![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Evrika
Last Updated: Jun 28 2003 00:26, Started by
danyyellsann
, Jun 02 2003 14:20
·
0

Posted 02 June 2003 - 14:20

Mai oameni buni eu nu inteleg cu poate Atomicul sau Mtv-ul sa accepte pe post o formatie atat de stupida de comerciala de lipsita de orice muzicalitate de falsa, cum este Evrika...
Fetele sunt sub orice critica, habar nu au sa faca un play-back cred ca si eu as putea mai bine ca ele...ce sa mai vb sunt repetente din orice pct. de vedere |
Posted 02 June 2003 - 17:28

Nu stiu de MTV, insa Atomic cere bani pe difuzare. Daca vrei, te dau si pe tine la TV. Numai sa platesti..
|
Posted 03 June 2003 - 13:18

HAI SA O LUAM INVERS.EXISTA VREO TRUPA DIN ROMANIA CARE MERITA SA FIE DIFUZATA?
|
Posted 04 June 2003 - 16:10

Offtopic: Din pacate Parazitii, care se numarau printre putinele trupe cu muzica gandita, au cam inceput sa devieze spre comercial de cand au acceptat sa cante live la BigBrother. Poate doar sa faca bascalie de emisiunea aia maro ca sa mai "spele din pacate".
|
Posted 05 June 2003 - 01:33

Haahhaha aveti dreptate.. Evrika.. hai ca mai merge .. azi am ascultat Bambi pe Atomic.. JALNICE!!!! imi placeau mai mult cand aveau piesa aia cu ochii caprui:)))
|
Posted 05 June 2003 - 09:24

Quote Originally posted by Aditzanu' Offtopic: Din pacate Parazitii, care se numarau printre putinele trupe cu muzica gandita, au cam inceput sa devieze spre comercial de cand au acceptat sa cante live la BigBrother. Poate doar sa faca bascalie de emisiunea aia maro ca sa mai "spele din pacate". nu fac ei greseala asta .. sunt sigur ca faza aia a fost asa pt un "quick buck" ![]() |
Posted 05 June 2003 - 10:35

Quote Originally posted by pstdgt nu fac ei greseala asta .. sunt sigur ca faza aia a fost asa pt un "quick buck" ![]() ![]() Oricum, daca vede cineva emisiunea il rog sa puna aici cateva impresii. O inregistrare (audio) ar fi binecuvantare. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users