
![]() |
Posted 03 July 2006 - 15:14

am_pus_un_mix_mai_mic_doar_de_2MB.mai_am_unu_mai_bun_de_5Mb_da'_n-a_mers....sorry_for_the"_"_nu-mi_mere_spaceu...
![]() Attached Files |
Posted 03 July 2006 - 19:47

seamana, si inca cum! inc-o data, daca mai era nevoie - nimic nu-i nou sub soare, da asta nu inseamna ca n-o sa dam din fund pe fiesta! pentru comparatie, auziti aici piesea de la blondy:
blondy-fiesta |
Posted 04 July 2006 - 12:57

seamana, si inca cum! inc-o data, daca mai era nevoie - nimic nu-i nou sub soare, da asta nu inseamna ca n-o sa dam din fund pe fiesta! pentru comparatie, auziti aici piesea de la blondy: blondy-fiesta back, cu o tastatura noua ![]() |
Posted 05 July 2006 - 13:26

Le-am ascultat pana acum pe amandoua dar nu am observat asemanarea.
![]() |
Posted 05 July 2006 - 22:53

si totusi mi se pare ca linia melodica e copiata de undeva, ca prea mi se pare cunoscuta. Atata doar ca nu stiu de unde sa o iau..
|
Posted 25 July 2006 - 15:31

Si mie-mi pare cunoscuta linia melodica .
Cat despre piesa .. ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users