![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Caut o melodie dintr-un film
Last Updated: Oct 06 2017 11:08, Started by
tudve
, Jun 02 2006 23:54
·
0

Posted 02 June 2006 - 23:54

pentru cei care inca nu stiu ... exista www.moviemusic.com ! aici exista baza de date cu toate filmele, daca stii nume film gasesti cu siguranta soundtrack-urile acelui film. have fun
![]() |
Posted 19 June 2006 - 18:25

pe mine personal m-ar interesa un site si de download. sper surpinderea mea am aflat ca exista si situri de pe care se face download "clasic", ftp sau cum vrei sa-i spuneti (adik cu click pe download, no torrents). anyway exista ala cu allost.ru da' l-au facut cu plata. daca mai stie careva vreun site asemanator ne-ar fi de mare ajutor. cheers!
|
Posted 24 June 2006 - 14:49

Posted 03 July 2006 - 11:20

am si eu o intrebare cu privire la soundtrack-ul dintr-un film.de curand s-a lansat un film cu lindsay lohan,se numeste "Just My Luck" si la un moment dat apare in film,o piesa super faina da nu stiu cine o canta.am cautat peste tot si nu gasesc nimic.pt cei care au vazut deja filmul si il au in calculator,piesa apare in momentul in care protagonistii se saruta pt prima oara la o petrecere.cred k e o formatie din rusia sau asa ceva fiindca stiu k cei de la mtv ne-au batut anul trecut la cap cu formatia asta.
thanx god bless!peace! Adina |
Posted 16 July 2006 - 17:29

am intrat pe site-ul..din pacate nu are toate filmele.....Am gasit un film la care ma interesa soundtrack dar nu puteam downloada...nasol....stiti vre-un site de unde se pot si descarca ? :|
|
Posted 16 July 2006 - 17:40

Lipsesc o gramada de filme.
Nu inteleg ce va incurca la imdb. Pe pagina filmului, sub Fun Stuff. ![]() Edited by don_dannielo, 16 July 2006 - 17:42. |
Posted 17 July 2006 - 19:04

am si eu o intrebare cu privire la soundtrack-ul dintr-un film.de curand s-a lansat un film cu lindsay lohan,se numeste "Just My Luck" si la un moment dat apare in film,o piesa super faina da nu stiu cine o canta.am cautat peste tot si nu gasesc nimic.pt cei care au vazut deja filmul si il au in calculator,piesa apare in momentul in care protagonistii se saruta pt prima oara la o petrecere.cred k e o formatie din rusia sau asa ceva fiindca stiu k cei de la mtv ne-au batut anul trecut la cap cu formatia asta. thanx god bless!peace! Adina SUPER MELODIE !! ![]() ![]() |
Posted 30 July 2006 - 21:13

Posted 01 August 2006 - 08:27

Posted 08 September 2006 - 10:38

soundtrack-urile din filmul Fat Pizza le are cineva? Eu am 2 dar mai sunt si altele faine. Unde le pot gasi?
|
|
Posted 22 September 2006 - 20:37

am si eu o intrebare cu privire la soundtrack-ul dintr-un film.de curand s-a lansat un film cu lindsay lohan,se numeste "Just My Luck" si la un moment dat apare in film,o piesa super faina da nu stiu cine o canta.am cautat peste tot si nu gasesc nimic.pt cei care au vazut deja filmul si il au in calculator,piesa apare in momentul in care protagonistii se saruta pt prima oara la o petrecere.cred k e o formatie din rusia sau asa ceva fiindca stiu k cei de la mtv ne-au batut anul trecut la cap cu formatia asta. thanx god bless!peace! Adina ![]() |
Posted 14 October 2006 - 17:27

Stie cineva cine canta melodia din genericul din "OC" (e serialul ala de pe protv)? E ceva cu California bla bla.....
|
Posted 30 October 2006 - 20:00

Posted 02 January 2007 - 19:34

Posted 17 February 2007 - 11:10

soundtrack-urile din filmul Fat Pizza le are cineva? Eu am 2 dar mai sunt si altele faine. Unde le pot gasi?
Care le ai ? trimite-mi-le si mie te rog. Edited by xlock, 17 February 2007 - 11:13. |
Posted 17 February 2007 - 11:14

|
Posted 09 March 2007 - 19:21

Care imi poate da si mie macar alea 2 melodii din Fat Pizza?
![]() Un PM sau ceva pls |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users