![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Blondy
Last Updated: Jul 25 2006 15:31, Started by
xella
, Jun 04 2006 00:18
·
0

Posted 04 June 2006 - 00:18

Blondy, sau mai bine zis, ce a mai ramas, Andreea Banica isi schimba stilul si trece pe latino. Drept urmare noua melodie "Fiesta". Voi ce parere aveti? Va place?
Edited by xella, 30 July 2006 - 12:42. |
Posted 04 June 2006 - 09:39

hmmm mda sti bine xella ce parere am eu de noua piesa fiesta...e pur si simplu bestiala
![]() ![]() ![]() |
Posted 04 June 2006 - 17:40

da..si mie imi place piesa...cred ca va prinde la vara...acuma sa vedem si clipu' si sa speram ca o sa fie la innaltimea melodiei
![]() |
Posted 04 June 2006 - 23:58

hmmm mda sti bine xella ce parere am eu de noua piesa fiesta...e pur si simplu bestiala ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 05 June 2006 - 01:38

Textiera s-ar putea sa fie acceasi cu compozitoarea melodiei adica Laurentiu Duta dar nu bag mana in foc (cel putin pana acum texul i-a apartinut tot lui) ![]() Nu cred ca asta are o asa mare importanta. Mie mi se pare ok reorientarea Andreei spre latino. Edited by xella, 05 June 2006 - 01:39. |
Posted 05 June 2006 - 20:50

Posted 05 June 2006 - 22:38

Mie-mi place foarte mult blondi sau mai bine zis ce a ramas din tatele domnisoarei pe care am gasit-o pe google dupa operatia de marire de airbaguri ma bucur ca s-a mai perfectionat si astept cu nerabdare sa-si schimbe stilul ca sunt sigur ca o va prinde bine deoarece face parte din categoria artistelor stradale care pot practica orice stil liber in vederea obtinerii unui avantaj financiar bine-nteles ca eu o apreciez pentru voce si nicidecand pentru altceva in final tin sa va salut pe voi fanii acestei extraordinare performere a stilului liber la categoria sugiuc si vreau sa va intreb unde as putea gasi un fan club ca tare as vrea sa fac parte din unul daca nu il infiintam noi va salut pe toti la revedere ca mi se termina timpul la sala si adminul asta nesimtit o sa-mi restarteze calculatorul deci la revedere si blondi rulz in hell and heaven.
|
Posted 05 June 2006 - 22:44

Mie-mi place foarte mult blondi sau mai bine zis ce a ramas din tatele domnisoarei pe care am gasit-o pe google dupa operatia de marire de airbaguri ma bucur ca s-a mai perfectionat si astept cu nerabdare sa-si schimbe stilul ca sunt sigur ca o va prinde bine deoarece face parte din categoria artistelor stradale care pot practica orice stil liber in vederea obtinerii unui avantaj financiar bine-nteles ca eu o apreciez pentru voce si nicidecand pentru altceva in final tin sa va salut pe voi fanii acestei extraordinare performere a stilului liber la categoria sugiuc si vreau sa va intreb unde as putea gasi un fan club ca tare as vrea sa fac parte din unul daca nu il infiintam noi va salut pe toti la revedere ca mi se termina timpul la sala si adminul asta nesimtit o sa-mi restarteze calculatorul deci la revedere si blondi rulz in hell and heaven. ![]() urmeaza poza in sign sau la avatar cu vaca cantatoare. (scuzati inevitabila cacofonie ![]() |
Posted 05 June 2006 - 22:54

Posted 05 June 2006 - 22:55

|
Posted 05 June 2006 - 23:02

Posted 06 June 2006 - 08:15

Tot Morandi ramane cea mai tare gagica de pe la noi......sry!!! Si el nici nu are nevoie de implanturi! Ha!
|
Posted 12 June 2006 - 10:27

mda...melodia e cat de cat ok...btw xella felicitari pentru contribuyia ta,intr'adevar ai dovedit k sti sa faci si altceva decat
![]() cat despre schimbarea de stil...numai in romania cred ca se poarta ca un artist sa treaca in fiecare luna de la un stil la altu' ![]() |
Posted 03 July 2006 - 14:53

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users