![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Router LinkSys WRT54GS
Last Updated: Jun 21 2010 21:02, Started by
Rippo
, May 29 2006 23:16
·
0

Posted 29 May 2006 - 23:16

Salut, tocmai au venit baietzi de la RDS si mi-au luat modemul si mi-au instalat net prin PPPOE.
Acuma nu mai merge netu prin ROUTER prin PPPOE. Imi da o eroare cand incearca sa se conecteze (am setat la el pppoe...). Cei de la Support mi-au zis ca switch-urile i-au automat mac-ul de la router. Ce as putea face? Eu le-am dat mac-ul sperand ca il poate baga manual sau ceva. Ps: Acuma nici sa dau net share nu mai pot. Imi zice ca ip 192.168.0.1 este luat deja....wtf deadtongue.gif Ce as putea sa fac? |
Posted 29 May 2006 - 23:31

1. trebuie sa le dai macu-ul routerului.
De obicei e pe spatele aparatului. 2. Acum o saptamana Monitox dadea de paman cu un router Zyxel ce nu dorea sa merga sub nici o forma cu PPPoE de la RDS in ciuda oricarei logici... Remediul a fost un reset la factory defaults, apoi inexplicabil.. a mers ! |
Posted 06 June 2006 - 12:09

1. trebuie sa le dai macu-ul routerului. De obicei e pe spatele aparatului. 2. Acum o saptamana Monitox dadea de paman cu un router Zyxel ce nu dorea sa merga sub nici o forma cu PPPoE de la RDS in ciuda oricarei logici... Remediul a fost un reset la factory defaults, apoi inexplicabil.. a mers ! Am dat mac-ul routerului celor de la rds dar degeaba. Au venit la mine niste tipi de la RDS, sau uitat ei si zic....pai nu aveam ce face. :death: Routerul are optiunea pt PPPOE dar nu stiu cum sa-l fac sa mearga. Am instalat cu wizardul si tot degeaba zice ca nu se poate conecta (nu "vede" internetul) Chiar nu exista niste setari prin win sau asa? |
Posted 06 June 2006 - 19:15

ai putea sa incerci sa clonezi MAC-ul pe care l-ai dat tu la RDS pe router. Si apoi ca sa nu existe conflicte si pe cel al placii tale de retea. Asta ca o ultima solutie de compromis...
Edited by bestialba, 06 June 2006 - 19:16. |
Posted 08 June 2006 - 00:28

Asta e eroarea care imi da.
Am intrat si am setat sa cloneze macul. (adica a pus macul placi de retea) dar degeaba tot nu merge. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac :angry: [ http://img207.imageshack.us/img207/6369/error8ul.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by mufă, 08 June 2006 - 07:45. |
Posted 08 June 2006 - 10:31

Conform mesaului de eroare routerul nu detecteaza coneziunea la internet.
Nu ai treaba cu adresa MAC deci nu te mai juca cu ia. Verifica daca porturile sunt active. In special portul de WAN. Din cate stiu RDS nu foloseste filtrarea pachetelor pe baza de MAC. Sunt nedumerit in legatura cu reteau ta, nu am reusit sa inteleg schema retelei din ce ai postat. Te rog sa postezi o schema cu reteau si ce tip de router ai . |
Posted 08 June 2006 - 19:21

Conform mesaului de eroare routerul nu detecteaza coneziunea la internet. Nu ai treaba cu adresa MAC deci nu te mai juca cu ia. Verifica daca porturile sunt active. In special portul de WAN. Din cate stiu RDS nu foloseste filtrarea pachetelor pe baza de MAC. Sunt nedumerit in legatura cu reteau ta, nu am reusit sa inteleg schema retelei din ce ai postat. Te rog sa postezi o schema cu reteau si ce tip de router ai . ai citit subiectul post-ului? lol :D |
Posted 19 July 2007 - 12:14

Asta e eroarea care imi da. Am intrat si am setat sa cloneze macul. (adica a pus macul placi de retea) dar degeaba tot nu merge. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac :angry: [ http://img207.imageshack.us/img207/6369/error8ul.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Salut, Azi vroiam sa dau comanda pentru acelasi tip de router... si tot Fiberlink am si eu acasa. As vrea sa stiu daca ai rezolvat problema... si daca da, cum... Merci! |
Posted 21 July 2007 - 16:45

sal.acum cateva zile mi s-a bulit PCMCIA de retea si cum nu mai avea am zis sa iau un PCMCIA wireless ca tot aveam u router care freca menta...imi faceam probleme ca mai citisem ca avea lumea probleme de a se conecta cu routerul la net prin PPOE la RDS da eu am bagat user si parola si a mers din prima...am un router D-link f mic...si nu am probleme cu el
(pana la urma am schimbat PCMCIA wireless pe unul usb..ala se incalzeaf tare si nu mai mergea dupa ceva timp) |
Posted 04 July 2008 - 20:22

Am si eu o problema cu noul router linksys wrt54g2 - am RDS PPPoE. Nu am gasit nicaieri la instalare faza unde sa configurez user si pass dat de rds... :(
|
|
Posted 04 July 2008 - 22:08

http://ui.linksys.co.../index.asp.html - v2.02.2
http://ui.linksys.co...G/v1-v4/2.02.7/ -v2.02.7 Amandoua par sa aiba pppoe... Bafta! Later Edit: Vad totusi ca linkurile nu functioneaza corespunzator cand alegi anumite optiuni... Dar din lista selectezi PPPoE si dup-aia o sa-ti apara campuri special pentru user si parola... Edited by Ravy, 04 July 2008 - 22:14. |
Posted 15 July 2008 - 22:05

http://ui.linksys.co.../index.asp.html - v2.02.2 http://ui.linksys.co...G/v1-v4/2.02.7/ -v2.02.7 Amandoua par sa aiba pppoe... Bafta! Later Edit: Vad totusi ca linkurile nu functioneaza corespunzator cand alegi anumite optiuni... Dar din lista selectezi PPPoE si dup-aia o sa-ti apara campuri special pentru user si parola... |
Posted 16 July 2008 - 15:17

Da, ai procedat corect... (Ar mai fi de mentionat ca mai trebuia sa setezi modem-ul in mod bridge cu VPI/VCI 0,35)
Dar cel mai usor aflai vazand daca merge sau nu... Bafta! Edited by Ravy, 16 July 2008 - 15:17. |
Posted 17 July 2008 - 08:26

Da, ai procedat corect... (Ar mai fi de mentionat ca mai trebuia sa setezi modem-ul in mod bridge cu VPI/VCI 0,35) Dar cel mai usor aflai vazand daca merge sau nu... Bafta! |
Posted 17 July 2008 - 10:29

Detaliile date de tine ma fac sa zic:
Da, asa trebuie sa faci... Daca doresti alte explicatii vin-o si tu cu mai multe detalii! Bafta! |
|
Posted 17 July 2008 - 12:26

De mers... merge. Multumesc Ravy! Am si securizat reteaua..insa nedumerirea care o am: trebuie de fiecare data casnd deschid calculatorul sa ma conectez la reteaua wireless pe care am redenumit-o si i-am pus si parola, pt a avea acces la net? |
Posted 18 July 2008 - 11:01

Am si eu aceeasi problema ca si Rippo. Ieri mi-am cumparat un router Linksys WRT54G2.
M-am chinuit juma de noapte incercand sa-l fac sa mearga. Am conexiune la RDS prin PPPoE. Pe PC merge fara probleme se conecteaza. Pe router nu vrea sa se conecteze prin PPPoE sub nici o forma. Daca las WAN-ul doar pe DHCP atunci imi merge ca un soi de bridge. Adica pot initia conexiunea PPPoE de pe PC. Insa nu e ceea ce imi doream sa faca. Daca cineva a gasit vreo rezolvare il rog sa anunte. Oricum o sa mai incerc sa-l mai butonez poate gasesc ceva. In rest despre performantele wireless nu pot sa spun decat ca e multumitor (pentru casa mea si pt. nevoile mele). La vreo 8 metri de el am semnal full. Daca mai fac 2 pasi am semnal "poor". Destul de ciudat. Adica e o cadere brusca in aceeasi camera la diferenta de 2m. Deci nu poti sa zici ca mai e un perete sau ceva. Am facut proba cu un laptop. Poate ca folosind o placa wireless dedicata si cu antena obtii alte performante. Ma asteptam la mai multa acoperire. Despre stabilitate nu pot sa spun nimic deocamdata. Nu l-am testat extensiv sa vad cum se comporta. |
Posted 18 July 2008 - 11:05

1. sper ca ai tinut cont ca nu se scrie nimica la "Service Name"
2. daca tot nu merge si ai olecuta de pricepere in asa ceva incearca un firmware dd-wrt (.com)... Bafta! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users