![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum vand un produs in Germania?
Last Updated: Jun 12 2003 16:44, Started by
driverx
, Jun 12 2003 13:28
·
0

Posted 12 June 2003 - 13:28

Salutare,
Am o intrebare: Am un produs, sa ii zicem "cui" care il vrea unu din Germania. Cum as putea sa vand acest "cui" germanului? Adica care sunt posibilitatile de a trimite "cuiul" in Germania si cum ma poate plati germanu pe mine? Adica cum sa rezolv problema neincrederii? Eu as trimite prin posta "cuiul" dar poate nu ma plateste. Sau nu trimit "cuiul" pana nu trimite banii. Dar asa nu are el incredere! Exista o posibilitate de a face treaba asta cu cat mai putine batai de cap? Un simplu cont pe persoana fzica facut la BCR permite plata din Germania? Unde as putea afla preturile practicate de posta pentru colete in afara granitei? Multumesc anticipat! P.S. Sunt persoana fizica! ![]() |
Posted 12 June 2003 - 14:01

Quote Originally posted by driverx Unde as putea afla preturile practicate de posta pentru colete in afara granitei? Evident ca la... posta ![]() |
Posted 12 June 2003 - 14:10

10x bibicu, trebuia sa scriu express ca ma intereseaza unde pot gasi pe net. Ca posta care lucreaza cu vama are program doar de 3-4 ore cand eu is la birou. Traiasca Romania!!
![]() |
Posted 12 June 2003 - 14:49

Si apropo de problema neincrederii: o poti rezolva facind primul pas
![]() |
Posted 12 June 2003 - 15:00

Da
![]() ![]() M-ar interesa daca a mai facut cineva asa ceva... I need tips & tricks ![]() 10x |
Posted 12 June 2003 - 16:44

Eu, dar pe firma si cu contract. Daca te intereseaza, pm.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users