![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Monitor LCD Samsung 940BF, 19"..good choice?!
Last Updated: May 16 2006 19:47, Started by
hobby_studio
, May 13 2006 16:57
·
0

Posted 13 May 2006 - 16:57

Un CRT de 15" si varsta din buletin mi-au slabit vederile..Am lucrat pe un TFT SAMSUNG 913N de 19" la un amic si mi-a placut.. Acasa pe net,am intrat sa ma interesez despre el si despre preturi...Acolo am vazut si alte monitoare : un Samsung ,940BF, de19", mi-a atras atentia...Filmele si jocurile ocupa 20-30% din timpul petrecut in fata calculatorului...Grafica foto si editarea video imi rapesc cel mai mult timp..Din care castig. As dori sa-mi dea careva referinte pro sau contra (sau si ,si) despre acest model ...
Eventual cineva care il are acasa, pe birou..THANKS |
Posted 14 May 2006 - 00:42

Sa inteleg ca tu faci grafica si editare video pe un CRT de 15' ? ... Pt asa ceva CRT ramane cea mai buna solutie. Totusi daca vrei LCD cauta modele cu panel PVA/MVA nu TN asa cum e 940BF.
|
Posted 14 May 2006 - 10:34

Daca m-ai lamuri care este diferenta dintre PVA/MVA si TN , as fi recunoscator...
|
Posted 14 May 2006 - 21:04

Daca m-ai lamuri care este diferenta dintre PVA/MVA si TN , as fi recunoscator... TN (Twisted Nematic) si PVA/MVA (Pattern/Multiple Vertical Alignment). Primele au un timp de raspuns mai mic, dar pentru asta e sacrificata calitatea culorii. Culorile sunt reprezentate pe 8 biti la PVA/MVA/IPS si pe 6 la TN, deci TN afisează mai putine culori (de fapt afiseaza tot atatea, dar prin interpolare). |
Posted 14 May 2006 - 21:10

Sincer ca unui prieten iti recomand Samsung 770P sau 970P specificatiile le gasesti pe net.
Am vrut sa-mi iau si eu 940...930 BF dar calitatea imaginii lasa de dorit in comparatie cu 770P Attached FilesEdited by PanzerProblem, 14 May 2006 - 21:12. |
Posted 15 May 2006 - 10:29

Multumesc mult pentru raspunsuri... Le am in vedere la cumparare...oricum mai trebuie ceva parale pana la suma..
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users