![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Care TFT mi-ati recomanda?
Last Updated: May 16 2006 19:15, Started by
daw00
, May 15 2006 22:35
·
0

Posted 15 May 2006 - 22:35

sal,
vreau sa-mi iau un tft dar nu ma pot decide, poate ma puteti ajuta. Problema e ca nu pot lua din alta parte decat de la citgrup. Aici va dau link cu oferta lor: http://citgrup.ro/monitoare.php , deci nu conteaza dak e de 17 sau 19 dar sa fie tft de la ei de pe site. astept recomandarile voastre. 10x ![]() Edited by daw00, 15 May 2006 - 22:36. |
Posted 15 May 2006 - 22:41

Ma ! Tu lucrezi la ei, si faci reclama ? De ce nu poti lua decit de la ei ?
|
Posted 15 May 2006 - 22:54

pai pot sa iau doar de la ei din cauza ca nu am banii cash si iau in rate. iar la alte firme sunt mult mai scumpe. maine merg sa cumpar unul dar nu stiu care ar merita catusi de cat. dak ai vreo sugestie esti bine-venit sa o postezi.
![]() |
Posted 16 May 2006 - 19:15

Vezi sa nu te procopsesti cu vreun refurbished. Eu as lua un lcd de 19", philips, cu timpul de raspuns cit mai mic. La pretul afisat in euro se adauga si tva-ul, nu ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users