Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Elevii romani au obținut cel...

Dilema soluție canalizare - ...

IDA TV devine Sens TV

Bradut furat.
 Fetita 3 ani adoarme tarziu

In Romania inflația este de ...

numarare mail yahoo

ambreajul nou prinde tot mai sus
 Spații mari in Word

Impozite și contribuții...

Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!
 La multi ani @karax!

La multi ani @OvidiuNS!

Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...

incarcare cartus toner pt. Canon LBP 2900

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

adrianboy

adrianboy

Member

• Grup: Members
Stie cineva daca in cazul imprimantei laser alb/negru Canon LBP 2900 cartusul e cu cip sau fara?

Unde se poate incarca un astfel de cartus si cam cat ar costa? Evident ca am cautat in cateva locuri si... au dat din umeri...

Kunzite

Kunzite

Guru Member

• Grup: Senior Members
Cartusul CRG-703 e destul de nou, insa e fara cip. De reincarcat cu siguranta se poate... ca cei mai multi dau din umeri, e o alta problema.
Se considera reclama daca spun ca pe site-ul Producton taman ce-au aparut informatii despre reumplerea acestui tip de cartus? :)(cica: "sunati")  Am un LBP3000 (ce foloseste tot CRG 703), asa ca am urmarit acel site (+cautari disperate prin alte locuri).
Totusi preturile mi se par maricele, si evident poti cauta in alta parte. Dar sa-mi spui si mie ;)

adrianboy

adrianboy

Member

• Grup: Members
mersi pt info.

am si sunat la firma cu pricina. e un pic mai scump decat platesc de obicei pt un cartus hp (la alta firma) dar vestea tot buna e: se incarca.

daca aflu de alte variante / preturi, scriu si aici.

Kunzite

Kunzite

Guru Member

• Grup: Senior Members
"Alta firma" nu incarca si Canon? Doar imprimantele sunt... ahem... similare ;)
Dar presupun ca deja ai incercat asta.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate