![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Insula Corfu
Last Updated: May 09 2022 13:44, Started by
Kiddo
, Apr 13 2006 10:25
·
1

Posted 29 April 2022 - 09:30

Pentru zona de nord poti combina Sidari cu Cape Drastis din apropiere (n-am fost dar am vazut ca e frumos) si Peritheia cu Kassiopi, un orasel cochet cu plaje mici dar frumose. Mai poti daca vrei sa urci pe varful Pantokrator, n-am fost insa am auzit ca nu e asa greu de ajuns si e o priveliste tare faina de sus.
Legat de masina de inchiriat si bus/taxi chiar n-as sti, eu am fost cu masina personala |
Posted 09 May 2022 - 13:44

Incerc sa rezerv o masina de la aeroport => preturile sunt bombe atomice
![]() Nu imi aduc aminte sa fi platit mai mult de 30-35 EUR pe zi fara fransiza (in Grecia) => astazi fara 55 EUR/zi nu gasesc, pentru 7 zile. Si multe la acest pret inca mai au o fransiza de min. 100 EUR. Cazarile scumpe, tavernele sigur au majorat preturile, combustibilul nu mai zic, probabil si sezlongurile. E clar, suntem la vale in jos...Grecia incepe sa fie un mic lux. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users