![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
eroare cu imprimanta
Last Updated: May 30 2006 13:39, Started by
masterI
, May 30 2006 13:06
·
0

Posted 30 May 2006 - 13:06

Salutare!
Am o imprimanta HP 3745 de un an, si nu mi-a facut probleme pana acum. Cand am vreut sa printez un document nu mai mergea, asa ca m-am dus si am facut o reincarcate de tus (nu e prima data, cred ca a 3-a). Venit acasa, am dat sa printeze, si a mers bine (asta ieri). Azi, cand am vreut sa printez un document, nu mai apare nimik, foarte sters la inceput, si dupa aia deloc, cu toate ca ea se staduieste acolo, isi face treaba , dar fara rezultate ![]() wtf should i do next? ![]() si mai e o faza: cand ii dau la un doc sa fie printat ca poza (best printing), iese (dar dureaza) Edited by masterI, 30 May 2006 - 13:43. |
Posted 30 May 2006 - 13:39

Salutare! Am o imprimanta HP 3745 de un an, si nu mi-a facut probleme pana acum. Cand am vreut sa printez un document nu mai mergea, asa ca m-am dus si am facut o reincarcate de tus (nu e prima data, cred ca a 3-a). Venit acasa, am dat sa printeze, si a mers bine (asta ieri). Azi, cand am vreut sa printez un document, nu mai apare nimik, foarte sters la inceput, si dupa aia deloc, cu toate ca ea se staduieste acolo, isi face treaba , dar fara rezultate ![]() wtf should i do next? ![]() scoate cartushul din imprimanta si tine un tampon cu hartie igienica in zona de pulverizare a tusului poate ajuta dar cu siguranta ca va trebuii sa faci asta ziilnic - tot se va usca. - concluzie cumpara un cartus de negru nou si altadata fi mai atent unde-ti reincarci cartusul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users