Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sucul natural de visine fara zaha...

Auchan Gavana - ce pun aștia...

Recomandare pom pentru umbra

Nelamurire TVA auto cumparat in UE
 Transfer in US

¨leziuni voinicești¨?

Cu mașina electrica spre ...

Cort in bagajul de mana
 Go pro hero 8 black ,a luat apa d...

Aliniament de tuia

Alcool fara tigari

Cum procedezi noaptea cand urla c...
 Ajutor pentru un tanar cu prostat...

Cum dau tepe anumiti sellerii pe ...

Ce e in capul celor care depasesc...

Nokia2660

Blondy

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

xella

xella

Member

• Grup: Members
Blondy, sau mai bine zis, ce a mai ramas, Andreea Banica isi schimba stilul si trece pe latino. Drept urmare noua melodie "Fiesta". Voi ce parere aveti? Va place?

Edited by xella, 30 July 2006 - 12:42.

inutza21

inutza21

Junior Member

hmmm mda sti bine xella ce parere am eu de noua piesa fiesta...e pur si simplu bestiala :D si aseara la rma a sunat super tare..... are talent mey textiera :)) oare cine e ? ;;)

sweet_deea

sweet_deea

Junior Member

• Grup: Validating
da..si mie imi place piesa...cred ca va prinde la vara...acuma sa vedem si clipu' si sa speram ca o sa fie la innaltimea melodiei :)

Intel

Intel

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postinutza21, on Jun 4 2006, 10:39, said:

hmmm mda sti bine xella ce parere am eu de noua piesa fiesta...e pur si simplu bestiala :D si aseara la rma a sunat super tare..... are talent mey textiera :) ) oare cine e ? ;;)
Textiera s-ar putea sa fie acceasi cu compozitoarea melodiei adica Laurentiu Duta dar nu bag mana in foc (cel putin pana acum texul i-a apartinut tot lui) ;)

xella

xella

Member

View PostIntel, on Jun 5 2006, 00:58, said:

Textiera s-ar putea sa fie acceasi cu compozitoarea melodiei adica Laurentiu Duta dar nu bag mana in foc (cel putin pana acum texul i-a apartinut tot lui) ;)

Nu cred ca asta are o asa mare importanta. Mie mi se pare ok reorientarea Andreei spre latino.

Edited by xella, 05 June 2006 - 01:39.

inutza21

inutza21

Junior Member

View Postsweet_deea, on Jun 4 2006, 08:40, said:

da..si mie imi place piesa...cred ca va prinde la vara...acuma sa vedem si clipu' si sa speram ca o sa fie la innaltimea melodiei :)
o d astiu cine e textiera ;)) da mey suna bine si are sanse multe cu piesa asta...chiar e kwl

Burzum

Burzum

Member

Mie-mi place foarte mult blondi sau mai bine zis ce  a ramas din tatele domnisoarei pe care am gasit-o pe google dupa operatia de marire de airbaguri ma bucur ca s-a mai perfectionat si astept cu nerabdare sa-si schimbe stilul ca sunt sigur ca o va prinde bine deoarece face parte din categoria artistelor stradale care pot practica orice stil liber in vederea obtinerii unui avantaj financiar bine-nteles ca eu o apreciez pentru voce si nicidecand pentru altceva in final tin sa va salut pe voi fanii acestei extraordinare performere a stilului liber la categoria sugiuc si vreau sa va intreb unde as putea gasi un fan club ca tare as vrea sa fac parte din unul daca nu il infiintam noi va salut pe toti la revedere ca mi se termina timpul la sala si adminul asta nesimtit o sa-mi restarteze calculatorul deci la revedere si blondi rulz in hell and heaven.

Krissa

Krissa

Active Member

View PostBurzum, on Jun 5 2006, 23:38, said:

Mie-mi place foarte mult blondi sau mai bine zis ce  a ramas din tatele domnisoarei pe care am gasit-o pe google dupa operatia de marire de airbaguri ma bucur ca s-a mai perfectionat si astept cu nerabdare sa-si schimbe stilul ca sunt sigur ca o va prinde bine deoarece face parte din categoria artistelor stradale care pot practica orice stil liber in vederea obtinerii unui avantaj financiar bine-nteles ca eu o apreciez pentru voce si nicidecand pentru altceva in final tin sa va salut pe voi fanii acestei extraordinare performere a stilului liber la categoria sugiuc si vreau sa va intreb unde as putea gasi un fan club ca tare as vrea sa fac parte din unul daca nu il infiintam noi va salut pe toti la revedere ca mi se termina timpul la sala si adminul asta nesimtit o sa-mi restarteze calculatorul deci la revedere si blondi rulz in hell and heaven.

:roflmaofast:

urmeaza poza in sign sau la avatar cu vaca cantatoare. (scuzati inevitabila cacofonie  -_- ).

evilone

evilone

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostKrissa, on Jun 5 2006, 23:44, said:

urmeaza poza in sign sau la avatar cu vaca cantatoare. (scuzati inevitabila cacofonie  -_- ).

Da, ar merge perfect pe lângă Othala şi alte simboluri ale supremaţiei albe pe care le are el pe-acolo. :D

P.S. Sper sa mă bage iar în semnătura lui pentru post-ul ăsta.  :coolspeak:

Burzum

Burzum

Member

View PostKrissa, on Jun 5 2006, 23:44, said:

:cursing: fata tu sa nu te iei de ea, da?

Krissa

Krissa

Active Member

View PostBurzum, on Jun 5 2006, 23:55, said:

:cursing: fata tu sa nu te iei de ea, da?

imi pare cu i`m sorry! te pupik dulcik pe burtik bla bla  :death: ... si daca vrei sa ne impacam id-ul meu este sweet_cool_cherry lips_angel_just for you_tonight and ever ever!  :confuzzled:

Tuliman

Tuliman

Active Member

Tot Morandi ramane cea mai tare gagica de pe la noi......sry!!! Si el nici nu are nevoie de implanturi! Ha!

Sh0rty

Sh0rty

Member

Imi place melodia,va fi unul dintre hiturile verii :P

RaInInGmaN`

RaInInGmaN`

Member

mda...melodia e cat de cat ok...btw xella felicitari pentru contribuyia ta,intr'adevar ai dovedit k sti sa faci si altceva decat  :puke:

cat despre schimbarea de stil...numai in romania cred ca se poarta ca un artist sa treaca in fiecare luna de la un stil la altu' :P

Sh0rty

Sh0rty

Member

Si inainte era buna <_<

liviumanelistu

liviumanelistu

Member

e reusita melodia. ..  :D

rekinu_dsn

rekinu_dsn

New Member

nu_seamana_cumva_cu_piesa_asta??astept_raspunsuri....

One of Them

One of Them

Active Member

View Postrekinu_dsn, on Jul 3 2006, 15:42, said:

nu_seamana_cumva_cu_piesa_asta??astept_raspunsuri....

cu_care_piesa_zici_ca_seamana??asteptam_materialul....

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate