Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Concediu Moldova

The Beekeeper (2024)

Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor
 Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Sfat instalare Digi - nu am sunet

Ce se mai intampla cu piața ...

Cum verific un receptor Electra
 Bani blocati de Glovo, plata nefi...

VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...

Ce ghinion! Incendiu intr-un ...
 Atentionare bord

Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

intrebare pt corel photo paint

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

cosminlive

cosminlive

Member

• Grup: Members
so! 1 intrebare! in panoul de lucru culorile ies cum ar trebui sa iasa dar cand salvez in JPEG ies ca naiba...rosu e mai inchis . deschis etc...

lucrez pe 32 bit cmyc

ce sa schimb sau sa setez? ms

kevinro

kevinro

Member

• Grup: Members

View Postcosminlive, on May 12 2006, 20:37, said:

so! 1 intrebare! in panoul de lucru culorile ies cum ar trebui sa iasa dar cand salvez in JPEG ies ca naiba...rosu e mai inchis . deschis etc...

lucrez pe 32 bit cmyc

ce sa schimb sau sa setez? ms

Intrebarea asta am mai pus-o si eu acu' vreo luna, da' acum stiu raspunsu'  :peacefingers:   :w00t:  :rolleyes:

so! du-te la Tools > Color management si debifeaza "Calibrate colors for display"

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate