![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
recuperat date-caseta dv
Last Updated: Jun 17 2003 10:56, Started by
adiharan
, Jun 13 2003 12:04
·
0

Posted 13 June 2003 - 12:04

stiti vreun soft care poate sa recupereze un "avi", de pe o caseta miniDV, peste care sa inregistrat un alt "avi"?
as vrea macar sa stiu daca se poate se poate? |
Posted 13 June 2003 - 14:23

parerea mea (si e aproape sigur si din experienta) e ca nu se poate!
informatia e stearsa cand se filmeaza peste! |
Posted 13 June 2003 - 21:56

pe casete minidv in primul rand nu se scriu avi-uri
si in al doilea rand, ai suprascris o banda, ai pierdut ce era inainte acolo |
Posted 14 June 2003 - 01:33

m-am gandit ca lumea o sa observe ghilimelele, ca d-aia le-am pus, asta apropos de "AVI".
si-n al treilea rand, nu stiam ca daca suprascrii o banda pierzi tot ce era inainte acolo, ca d-aia am intrebat. |
Posted 16 June 2003 - 21:09

ref "AVI" : ok, ma gandeam si eu sa mai zic cate una, cate alte, in caz ca se fac confuzii. daca stiai, no problem
si da, cand rescrii o banda, pierzi ce era pe ea |
Posted 16 June 2003 - 22:15

Quote Originally posted by GunX .....si da, cand rescrii o banda, pierzi ce era pe ea Nu intotdeauna se pierde ce ai pe banda, daca scrii in continuare, ramine ce ai avut. |
Posted 16 June 2003 - 23:05

daca scrii in continuare logic ca ramane ce era in urma!
se punea problema daca scrii PESTE. foarte inteligent post-ul tau! |
Posted 17 June 2003 - 07:07

Unde era specificat PESTE ?
Cind scrii ceva e bine sa nu lasi loc de interpretari... asa cum e comentariul tau la inteligenta postului meu. Daca ziceai de inteligenta mea, ma suparam, dar a postului meu, e ok. |
Posted 17 June 2003 - 10:56

Quote Originally posted by burvi2001 Nu intotdeauna se pierde ce ai pe banda, daca scrii in continuare, ramine ce ai avut. Quote Originally posted by GunX si da, cand rescrii o banda, pierzi ce era pe ea deci am zis rescrii - asta inseamna PESTE. si atunci dragos20 are dreptate : rezulta ca ori nu esti prea inteligent, ori esti neatent din cate stiu, esti destul de superificial dar ai si o placere ciudata sa vezi cum se mira lumea de prostia ta. o sa te rog sa incetezi insa pe aceasta sectiune cu chestiile astea. nu esti la prima abatere, nu vei mai primi avertisment. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users