Mi-am pierdut pisica...
Last Updated: Jul 16 2014 09:16, Started by
kraMMer
, May 18 2006 10:46
·
0

Posted 18 May 2006 - 20:27

ingineria genetica...sa-i stearga instinctul de vanator :)
nu-l mai lasa in balcon, sau inchide-l cu plasa. |
Posted 18 May 2006 - 20:41

bai, daca s-a atasat de casa ... ca teritoriu sigur se intoarce imbecilu meu, dupa ce l-a calcat masina, prima reactie a fost s-o ia la fuga inspre casa ... vroia sa urce si scarile ... da l-a dus tata la vet ... oricum, avea cum sa sara de la etaju 11 ? :huh: totusi, nu cred sa fie asa de aventuriera. mai degraba a coborat pe scari si a intrat la un vecin ... pune cel mai bine un anunt jos, la intrarea in scara ;) |
Posted 18 May 2006 - 20:42

nu, nu am gasit-o pana la ora asta :( @mianna, este pisicuta, dar e inca pui, are doar 9 luni... nu cred ca a plecat cu un scop anume... totusi, mi-e greu sa cred ca stie unde sa se intoarca, e un bloc mare, stau tocmai la etajul 11... nu a vazut-o nici un vecin, si am intrebat o groaza de lume pana acum... parca a intrat in pamant! nu prea constientizez ca nu mai e langa mine, dar oricum, se simte casa mult mai goala, mult mai pustie... :( sa dea Dumnezeu sa-mi aduca cineva pisica teafara si nevatamata... :console: :console: :console: |
Posted 18 May 2006 - 20:53

o sa incepem o misiune sa gasim pisicuta...
maine dimineata in zori in tot cartierul, in fiecare loc, fiecare colt! :) Edited by butterfly, 18 May 2006 - 20:54. |
Posted 18 May 2006 - 21:39

Posted 18 May 2006 - 21:43

krammer, noaptea de-abia a inceput. in locul tau as mai da cateva ture cand se termina foiala din jurul blocului. adineauri am scotocit prin toata casa dupa ea, ma gandeam ca poate s-a ascuns pe undeva... mie inca nu-mi vine sa cred... imi lipseste mult! :( |
Posted 18 May 2006 - 21:56

atunci cu atat mai mult caut-o in subsolul blocului, unde s-ar fi putut refugia in cautarea linistii.
nu-mi pot imagina cum ar fi ca dintr-odata sa nu mai foiasca astea mici pe la picioarele mele -_- sper s-o gasesti cat mai repede, biata de ea. |
Posted 18 May 2006 - 22:03

poze cu pisica mea... :inlove:
aici avea 3 luni ![]() ![]() ![]() aici avea 7 luni ![]() aici 8 luni ![]() poza asta e facuta ieri... ![]() nu mai am cuvinte... :crying: :crybaby: :down: |
Posted 18 May 2006 - 22:26

AM GASIT PISICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu-mi vine sa cred, sunt super fericit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheers: :hug: :harhar: :inlove: :kisstogether: :thumbup: |
Posted 18 May 2006 - 22:36

e jigarita sau multumita? Adica a fost la dragut(a) sau a fugit si a revenit? :)
|
|
Posted 18 May 2006 - 22:37

Ia-ti caine. :D i love my cat :inlove:
e jigarita sau multumita? Adica a fost la dragut(a) sau a fugit si a revenit? :) nu prea imi dau seama pe unde a stat avand in vedere ca am cercetat etajul 10 de super multe ori pana la ora asta... e ciudat! e putin prafuita, da' se rezolva! :coolspeak: |
Posted 18 May 2006 - 22:42

Posted 18 May 2006 - 22:57

ingineria genetica...sa-i stearga instinctul de vanator :) nu-l mai lasa in balcon, sau inchide-l cu plasa. on-topic : ti-am zis buei ca vine inapoi ? probabil l-a tinut cineva in casa (chiar fara sa-si dea seama :)) il mai lasasesi pana acum pe scara ? |
|
Posted 18 May 2006 - 23:00

ii mai dadea mama din cand in cand drumul putin pe hol... se ducea pisica la usa si incepea sa miorlaie (sa ceara afara :D)
da' oricum, era supravegheata, sau daca nu, statea putin... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users