Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Elevii romani au obținut cel...

Dilema soluție canalizare - ...

IDA TV devine Sens TV

Bradut furat.
 Fetita 3 ani adoarme tarziu

In Romania inflația este de ...

numarare mail yahoo

ambreajul nou prinde tot mai sus
 Spații mari in Word

Impozite și contribuții...

Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!
 La multi ani @karax!

La multi ani @OvidiuNS!

Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...

multifunctionala canon mp830/800?

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

dpop

dpop

Junior Member

• Grup: Members
salut
vreau sa imi iau o multifunctionala pentru acasa. asta inseamna volum relativ mic de tiparire, folosire mai mult ca xerox probabil, si sa mai scot poze din cand in cand. am zis ca daca tot cumpar una,  macar sa cumpar una buna.
in general lumea recomanda canon-uri pt ca iese mai ieftin la cerneala/pagina, cel putin asa mi-a recomandat un vanzator. mai ales ca la canon stiam ca se schimba culorile separat, e inca o posibila economie pe termen lung.

asa ca am studiat oferta canon la ei pe site si mi-a parut un feature important ADF-ul. am inteles eu ca asta e ca sa iti ia singur foaia cand face copie. deci daca am un document cu 10 foi sa nu trebuiasca sa le pun de mana. mai mult, mi-ar place sa tipareasca fata-dos. asa ca modelul care a iesit castigator a fost asta: mp830, care e mai nou. site-ul canon zice ca e auto duplex ADF,dar nu stiu daca asta inseamna ca si tipareste fata-dos.

asa ca ma gandeam sa intreb pe unii care se pricep daca e un model bun, daca isi merita pretul (piperat) si unde as putea sa gasesc modelul asta (tinand cont ca eu sunt din cluj ... daca sunt magazine online trebuie sa fie f serioase, sa nu ajunga la mine gata stricate de la transport). ma intereseaza cat e de fiabil acest model, sau canon-urile in general, sa nu ma grabesc doar pt ca un vanzator mi-a recomandat marca asta

in plus, se lauda ca tipareste si pe cd-uri - pt asta imi trebe o cerneala speciala? pot tipari si pe cd-uri din acelea micute la jumate diametru?

multumesc

Paul_l

Paul_l

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postdpop, on Jun 2 2006, 13:58, said:

in plus, se lauda ca tipareste si pe cd-uri - pt asta imi trebe o cerneala speciala? pot tipari si pe cd-uri din acelea micute la jumate diametru?

Iti trebuie cd-uri speciale cu fata printabila.  Iti tipareste si pe cele de diametru mai mic.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate