![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Windows Server
Last Updated: Oct 30 2006 14:30, Started by
cielo
, May 12 2006 20:10
·
0

Posted 12 May 2006 - 20:10

Deoarece am ajuns la concluzia ca administrarea statiilor local nu mai renteaza in firma unde lucrez, sunt pus in situatia de a folosi un controller de domeniu. Deoarece cunostintele mele in acest domeniu sunt restranse, am hotarat ca-mi trebuie un server de teste; zis si facut : am pus pe picioare un mic server, am instalat un Win2k3 Server Eval 180. Prima problema de care m-am lovit : cu ce ma sfatuiti sa incep documentarea in acest domeniu? Dati-mi va rog exemple de carti, de unde le pot cumpara, diferite tutoriale, link-uri si cam tot ce credeti voi ca v-au ajutat la inceput.
|
Posted 13 May 2006 - 21:18

Posted 13 May 2006 - 22:25

Posted 14 May 2006 - 00:08

http://support.microsoft.com/ph/3198 ajută?
later edit: http://www.petri.co.il/books.htm Edited by mufă, 14 May 2006 - 00:19. |
Posted 16 May 2006 - 19:07

Am gasit Sybex MCSE Windows Server 2003 Active Directory. Din pacate imi este un picut peste cunostintele mele. Daca are cineva idee de unde as putea gasi / cumpara ceva de genul Win2k3 Server Active Directory for Dummies :)
|
Posted 16 May 2006 - 22:14

eu am invatat din helpul de la windows(la inceput)...daca ai ceva cunostinte de retea e f. simplu sa- pui pe picioare..
+ win 2k3 are si un wizard la instalare pt absolut tot felu de server..ad, pop3, file, print, etc...cand dai de greu intrebi si o sa incercam sa te ajutam... |
Posted 30 October 2006 - 14:30

eu am invatat din helpul de la windows(la inceput)...daca ai ceva cunostinte de retea e f. simplu sa- pui pe picioare.. + win 2k3 are si un wizard la instalare pt absolut tot felu de server..ad, pop3, file, print, etc...cand dai de greu intrebi si o sa incercam sa te ajutam... Asa am facut si eu (F1). Mi se pare destul de stufos sa te poate scoate din probleme mici si medi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users