![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sunet ciudat la LCD
Last Updated: Jun 11 2006 13:37, Started by
Blitzkrieg
, Jun 02 2006 23:17
·
0

Posted 02 June 2006 - 23:17

Am de vreo 4-5 luni un monitor TFT SAMSUNG 913N de 19". In seara asta, cand am schimbat intre modurile predefinite de luminozitate si contrans, am auzit un sunet ciudat, ca un fel de ton slab continu. Cand schimb intre aceste moduri predefinite se modifica si frecventa/volumul acestui ton.
Va mai zic ca in ultimele 10 zile am tinut langa monitor un telefon fix, si in fiecare seara il trag de la locul lui obisnuit ca sa ma pot uita la filme. Cat de grav e? pentru ca normal sigur nu e. Sa ma duc cu el la service? |
Posted 03 June 2006 - 22:05

'bazaie' convertorul de tensiune a lampilor. nu cred ca o sa cauzeze probleme.
|
Posted 04 June 2006 - 00:17

Posted 11 June 2006 - 13:37

aud si eu un zgomot la un CRT f vechi...... numai dak dau sunetul la maxim si misc cursorul continuuu
dak nu il misc nu mi se intampla nimic......sa fie aceeasi problema? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users