![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
incarcare cartus toner pt. Canon LBP 2900
Last Updated: May 31 2006 14:17, Started by
adrianboy
, May 30 2006 12:06
·
0

Posted 30 May 2006 - 12:06

Stie cineva daca in cazul imprimantei laser alb/negru Canon LBP 2900 cartusul e cu cip sau fara?
Unde se poate incarca un astfel de cartus si cam cat ar costa? Evident ca am cautat in cateva locuri si... au dat din umeri... |
Posted 31 May 2006 - 13:19

Cartusul CRG-703 e destul de nou, insa e fara cip. De reincarcat cu siguranta se poate... ca cei mai multi dau din umeri, e o alta problema.
Se considera reclama daca spun ca pe site-ul Producton taman ce-au aparut informatii despre reumplerea acestui tip de cartus? ![]() Totusi preturile mi se par maricele, si evident poti cauta in alta parte. Dar sa-mi spui si mie ![]() |
Posted 31 May 2006 - 13:48

mersi pt info.
am si sunat la firma cu pricina. e un pic mai scump decat platesc de obicei pt un cartus hp (la alta firma) dar vestea tot buna e: se incarca. daca aflu de alte variante / preturi, scriu si aici. |
Posted 31 May 2006 - 14:17

"Alta firma" nu incarca si Canon? Doar imprimantele sunt... ahem... similare
![]() Dar presupun ca deja ai incercat asta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users