![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
problema win2000Server - winNT - cont user
Last Updated: Jun 16 2006 15:48, Started by
pd
, May 31 2006 12:30
·
0

Posted 31 May 2006 - 12:30

Am o problema si nu ii mai dau de cap.
Am un server win 2000 care administreaza domeniul (useri, drepturi...), am un calculator care are instalat win NT si e bagat in domeniu. Pana aici totul e ok. Am instalat pe calc cu NT, ca user administrator, aplicatiile si totul a mers ok. Problema apare cand intru pe calculator cu un user simplu, totul imi merge foarte greu. Imi ia cam 4-5 minute sa deschid un explorer. Daca intru pe alt calculator cu acelasi user, totul merge ok, deci nu userul e problema. Va rog sa ma ajutati daca aveti vre-o idee. |
Posted 31 May 2006 - 22:40

Am o problema si nu ii mai dau de cap. Am un server win 2000 care administreaza domeniul (useri, drepturi...), am un calculator care are instalat win NT si e bagat in domeniu. Pana aici totul e ok. Am instalat pe calc cu NT, ca user administrator, aplicatiile si totul a mers ok. Problema apare cand intru pe calculator cu un user simplu, totul imi merge foarte greu. Imi ia cam 4-5 minute sa deschid un explorer. Daca intru pe alt calculator cu acelasi user, totul merge ok, deci nu userul e problema. Va rog sa ma ajutati daca aveti vre-o idee. Profilul userului respectic pe acel calculator e posibil sa fie corrupted. Trebui sa-l recreezi in acest caz. |
Posted 31 May 2006 - 22:44

Am o problema si nu ii mai dau de cap. Am un server win 2000 care administreaza domeniul (useri, drepturi...), am un calculator care are instalat win NT si e bagat in domeniu. Pana aici totul e ok. Am instalat pe calc cu NT, ca user administrator, aplicatiile si totul a mers ok. Problema apare cand intru pe calculator cu un user simplu, totul imi merge foarte greu. Imi ia cam 4-5 minute sa deschid un explorer. Daca intru pe alt calculator cu acelasi user, totul merge ok, deci nu userul e problema. Va rog sa ma ajutati daca aveti vre-o idee. |
Posted 16 June 2006 - 15:48

Am o problema si nu ii mai dau de cap. Am un server win 2000 care administreaza domeniul (useri, drepturi...), am un calculator care are instalat win NT si e bagat in domeniu. Pana aici totul e ok. Am instalat pe calc cu NT, ca user administrator, aplicatiile si totul a mers ok. Problema apare cand intru pe calculator cu un user simplu, totul imi merge foarte greu. Imi ia cam 4-5 minute sa deschid un explorer. Daca intru pe alt calculator cu acelasi user, totul merge ok, deci nu userul e problema. Va rog sa ma ajutati daca aveti vre-o idee. ai mapari definite catre serverul de 2000 in cauza ? SMB signing activat din GPO ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users