Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

Kanal D HD România.

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
1680 replies to this topic

#19
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
...Reamintim ca cel mai mare grup media din Turcia, Dogan Media, intra din toamna pe piata din Romania, dupa ce a obtinut licenta pentru D TV, un canal de divertisment, investitia cifrindu-se, numai pentru inceput, la peste 35 de milioane de euro. Consultantul grupului a fost initial Cristian Burci, fostul patron de la Prima TV, dar mai apoi turcii au renuntat la serviciile lui din motive inca neanuntate oficial. Grupul Dogan, detinut de mogulul media Aydin Dogan, este cel mai puternic conglomerat media din Turcia. Are cele mai citite publicatii "Hurriyet" si "Milliyet", Kanal D, CNN-ul local in limba turca (Cnn Turk, joint-venture intre Turner International si Dogan Media Group), agentie de stiri. Revenind la tranzactiile cu vedete romanesti, este posibil ca Dogan sa nu poata "achizitiona", totusi, mina de aur numita Teo, avind in vedere faptul ca aceasta se afla in negocieri si cu trustul lui Sorin Vintu, cel mai probabil pentru postul Romantica. Se pare, insa, ca trustul Dogan a avut mai mult succes in cazul lui Dan Negru, vedeta Antenei 1, caruia i s-au oferit niste "incurajari" ametitoare: 400.000 de euro, ca prima de instalare, plus o masinuta Volkswagen Touareg! Partea trista este ca Negru a filmat deja prima emisiune din "Ziua judecatii", restul, raminind in aer. Sint unele informatii cum ca turcii i-au abordat, de asemenea, pe Lucian Mindruta si pe Dana Mladin, producatoarea emisiunii lui Negru (care a fost, in ultimii ani, intens curtata si de Pro TV) numai ca acestia, fideli Antenei 1, nu s-au aratat pina acum captivati de ideea de a se lasa cumparati, cu una, cu doua...Daca stirile se confirma, cele doua televiziuni (mai ales Pro TV!) primesc niste lovituri grele. Si vinzoleala de toamna abia incepe!

http://www.7plus.ro/...08/2006&id=5690

#20
.Cris.M.

.Cris.M.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,466
  • Înscris: 19.11.2005
Nu cunosc detalii sau mai exact veridicitatea faptului ca DOGAN MEDIA ar veni in Romania,dar daca va fi asa...cu siguranta va fi o lovitura puternica pentru celelalte grupuri media de la noi.

Iar ca informatie generala,stiati ca..Dogan in limba turca se citeste "Doan" - g-ul fiind cu o caciulita si se numeste " g moale"?

#21
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 31.01.2006

View Postcretacic, on Aug 29 2006, 00:04, said:

dupa atatia ani de stagnare la nivelul televiziunilor cu rating mare, in sensul ca topu;l audientelor e impartit in cea mai mare parte intre protv antena1 si tvr1, adica peste 7, 8 % constant, sper ca aceasta noua televiziune, daca nu e o gogoasa, sa nu aiba soarta lui national tv!
Frații Micula au greșit cu Național TV. Ei sunt recunoscuți ca fiind foarte zgârciți: că plătesc foarte prost în general și uneori chiar mai "uită" să plătească. Ei au gândit în felul următor: investesc foarte mult în echipamente, că de - o dată-n viață îți faci televiziune și doar nu vei cumpăra niște gunoaie second-hand. Astfel ei au acum cea mai modernă televiziune din țară din acest punct de vedere. Însă greșala lor, zgârciți fiind, a fost că nu au investit în oameni. Păi de ce să aducă niște profesioniști care au avut rezultate prin alte părți (care firesc veneau doar dacă erau plătiți bine)? Ce pot ăia să facă diferit? E așa de simplu să faci o televiziune generalistă! Pui buletinul de știri neapărat seara la 7, că așa au văzut ei că se face și la Antena 1 și la Pro TV, pui un film după aceea (nu contează calitatea filmului, film să fie), pui un matinal, un talk-show care trebuie să fie la aceeași oră ca la Antena 1, unde e Tucă (nu uitați că vorbim de anul 2003), niște telenovele și gata treaba! Iar rezultatele se văd acum, când Național TV are o audiență sub OTV, care are echipamente de câteva ori mai ieftine. Dar așa se întâplă când ai prea mult orgoliu, dar te zgârcești exact unde trebuie.

Pe de altă parte, frații Dogan se pare că exagerează cu investițiile în oameni (deși fac bine că totuși investesc în această direcție). Eu cred că e foarte greu să mai clădești astăzi în România o televiziune generalistă pornind de la zero. Iar ca să o duci la o cotă de piață de 10% înseamnă ori să te aliniezi la programele de prost-gust cu care ne-au obișnuit celelalte televiziuni (manele - nu m-ar mira, oamenii venind din Turcia, știri cu violuri și crime, etc.), ori să vii cu ceva nou în materie de televiziune (adică să faci imposibilul). Iar dacă dai manele* pe post, trebuie să dai manele* mai "tari" decât cele de la Antena&Pro, ca să urci pe seama decăderii concurenței.

*Notă: când mă refer la "manele" nu mă refer strict la genul muzical, ci la întregul set de programe de prost-gust care caracterizează televiziunile generaliste.

În plus mai trebuie o lansare și o promovare făcută ca la carte, ceea ce a lipsit la Național TV. În ultimii ani toți cei care și-au deschis o televiziune generalistă au crezut că fac un al doilea Pro TV. Un al doilea Pro TV - mă refer la fenomenul din anii de început a Pro TV-ului, 95-96 -  nu va mai exista niciodată în România! Și mai e nevoie de acoperire în toate rețelele mari de cablu, în pachetul de bază din prima zi, ceea ce din nou e destul de greu.
Mie mi-a plăcut mișcarea pe care a făcut-o B1 TV în urmă cu un an: a renunțat la buletinul de știri. De ce să-l mai facă, din moment ce nu se uita nici măcar mama prezentatoarei? Doar pentru a se zice că e o televiziune "generalistă"?

În concluzie, eu zic că le va fi foarte greu acestor frați Dogan. Și nu știu dacă își vor scoate investiția în oameni foarte ușor (dacă sunt adevărate acele cifre, de ex. 1 milion $ în primul an pentru Teo).

Cât despre plecarea lui Teo din Pro TV (dacă e adevărată știrea) eu zic că aici va începe decăderea ei, la fel cum a început decăderea lui Florin Călinescu atunci când a plecat la Tele 7 abc. Dar pe Teo o doare-n pălărie, atâta timp cât vor curge paraii pe ea.

#22
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Tv : TEO-PROTV-DIVORȚ / Teo Trandafir pleaca de la ProTV pentru un salariu de un milion de euro pe an             08/29/2006 04:20:52 -  București (MEDIA EXPRES) / 29 aug 2006 / Teo Trandafir este pe picior de plecare de la Pro TV, vedeta urmând probabil a se îndrepta către compania Dogan, cel mai mare trust de presă din Turcia, care are planuri pentru o televiziune generalistă.

Edited by megafanro, 29 August 2006 - 15:01.


#23
Vlad_Draku

Vlad_Draku

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 546
  • Înscris: 29.11.2005

View Postmegafanro, on Aug 29 2006, 16:00, said:

Tv : TEO-PROTV-DIVORȚ / Teo Trandafir pleaca de la ProTV pentru un salariu de un milion de euro pe an             08/29/2006 04:20:52 -  București (MEDIA EXPRES) / 29 aug 2006 / Teo Trandafir este pe picior de plecare de la Pro TV, vedeta urmând probabil a se îndrepta către compania Dogan, cel mai mare trust de presă din Turcia, care are planuri pentru o televiziune generalistă.

heheh, no shit sherlock. Cei de mai sus ce au tot dezbatut? :)
Ei, si mai vine o televiziune. Mie mi se pare un lucru bun. Mai mult divertisment pentru romani :)
Nu ma tare uit la tv pentru ca stau in camin si imi ajunge calculatorul. Is curios cum o sa ramana totusi fara Teo, care si-a cam pus amprenta pe ProTV si era o "mascota" a lor.

#24
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View PostVlad_Draku, on Aug 29 2006, 17:17, said:

heheh, no shit sherlock. Cei de mai sus ce au tot dezbatut? :)
.
Voi posta tot ce găsesc despre acest subiect, prietenii știu de ce!!! :naughty:
---------------------------------------------------------------------------------
Sursa : http://www.gardianul...rbu-s83543.html
  Teo este tentata sa-l tradeze pe Adrian Sarbu 29/08/2006
  Un zvon a ajuns la urechile jurnalistilor: Teo pleaca din PRO TV. Reprezentantii postului tv. incearca, neconvingator, sa infirme informatiile. Ei sustin ca nu se pune problema ca Teo sa paraseasca postul care a consacrat-o.
  Cu toate acestea, un mare semn de intrebare il ridica lipsa emisiunii „Teo“ din grila de toamna a postului din Pache Protopopescu. Oficial, la 1 septembrie, Teo Trandafir se intoarce din concediu, insa nu are nici un proiect pe rol. Surse din apropierea vedetei sustin ca aceasta este in negocieri cu trustul Dogan Media.
  Teo Trandafir pleaca de la PRO TV. Cel putin asa sustin carcotasii, care mai spun ca vedeta se afla in negocieri avansate cu D TV, un post de televiziune ce urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna si care apartine trustului Dogan Media, considerat cel mai mare grup media din Turcia. Grupul Dogan este detinut de omul de afaceri Aydin Dogan, care detine peste 50 de companii in domeniul bancar, asigurari, turism si energie. Proaspata veste nu este comentata de reprezentantii D TV, iar directorul de programe, Radu Voicu, ne-a declarat raspicat ca „Nu pot spune nimic“.
  Surse apropiate vedetei spun ca Teo ar avea si varianta Realitatea TV, insa prin curtea acestei televiziuni nimeni nu a auzit nimic.Din partea PRO TV, Maria Apostol ne-a declarat ca Teo este in concediu si ca nu cunoaste nici o schimbare.
  Teo a semnat pe 5 ani
  Cu toate ca toamna se apropie cu pasi repezi si in aceasta perioada televiziunile isi schimba grila de programe, momentan, Teo nu figureaza in noul format. „Teo are concediu pana pe 1 septembrie. Nu stim exact cand va incepe emisiunea pentru ca nu am discutat inca despre asta“, ne-a mai spus Maria Apostol, sef Departament PR.
  Am aflat insa ca Teo a semnat in urma cu trei ani un contract cu postul lui Adrian Sarbu, prin care se obliga sa ramana in trustul Media Pro timp de cinci ani. In cazul plecarii acesteia catre un alt post de televiziune, clauzele sunt extrem de dure. „Este legata de noi prin contract, dar noi nu avem nici o instiintare oficiala ca ar pleca“, ne-a mai declarat PR-ul de la PRO.
  Adica, Teo ar putea pleca cu tot cu echipa daca ar trimite o instiintare in acest sens?!
  Gurile rele spun ca fie este vorba despre o strategie de publicitate din partea celor de la  PRO, fie ca este vorba de o „cerere“ de marire a salariului din partea vedetei si se fac presiuni asupra conducerii pentru solutionarea neintelegerilor de ordin financiar. In caz contrar, este posibil ca Teo Trandafir sa accepte oferta venita din partea turcilor.
  O tehnica asemanatoare a folosit si Catalin Maruta. Prezentatorul a parasit postul public de televiziune pentru a merge la Realitatea TV, unde nu a rezistat insa mai mult de cateva saptamani. Catalin s-a intors la TVR, pe bani mai multi, pentru o emisiune estivala si un statut bine negociat.
  Burci nu mai e la turci
  Cristian Burci, fostul patron al Prima TV, a renuntat la colaborarea cu Dogan Media. „Sunt implicat in alte proiecte“, ne-a marturisit Cristi Burci. Omul de afaceri a fost pret de cateva luni consultantul grupului media turcesc, de care s-a despartit, insa, cu o luna in urma. In plus, acesta nu crede ca postul de televiziune va fi lansat asa repede cum spera oficialii turci. Initial se anuntase ca lansarea va avea loc. Sursa : http://www.gardianul...rbu-s83543.html

Edited by megafanro, 29 August 2006 - 16:25.


#25
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Sirbu se tine tare: Teo ramine la Pro TV.
Conform unor noi informatii ce ne-au parvenit ieri la redactie, toata povestea intitulata "Teo si turcii" nu a fost decit o abila campanie de marketing orchestrata de vedeta Pro TV, pentru a obtine o marire de salariu din partea boss-ului. Procedeu aplicat, de altfel, pe scara larga in mass-media si nu numai. Spre ghinionul ei, experimentatul Adrian Sirbu nu s-a opus deloc plecarii lui Teo la postul turcesc. Dupa o scurta meditatie, in cursul careia sacul cu bani a pierdut teren in favoarea brandului care te tine in atentia publicului, indragita vedeta s-a razgindit si s-a intors, precum fiul risipitor, la matca Pro TV. La fel a procedat si Dan Negru care, dupa momentul de orbire produs de luxurianta oferta otomana, si-a recapatat gindirea limpede si a declarat: "Banii sint extrem de importanti pentru mine, dar nu intr-atit de importanti incit sa-mi ia mintile!" A atirnat la cintar si sentimentele care il leaga de acest post de televiziune, Antena 1 fiind unul dintre cele mai serioase si solide bastioane ale audiovizualului românesc. De altfel, Dan Negru a fost ispitit nu numai de Dogan ci si de alte televiziuni autohtone, dar nimeni n-a reusit sa-l "fure"!
Gabriela Hurezean. Sursa: http://www.7plus.ro/...08/2006&id=5790

Edited by megafanro, 29 August 2006 - 23:26.


#26
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Sursa: http://www.cotidianu...Hash=ec3eb0a3a2
Peste douazeci de vedete tv sint vinate de magnatul media Dogan pentru a fi angajate la viitoarea televiziune Kanal D.
    Kanal D isi propune sa fie un post de divertisment, iar vinatoarea vedetelor a inceput de citeva luni. Emisari ai magnatului turc Aydin Dogan propun celor care fac ratingurile actualelor televiziuni sume de neinchipuit. Vedetele pastreaza, deocamdata, discretia asupra stadiului in care au ajuns negocierile. Grupul Dogan a initiat afacerile media din Romania cu Cristian Burci, fostul patron al Prima TV, care urma sa primeasca 30% din afacere in schimbul punerii la dispozitie a studiourilor. Burci a iesit insa din combinatie, drept pentru care Dogan il testeaza acum pe Valeriu Lazarov, in vederea unei viitoare colaborari.
    Peste 20 de vedete tv sint vinate de magnatul media Dogan pentru a fi angajate la viitoarea televiziune Kanal D. Pentru prima data in ultimii zece ani, marii concurenti din audiovizualul romanesc sint pusi in fata unui concurent puternic. Dogan Media Group a reusit, in trei zile, sa transforme marile certitudini ale pietei in semne de intrebare si sa arunce in aer ordinul de marime al sumelor investite intr-un post de televiziune.
    Daca turcii au intr-adevar disponibilitatea de a-si deschide spre Romania buzunarele largi si pline, sumele investite in resursele umane vor duce la o crestere semnificativa a onorariilor vedetelor. Primele de instalare de citeva sute de mii de euro si salariile duble fata de cele obtinute acum de cei ofertati reprezinta un atu pe care nici o alta televiziune din Romania nu l-a mai avut.
    „Ce-ai zice daca?“
    Reprezentantii grupului turc de media Dogan stau cu ochii si cu portofelul tinta pe televiziunile din Romania. In urma unui studiu de piata, spun surse din apropierea conducerii grupului, ei au intocmit o lista de vedete care le-ar asigura din start o cota de audienta promitatoare. Lista cuprinde cel putin 20 de nume. Punctul comun al acestora il constituie notorietatea mare si un parcurs bun in ceea ce priveste ratingul.
    Printre numele confirmate pina acum de sursele noastre se numara Teo Trandafir, Andreea Marin, Dan Negru, Robert Turcescu, Dana Mladin si Lucian Mindruta. Ultimii doi au admis ca a existat o asociere indirecta intre numele lor si grupul turc, dar spun ca nu au primit nici o oferta directa. Mladin a declarat pentru „Cotidianul“ ca doar a auzit de la terte persoane ca s-ar afla in atentia lui Dogan, in timp ce Mindruta spune ca a fost abordat doar indirect si ca era vizat pentru o functie de conducere editoriala. „Acum o luna si jumatate, o persoana, despre care nici nu stiu daca era reprezentant Dogan sau nu, m-a intrebat «Ce-ai zice, daca?». Am intrebat despre ce e vorba exact, nu a stiut sa-mi spuna, iar eu am spus ca putem vorbi sa vedem ce vor. De atunci nu m-a mai intrebat nimeni nimic“, a declarat redactorul-sef al Antenei 1.
    Vedetele nu vor sa comenteze oficial zvonurile din ultimele zile. „Nu pot vorbi absolut nimic despre asta“, a declarat Dan Negru, „planurile mele ramin legate de Realitatea TV“, a precizat Turcescu, in timp ce Andreea Marin a declarat ca „nici una dintre ofertele pe care le primesc nu este facuta publica decit in momentul in care proiectul devine concret. Nu v-am spus nici ca da, nici ca nu“.
    Generalist, dar de divertisment.
    In luna mai, grupul turc Dogan Media Group anunta lansarea unei televiziuni de divertisment, cu investitii de 30-35 de milioane de euro in decurs de un an. Dosarul depus la Consiliul National al Audiovizualului vorbea despre un post generalist, cu jumatate din program sustinut prin filme. Potrivit proiectului, divertismentul ocupa doar 25% din tipul de emisie, restul fiind emisiuni informative (20%) si cu profil educativ, cultural sau religios (5%).
    Burci le schimba strategia
    In cererea depusa de Kanal D la C.N.A.se precizeaza ca 40% dintre productiile difuzate vor fi proprii. „Nu vor sa importe formate din exterior, ne-au spus ca vin cu concepte proprii si ca vor sa reprezinte o alternativa la programele gen Lazarov. Asta a contat destul de mult in decizia noastra“, a declarat Attila Gasparik, vicepresedintele C.N.A.. Pozitia inedita parea sa fie sustinuta si de o precizare din dosar referitoare la filmele ce vor fi difuzate, in care se spune ca noul post vrea „sa promoveze cinematografia din afara sferei de influenta a Hollywoodului“.
    Declaratia de intentie a grupului Dogan pare sa fie infirmata de negocierile pe care acesta le-a inceput tocmai cu firma lui Valeriu Lazarov, confirmate de surse din apropierea acestuia. Nevoia de a apela la case de productie independente, precum cea a lui Lazarov, pare sa vina din faptul ca Dogan nu are, la aceasta ora, studiouri proprii. Unele voci sustin ca spatiile ar fi trebuit sa fie puse la dispozitia televiziunii de Cristian Burci, fostul patron al Prima TV, caz in care acesta ar fi devenit proprietarul a 30% din actiunile Dogan Media International, reprezentanta din Romania a grupului Dogan. Dar Cristian Burci s-a retras din negocieri, iar grupul de media cauta in continuare spatiul potrivit pentru un sediu. Esecul parteneriatului cu Burci a determinat grupul Dogan sa adauge 15 milioane de dolari la investitia programata initial, ajungind la aproape 50 de milioane de dolari.
    In toamna asta sau in vara viitoare?
    Explozia zvonurilor legate de Kanal D a lasat deschisa intrebarea: de cind cele doua mari televiziuni comerciale generaliste, PRO TV si Antena 1, vor avea un concurent puternic?
  Dogan se fereste sa dea vreo informatie oficiala legata de activitatea sa in Romania, dar nu a dezmintit zvonurile care dadeau ca sigura lansarea Kanal D in toamna acestui an. Informatiile venite dinspre sursele interne ale noului post spun ca turcii au ca obiectiv o cota de piata intre 2 si 4% pina la finele lui 2006 si 10% un an mai tirziu. Cu toate acestea, o parte dintre persoanele intrate in contact cu reprezentantii grupului spun ca lansarea oficiala nu va avea loc inainte de vara anului viitor. Rigorile legale impun insa inceperea emisiei in maximum 12 luni de la obtinerea licentei, adica in mai 2007, drept pentru care primele luni de emisie s-ar putea rezuma doar la difuzarea de programe cumparate, gen filme, documentare etc.
    O companie cit toata berea romaneasca.
    Grupul Dogan e cel mai mare proprietar media din Turcia, dar afacerile nu se limiteaza doar la tv si ziare.
    Dogan Yayin Holding (D.Y.H.) a avut o cifra de afaceri de 1,04 miliarde de dolari, cam cit au inregistrat toate fabricile romanesti de bere, si un profit net de 44 de milioane in 2004 si este detinut in proportie de 66% de miliardarul Aydin Dogan, restul pachetului de actiuni fiind tranzactionat la bursa din Turcia. De asemenea, mogulul media este proprietar a peste 50 de companii in domeniul bancar, asigurari, energie si turism.
    40% din piata de publicitate turca
    D.Y.H. desfasoara operatiuni pe piata tv, radio, cablu, Internet si in domeniul editorial, grupul tiparind ziarele de mare tiraj „Hürriyet“, „Milliyet“, „Radikal“, „Fanatik“. In acelasi timp, holdingul Dogan este o afacere de amploare, care cuprinde, pe linga media, turism, telecomunicatii, industrie si servicii financiare. In primele patru luni din 2006, numai grupul media a obtinut un profit de 23 de milioane de euro. Totodata, compania atrage aproximativ 40% din piata de publicitate din Turcia, incasarile ridicindu-se anual la 500 de milioane de dolari. Veniturile din publicitate au crescut in prima jumatate a lui 2006 cu 33%.
    Investitii in noile media
  Sint voci care considera ca misiunea grupului va fi dificila in Romania, pe o piata destul de conservatoare. „Daca investitia anuntata este reala, probabil postul va reusi sa isi atinga targeturile de notorietate in urmatorii doi-trei ani, dar fara mari succese sub aspectul cotei de piata“, spune George Domnisoru, analist media. In Turcia grupul a marsat in ultimii ani pe multimedia, pe content business si 3G, telemarketing, platforme tv, Internet. „Piata noastra nu este inca pregatita pentru astfel de servicii“, mai spune analistul media. Totusi, exista opinia ca in acest moment la noi nu exista un post de divertisment „generalist“. „Pe de alta parte, nu trebuie sa uitam ca exista deja pe piata un soi de «pozitionari» ocupate de unele dintre televiziunile nationale pe arii care pot fi lejer atribuite divertismentului“, spune Vlad Tureanu, Managing Partner D&D Research. (Lidia Ionita)
Sursa: http://www.cotidianu...Hash=ec3eb0a3a2

Edited by megafanro, 29 August 2006 - 23:32.


#27
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
Turcu plateste, Sarbu nu. «Vrei Teo, ai Teo!»

Trustul MediaPro a recunoscut ieri plecarea lui Teo Trandafir din marea familie. Nu s-au folosit de un comunicat oficial, ci de o „revenire“ asupra grilei de programe din aceasta saptamana. Adica, de astazi, si emisiunea“Teo“ difuzata in reluare in fiecare dimineata, de la ora 06.00, a fost... scoasa!

Teo se afla in contract cu PRO TV inca doi ani. Ca orice contract solid, pe sume forte, acesta are si clauze. Una dintre clauze presupune o amenda de 250.000 de euro, bani pe care Teo trebuie sa-i plateasca daca paraseste postul. Asta ar insemna ca Teo are absolut nevoie de o prima de instalare de 400.000 euro, ca sa-si plateasca toate datoriile, ratele de la casa, CAR-ul etc.

http://www.gardianul...eo_-s83572.html

Se confirmă plecarea lui Teo

Surse locale apropiate de conducerea centrală din Turcia a grupului Dogan Media au afirmat că plecarea lui Teo la Kanal D este aproape sigură. În schimb, directorul de programe al postului controlat de concernul turcesc, Radu Voicu, nu a dorit să dea nicio declarație. "Nu sunt abilitat să fac vreo comunicare în acest moment. Vom avea o declarație de presă în câteva zile", a spus acesta. Datele nu sunt sigure pentru că negocierile nu sunt încă încheiate, conform acelorași surse. Suma vehiculată, de 50.000 de euro pe lună, ar putea să fie suma totală pe care Kanal D o va plăti echipei personale a lui Teo.

http://www.adevarulo...teo_196542.html

Edited by Lucian M, 29 August 2006 - 23:51.


#28
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=270296
Teo, salariu de star . :coolspeak:
30 August 2006
Petrisor Obae
Sumele vehiculate in cazul transferului lui Teo Trandafir de la Pro TV la grupul turcesc Dogan ridica o intrebare: cum se calculeaza un salariu de vedeta?
"Leafa" pune in discutie publicitatea adusa de programul vedetei, cheltuielile de productie, publicul atras, dar si aportul de imagine. Inainte de lansare, Dogan a dat si o lovitura de marketing, generand articole legate de proiectul din Romania. Acum cativa ani, cand se vorbea despre un salariu de vreo 3.000 de euro pentru Andreea Esca, toata lumea era uluita.
Ce sa mai spunem de veniturile probabile ale lui Teo pentru anul urmator, daca semneaza cu Dogan: 50.000 de euro salariu pe luna si o prima de instalare de 400.000 de euro! Nici la Pro TV salariul nu era de neglijat: aproximativ 300.000 de euro anual. Sume impresionante, dar absolut normale intr-o piata TV.
Pastrand proportiile, amintim doar ca vedeta TV americana Oprah Winfrey are venituri anuale de 225 de milioane de dolari, dar si audienta pe fiecare editie din Oprah este de invidiat: 9.000.000 de telespectatori.
Calcul de salariu
Ce justifica salariul este, in primul rand, audienta atrasa de programul prezentat, de unde rezulta bani din publicitate. Fiecare punct de rating (GRP, adica fiecare 112.000 de telespectatori din mediul urban) obtinut de un spot inseamna cateva sute de euro.
Raportat la veniturile incasate de Pro TV din publicitatea inserata la Teo, aproximativ trei milioane de euro pe an, vedeta avea un salariu cam cat o zecime din aceasta suma, procent considerat rezonabil pe piata media.
Dincolo de matematica, conteaza cum percepe publicul o vedeta TV. Posturile TV fac, de obicei, studii prin care urmaresc cat de cunoscute, cat de apreciate sunt vedetele TV, daca sunt vazute in termeni pozitivi sau negativi. Salariul ia in considerare si aportul vedetei la reusita programului.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...n' alt=';)' />
[ http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_128.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_218.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by megafanro, 30 August 2006 - 00:06.


#29
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
http://www.protv.ro/program/


04:30 | La Bloc

05:00 | Pro Motor

07:00 | Stirile diminetii cu Andreea Liptak si Mihai Dedu

09:10 | Omul care aduce cartea

.....................................................

#30
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
[ http://www.kanald.com.tr/img/table/logo.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://www.kanald.ro/

SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA

Calea Serban Voda nr 133
Central Business Park, Cladirea E, Etaj 2, Sectiunea E237
Sector 4, Bucuresti, 040205, Romania

Phone: 031-228.11.35
Fax: 031-228.11.36
Email: [email protected]

Registration/ID Number: J40/8139/2006
Fiscal Code: 18684823

Edited by Lucian M, 30 August 2006 - 00:35.


#31
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
[ http://www.cotidianul.ro/fileadmin/2006/august/ed366/222.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.kanald.com.tr/img/table/logo.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]RO Acesta este omul care a  creat atâta vâlvă în jurul „DIVEI“ TEO...

Edited by megafanro, 30 August 2006 - 00:47.


#32
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
Daca ii da inca 1 milion de euro poate il ia si de sotz.  :lol:

#33
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View PostLucian M, on Aug 30 2006, 01:50, said:

Daca ii da inca 1 milion de euro poate il ia si de sotz.  :lol:
E tare de tot!!! :roflmao:  :roflmaofast:  :roflmao: [ http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_100.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_101.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#34
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 31.01.2006
Mie îmi dă cineva un milion de parai dacă fac emisiuni ca Teo? Că știu și eu să fac glume, aș putea chema și eu maneliști în emisiune și cred că dacă aș beneficia de o promovare cum are Teo m-aș descurca. Recunosc, probabil la început mi-ar fi mai greu, deoarece nu am făcut până acum emisiuni la televizor, dar cred că m-aș "dezlănțui" destul de repede.
Și promit să fac emisiuni în direct, nu înregistrate cum fac băieții ăia de la Prima, care fac mișto de greșelile din emisiunile făcute în direct. Emisiuni înregistrate e în stare orice papagal să facă.
Nici nu pretind chiar un milion din primul an. Sunt rezonabil, deci se poate discuta cu mine. Aștept oferte!

#35
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002
nu pot sa o sufar, dar as exagera daca i-as nega calitatile profesionale. sunt 100% convins ca daca ti-ar da si 100.000.000 de dolari, si tot nu ai putea sa atragi publicul ca ea.

#36
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 31.01.2006
Și care sunt acele "calități profesionale" extraordinare pe care eu nu le-aș putea avea, care să merite un milion $?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate