Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Go pro hero 8 black ,a luat apa d...

Aliniament de tuia

Alcool fara tigari

Cum procedezi noaptea cand urla c...
 Ajutor pentru un tanar cu prostat...

Cum dau tepe anumiti sellerii pe ...

Ce e in capul celor care depasesc...

Nokia2660
 problema robinet general blocat p...

Încurcaturi hartii parchet

Foam roller pentru postura

Mananc ceapa cu paine - Paul Fant...
 Problema cu repartitoarele - cine...

Problema hota

Intrebare clasa de expunere beton...

Ansambluri rezidentiale noi centr...

Windows Server

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

cielo

cielo

Senior Member

• Grup: Senior Members
Deoarece am ajuns la concluzia ca administrarea statiilor local nu mai renteaza in firma unde lucrez, sunt pus in situatia de a folosi un controller de domeniu. Deoarece cunostintele mele in acest domeniu sunt restranse, am hotarat ca-mi trebuie un server de teste; zis si facut : am pus pe picioare un mic server, am instalat un Win2k3 Server Eval 180. Prima problema de care m-am lovit : cu ce ma sfatuiti sa incep documentarea in acest domeniu? Dati-mi va rog exemple de carti, de unde le pot cumpara, diferite tutoriale, link-uri si cam tot ce credeti voi ca v-au ajutat la inceput.

cielo

cielo

Senior Member

Nimeni cu ceva idei?

mufa

mufa

Porc misogin

• Grup: Super Moderators

View Postcielo, on May 13 2006, 22:13, said:

Nimeni cu ceva idei?
www.microsoft.com? :D

P.S. Promit să-mi întreb luni colegul care administrează servere windows şi să-ţi spun ce documentaţie mi-a recomandat. :D

Edited by mufă, 13 May 2006 - 21:20.

worm

worm

Senior Member

uite aici un inceput.

http://www.windowsne...s/Windows_2003/

mufa

mufa

Porc misogin

http://support.microsoft.com/ph/3198 ajută?

later edit: http://www.petri.co.il/books.htm

Edited by mufă, 14 May 2006 - 00:19.

cielo

cielo

Senior Member

Am gasit Sybex MCSE Windows Server 2003 Active Directory. Din pacate imi este un picut peste cunostintele mele. Daca are cineva idee de unde as putea gasi / cumpara ceva de genul Win2k3 Server Active Directory for Dummies :)

mufa

mufa

Porc misogin

De aici, poate? :)

sm0ker

sm0ker

Member

• Grup: Members
eu am invatat din helpul de la windows(la inceput)...daca ai ceva cunostinte de retea e f. simplu sa- pui pe picioare..
+ win 2k3 are si un wizard la instalare pt absolut tot felu de server..ad, pop3, file, print, etc...cand dai de greu intrebi si o sa incercam sa te ajutam...

texman

texman

New Member

• Grup: Members

View Postsm0ker, on May 16 2006, 22:14, said:

eu am invatat din helpul de la windows(la inceput)...daca ai ceva cunostinte de retea e f. simplu sa- pui pe picioare..
+ win 2k3 are si un wizard la instalare pt absolut tot felu de server..ad, pop3, file, print, etc...cand dai de greu intrebi si o sa incercam sa te ajutam...

Asa am facut si eu (F1). Mi se pare destul de stufos sa te poate scoate din probleme mici si medi.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate