![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Linux web browsers...
Last Updated: Sep 25 2003 11:08, Started by
shory
, May 27 2003 13:30
·
0

Posted 27 May 2003 - 13:30

guys care credeti ca este cel mai fiabil (dimensiuni, plugins, operabilitate, interactivitate etc.) web browser sub linux (any distribution). Mie unul mi-a placut galeon-ul dar am vazut ca nu mai este in packetul initial de la Slack 9.0. :yeah baby ???
|
Posted 27 May 2003 - 14:03

Galeon e tatal lor.
Am verificat si eu acuma. Nici macar in Slackware current nu mai este. Nasol. Mai e o sansa ... trebuie compilat din surse ![]() bye |
Posted 14 July 2003 - 10:43

Subscriu la Opera 7.11. Cel mai bun compromis viteza/stabilitate/compatibilitate/resurse_necesare.
|
Posted 14 July 2003 - 17:35

ok baieti am sa-l incerc, dar m-ar interesa si parerea lui Seven[BERE]
![]() |
Posted 15 July 2003 - 09:05

links e chiar distractiv... si chiar rulz, mai alice, da' cu pozele ce te faci???
|
Posted 15 July 2003 - 16:05

Lynx e bun cand intri pe forum si nu vrei sa se prinda seful...
![]() |
|
Posted 18 July 2003 - 11:11

Ce vremuri cand ma "dadeam" pe net...din lynx ....si descopeream zilnic...minunatiile internetului. Ce vremuri.
Acum...am avansat deh... ![]() ![]() ![]() |
Posted 16 August 2003 - 18:31

Eu am ramas la Galeon. Compilat din surse. E bun ca manaca resurse mai putine decat Mozilla.
O sa vad cu prima ocazie Mozilla Firebird ... Cert e ca pe Windows Am inceput sa-l folosesc in proportie de ~40% bye |
Posted 23 September 2003 - 07:09

Ok, good news:
From the Slackware current changelog: "Slackware 9.1-beta2 is ready for testing..." The second beta includes all the recent security fixes for OpenSSH and Sendmail as well as updates to GNOME 2.4.0, inclusive of GNOME Office, KDE 3.1.4, Galeon 1.3.9 an many other package upgrades. XFree86 was also updated: "Upgraded to freetype-2.1.5 and fontconfig-2.2.1. Updated Savage driver to work with new laptop chipsets. Patch integer overflows in the font libraries (thanks to Gerardo Exequiel Pozzi for sending in a cleaned-up patch). These packages will also work on Slackware 9.0 with the glibc update in /patches." So, Galeon is back ![]() bye |
Posted 24 September 2003 - 12:07

eu merg cu Firebid-ul sub slack si merge beton...
singurul lucru care l-ar putea intrece sunt resursele mici care le cere Galeon....motiv intemeiat ![]() |
Posted 24 September 2003 - 14:58

Nu inteleg de ce tot spuneti ca opera mananca multe resurse ? Pe bune, mie nu mi se pare atat de "flamanda" precum spuneti.
Eu pe suse folosesc opera si nu m-a dezamagit niciodata. Urasc netscapul, iar galeonul sincer... not my type. |
|
Posted 25 September 2003 - 08:52

Nu am spus ca Opera mananca multe resurse.
Chestia e ca este un browser comercial. Am licenta pt. Opera de win$#$. Probabil din cauza ca sunt singurii care se lupta cu M$% in materie de browsere nu vreau sa-i piratez, ca sa zic asa. Mai ales pe Linux ![]() bye |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users