Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Grand Theft Auto IV

- - - - -
  • Please log in to reply
2936 replies to this topic

Poll: REGULAMENT (225 member(s) have cast votes)

Având în vedere că este un joc extrem de așteptat, acest topic va fi supravegheat îndeaproape de către echipa de moderatori. Cei care vor încălca următoarele reguli vor fi sancționați! (Nu răspundeți la poll pentru că este inutil și a fost creat doar cu scopul de a afișa regulile pe fiecare pagină!)

  1. Este strict INTERZISĂ postarea de linkuri și/sau nume de site-uri care conțin metode de spargere/ocolire/dezactivare a protecției jocului sau instrucțiuni în acest scop (128 votes [25.55%])

    Percentage of vote: 25.55%

  2. Este interzisă postarea de crack-uri pentru joc sau orice alte fișiere care intră la categoria warez. Orice post legat de metodele ilegale de obținere ale jocului vor fi ȘTERSE (114 votes [22.75%])

    Percentage of vote: 22.75%

  3. Dacă vreți să cereți ajutor pentru anumite zone importante din joc, folosiți tagul [spoiler][/spoiler] pentru a masca mesajul. Nu stricați plăcerea de joc a celorlați utilizatori! (120 votes [23.95%])

    Percentage of vote: 23.95%

  4. Pentru ajutor la îndeplinirea misiunilor nu uitați să consultați GHIDUL JOCULUI GRATUIT de la primul post, punctul 5 (139 votes [27.74%])

    Percentage of vote: 27.74%

Vote Guests cannot vote

#1
Codename

Codename

    Regele și Regina Cașcavalului

  • Grup: Members
  • Posts: 3,776
  • Înscris: 03.01.2004

[ http://img301.imageshack.us/img301/3634/grandtheftautoiv20060509010754.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.rockstargames.com/uploads/11202008/ld-logo.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Cuprins:
  • Preview (informațiile adunate dinaintea lansării jocului)
  • Imagini din joc - PC
  • Realism EXTREM - Lumea lui GTA IV
  • Reviews
  • Ghid COMPLET Grand Theft Auto IV
  • Cerințe sistem
  • Statistici și recorduri
  • The Lost and Damned
  • Cumpără jocul
  • Link-uri utile (REVIEW EUROGAMER)




1. PREVIEW (INFORMAȚIILE DIN ACEASTĂ RUBRICĂ AU FOST REDACTATE ÎNAINTEA LANSĂRII JOCULUI!)

Rockstar a anunțat seara trecută în mod oficial că lucrează cu spor la partea a patra din ultra-populara serie "Grand Theft Auto".

[ http://www.gta4.tv/img/content/29.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Intitulat simplu Grand Theft Auto IV, jocul este produs de către Rockstar North, divizia care s-a ocupat de originalul Grand Theft Auto III (2001) pentru PS2 și PC și de Liberty City Stories (2006) pentru PSP, lansat în urmă cu câteva luni.

[ http://www.gta4.tv/img/content/13.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Jocul se va desfășura în prezent și se va reveni în celebrul Liberty City, creat după orașul New York, iar personajul principal va fi un emigrant rus! Detalii despre povestea jocului nu se cunosc încă deocamdată. Ne putem aștepta la îmbunătățiri și la capitolul gameplay, cu elemente noi, oferind noi posibilități și provocări.

[ http://www.gta4.tv/img/content/24.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Grafica este superbă, așa cum ne așteptam de la un joc de pe generația nouă de console și dispune de o serie de efecte grafice impresionante printre care și un ciclu zi-noapte extrem de realist, reflexii și detalii incredibile ale personajelor, după cum se poate observa și din trailer și poze.

[ http://img90.imageshack.us/img90/313/gta4oct17fh6.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Graffitti imens pe un bloc din New York. (primăvara 2008)

A fost lansat site-ul oficial, unde până la data lansării veți putea găsi poze, filme, știri și multe alte bonusuri. Pe site puteți găsi primul trailer oficial al jocului, lansat în noaptea de 29 spre 30 martie 2007 și prezintă primele imagini din joc. Puteți descărca trailerul în versiune High Definition de pe site-ul oficial sau puteți să îl vedeți pe Youtube la link-ul de la punctul 8.



2. IMAGINI DIN JOC

Imagini din versiunea PC! Clic pentru a mări.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Jucătorii versiunii PC se vor bucura de texturi mai detaliate, distanță de vizibilitate sporită, un mod multiplayer extins, achievements la fel ca în versiunea de pe XBOX360, suport Games for Windows LIVE, suport pentru Rockstar Social Club și posibilitatea de a uploada reluări cu cele mai trăznite momente din joc direct pe serverele Rockstar.

Posted Image
Interfața GAMES FOR WINDOWS LIVE!



3. REALISM EXTREM

Grand Theft Auto IV este primul joc din serie lansat pentru cea de-a șaptea generație de console. Spre deosebire de "vechiul" Grand Theft Auto III și ai săi urmași de pe PlayStation2, puterea de procesare a noilor console le-a permis producătorilor să introducă o serie de elemente noi în joc, menite să ofere o experiență cât mai apropiată de cea reală. Iată o mică listă cu doar câteva dintre elementele care sunt implementate în acest joc:

  • Veți dispune de un telefon mobil, telefon care va avea o importanță foarte mare în joc, fiind obiectul prin care veți păstra legătura cu partenerii de "afaceri", iubitele, putând chiar chema și pompierii, poliția, etc.
        
  • Puteți face poze cu telefonul mobil, după care le puteți încărca în computerele din joc pentru a căuta informații despre persoanele fotografiate
        
  • Puteți să vă personalizați telefonul cu ringtones și teme cumpărate în joc!
        
  • Dacă treceți cu o mașină prin foc, cauciucul va începe să se topească, urmând ca roțile să se spargă după o vreme
        
  • Internet IN-GAME: DA, ați citit bine, jocul va avea și un Internet fictiv unde veți putea căuta informații, știri despre acțiunile pe care le-ați făcut în oraș, răsfoi anunțurile matrimoniale, verifica și răspunde e-mail-urilor (complet cu mesaje SPAM la care puteți da reply!) și multe altele
        
  • Oraș viu: oameni care spală parbrize, își beau cafeaua, se ceartă la telefon, etc.
        
  • TRACK ID: Dacă auziți o melodie la un post de radio in-game, înregistrați 10 secunde pe telefonul din joc și veți primi înapoi prin SMS informații detaliate despre formație, melodie, album, precum și un link pe PC pentru a cumpăra melodia respectivă în format MP3 (fără DRM) de pe Amazon.com! (asta chiar m-a dat pe spate)
        
  • Sunați-vă prietena și/sau prietenii pentru o noapte în oraș: de la o partidă de bowling (recomandat cu prietena), darts, la un club de strip-tease (recomandat DOAR cu prietenii), un local pentru o bere (sau mai multe), o pizzerie sau chiar cluburi de stand-up comedy!
        
  • Peste 10 ore de muzică difuzată prin intermediul posturilor radio, precum și 3 posturi NUMAI cu talk show-uri (foarte funny), chiar și filme și programe TV pentru momentele în care ajungeți seara la locuința din joc!
        
  • Engine nou grafic, precum și engine-ul Euphoria pentru fizică pur și simplu transformă Grand Theft Auto IV în cel mai realist joc din serie, fiind posibile accidente spectaculoase, căzături realiste, chiar și momente în care personajul zboară prin parbriz la accidentele cele mai violente!
Ăsta da joc next-gen! Dacă nici acum nu v-ați convins cât de fabulos este acest joc atunci cu siguranță următoarea rubrică vă va pune serios pe gânduri!



4. REVIEWS

Grand Theft Auto IV a fost întâmpinat la lansarea sa de un număr copleșitor de review-uri care ridicau în slăvi acest joc, fiind unul dintre cele mai bine cotate jocuri lansate VREODATĂ! Acesta a primit note de 10 pe linie de la cele mai importante saituri de specialitate, un lucru extrem de rar în industria gamingului. Spre exemplu, saitul IGN a acordat ultima notă de 10 unui joc în anul 1999! Adică în secolul trecut! Au trecut aproape 10 ani de când nici un joc nu a fost în stare să se ridice la acest statut de excelență. Vă prezint acum și câteva dintre saiturile și revistele care au testat Grand Theft Auto IV:

GAMESPOT - 10/10
IGN - 10/10
1UP - 10/10
EUROGAMER - 10/10
OFFICIAL XBOX MAGAZINE - 10/10
GAME INFORMER - 10/10
OFFICIAL PLAYSTATION MAGAZINE - 10/10




5. GHID COMPLET GRAND THEFT AUTO IV

It’s rare for a game to live up to the enormous pre-release hype and Grand Theft Auto IV is that rare game. With
a huge Liberty City to explore, impressive detail, sharp writing, compelling characters, and a ton of side missions
and activities to complete, Grand Theft Auto IV is not only the best GTA game ever, it’s one of the best games
ever period.

http://www.gamespot....1591/index.html

Creat de GAMESPOT.



6. CERINȚE SISTEM

MINIM
  • Sistem Operare: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
        
  • Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
        
  • Memorie: 1.5GB
        
  • 16GB spațiu liber pe Hard Disk
        
  • Video: 256 MB NVIDIA 7900 / 256 MB ATI X1900
RECOMANDAT
  • Sistem Operare: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
        
  • Procesor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
        
  • Memorie: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
        
  • 18 GB spațiu liber pe Hard Disk
        
  • Video: 512 MB NVIDIA 8600 / 512 MB ATI 3870


7. STATISTICI ȘI RECORDURI

În doar prima zi de la lansare, Grand Theft Auto IV dobora deja trei recorduri: "cele mai mari încasări pentru un joc video în 24 de ore", "cele mai mari încasări pentru un produs de divertisment în 24 de ore" (ambele mulțumită celor 310 MILIOANE de dolari strânși din vânzări) și "cele mai multe copii vândute de un joc video în 24 de ore" (astronomicul număr de 3,6 milioane), intrând totodată în Cartea Recordurilor! REȚINEȚI! ASTA S-A ÎNTÂMPLAT DE ABIA ÎN PRIMELE 24 DE ORE!

La 7 zile după lansare contorul a indicat peste 6 milioane de copii vândute și peste 500 de milioane de dolari strânși din vânzări. Cornform GameStop, versiunea XBOX360 s-a vândut mai bine decât cea pentru PlayStation3, cu un raport de 2:1 pentru consola Microsoft (un factor decisiv avându-l faptul că la momentul respectiv s-a anunțat că doar versiunea de pe XBOX360 va beneficia de conținut suplimentar pentru joc după lansarea acestuia).

Succesul acestui joc a ridicat întrebări serioase legate de o eventuală MUTARE a lansării filmului Iron Man (care urma să apară în cinematografe în același week-end cu Grand Theft Auto IV) pentru a nu afecta vânzările de bilete. În cele din urmă filmul s-a lansat odată cu jocul, însă a dat naștere unei situații interesante, în care marile studiouri de filme vor consulta programul de lansare al marilor jocuri înainte de a se decide asupra datelor de lansare ale filmelor în cinematografe.

Se estimează că jocul va vinde în total până la 19 milioane de copii (aproape cât toată populația României!).



8. THE LOST AND DAMNED

Acesta este titlul primului expansion pentru Grand Theft Auto IV. Distribuit sub formă de conținut descărcabil cu plată de pe XBOX LIVE Marketplace începând din luna februarie a anului viitor, el vine să îmbunătățească experiența de joc și să adauge o serie de noi elemente, printre care: un personaj jucabil nou, misiuni noi, o poveste care se intersectează cu cea din jocul original, arme noi, autovehicule noi, muzică nouă la posturile radio și moduri noi multiplayer! Deocamdată, acest expansion este EXCLUSIV pentru XBOX 360, așa că nu sunt șanse să poposească pe PC-urile noastre prea curând.

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image



9. CUMPĂRĂ JOCUL!

PRECOMANDĂ Grand Theft Auto IV PC: http://gameshop.ro/g...hp?game_ID=4640
COMANDĂ Grand Theft Auto IV XBOX360: http://gameshop.ro/g...hp?game_ID=4479
COMANDĂ Grand Theft Auto IV PLAYSTATION3: http://gameshop.ro/g...hp?game_ID=4480

Posted Image

Data lansării: 29 aprilie 2008 pentru PlayStation 3 și Xbox 360. Pe PC va fi lansat în data de 3 decembrie 2008 în Europa!
Versiunea pentru PC a fost anunțată în data de 6 august 2008 (a se observa că nu mai au exclusivitate pentru Sony).



10. LINK-URI UTILE

Pagina web oficială: http://www.rockstargames.com/IV/
Youtube Teaser Trailer: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SeyENevgNfQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
PC Trailer: http://www.gametrail...ayer/40885.html
The Lost and Damned pagină web oficială: http://www.rockstarg...elostanddamned/

EuroGamer PC Review: http://www.eurogamer...ticle_id=322028


[ http://aycu17.webshots.com/image/30176/2000630057958215141_rs.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Codename recomandă Microsoft XBOX 360™ Controller for WindowsŸ pentru control optim în jocul Grand Theft Auto IV.

Edit 13.03.07: Update trailer info & link
Edit 30.03.07: Update trailer link, screenshots, info
Edit 19.10.07: Screenshots update, graffitti adăugat
Edit 18.04.08: Update data lansării
Edit 06.08.08: Data lansării PC
Edit 22.08.08: PC screens adăugate, detalii versiunea PC, link precomandă
Edit 14.09.08: Update MAJOR. Versiunea 2.0 a topicului, structurată diferit și cu mai multe informații
Edit 13.10.08: Adăugat PC trailer link, poză cu interfața GFW LIVE!
Edit 21.10.08: Adăugat ghidul complet al jocului
Edit 31.10.08: Cerințele de sistem au fost adăugate
Edit 14.11.08: Modificat data lansării PC & countdown
Edit 21.11.08: Adăugat info & screenshots despre The Lost and Damned

Edited by Codename, 03 December 2008 - 02:47.


#2
WaRiO

WaRiO

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 26.11.2005
Stai oleac ca pan la ala mai e unu de jucat Grand Theft Auto: Liberty City Stories...pe PS2
http://www.gamespot....ndex.html?q=gta
Cat despre varianta de PC a jocului GTA4 ma indoiesc ca va rula pe calculatoarele majoritatii care sunt sub limita bunului simt la capitolul dotari...sa ne gandim ca el e facut pt PS3 adik cu mult mai mult decat poate face si cel mai bun pc pe care ti-l poti cumpara acum...deci va trebui sa-mi mai cumpar inca 512 megi de rampeste cei 512 care-i am acu ,sa-mi schimb procu de 1.8 cu unu de 3 giga si placa video cu una de top,si abia atunci cred ca voi avea o sansa sa se miste cat de cat cu detaliile date la minim si-n rezolutie de 2 bani.

#3
Codename

Codename

    Regele și Regina Cașcavalului

  • Grup: Members
  • Posts: 3,776
  • Înscris: 03.01.2004
Mai întâi să vedem și niște poze înainte să ne dăm cu părerea despre cum va rula. Dar având în vedere că jocul apare în toamna lui 2007 până atunci lucrurile se vor schimba muuuuuult: plăci video noi, procesoare noi, ieftiniri la generația actuală de plăci video high-end și multe altele.

Pe lângă Liberty City Stories, Rockstar a mai anunțat și Vice City Stories, însă tot pentru PSP! Sper să apară și o versiune pentru PC. În orice caz, Liberty City Stories este un port direct al versiunii pentru PSP așa că nu vor fi îmbunătățiri față de versiunea aceasta.

Edited by Codename, 10 May 2006 - 22:58.


#4
marius91

marius91

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 03.11.2006
mah io zic ca este mai rentabil sa ne luam o consola Ps3 sa XboX 360, ce doreste fiecare si nu vom mai trebui sa ne facem griji daca jocul merge s-au nu, pentru ca va merge cu siguranta, in plus  il putem juca shi mai devreme  :coolspeak:

#5
Silver Wolf

Silver Wolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,692
  • Înscris: 24.09.2006
Poate e mai practic dar nu e tocmai necesitate un aparat destul de scump si limitat doar la joaca. PC-ul il folosesti la mult mai multe... :peacefingers:

#6
BesTEveR

BesTEveR

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.12.2006
Dupa parerea mea computerul este un mediu excelent sa joci jocuri . Trebuie doar sa ai si o configuratie cat de cat buna. La console controlul jucatorului cu joystickul este foarte greu si aiurea .In schimb la computer ai tastatura si mouse-ul care sunt foarte confortabile si usor de utilizat plus mai multe optiuni si taste pentru comenzi ! Sorry de offtopic .

#7
pastel3005

pastel3005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,379
  • Înscris: 11.08.2006
pina apare jocul pt pc, o sa se mai ieftineasca memoriile si placile video. sper :)
si asa o sa putem sa il jucam, macar pe nivel mediu.

#8
unGreu

unGreu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 521
  • Înscris: 10.05.2005
pe pagina oficială se spune că o să apară un trailer luna asta  ^_^

#9
koltzu

koltzu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 445
  • Înscris: 16.07.2006
mda.. vers pt PC nu v-a urma..

http://www.hit.ro/jo...es--a25579.html

#10
softimiu

softimiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 787
  • Înscris: 08.07.2006

View Postkoltzu, on Mar 11 2007, 11:40, said:

mda.. vers pt PC nu v-a urma..

http://www.hit.ro/jo...es--a25579.html

asta e GTA Vice City Stories nu GTA 4.
inca nu se stie daca o sa apara pe PC GTA 4,probabil peste cateva luni sau dupa ce se lanseaza pe PS3 si Xbox 360 ne vor spune.

#11
Codename

Codename

    Regele și Regina Cașcavalului

  • Grup: Members
  • Posts: 3,776
  • Înscris: 03.01.2004
Peste exact 8 ore va fi lansat în premieră primul trailer oficial al jocului pe pagina oficială!

http://www.rockstargames.com/IV/

La ora 01:00 AM în această noapte ora României!

#12
marius91

marius91

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 03.11.2006
Io l-am vazut este destul de k lumea .. mai ales datorita faptului ca actiunea are loc in New YOrk ( chiar daca poate o sa se numeasca altfel ... gasesc ei alt nume ... ) , grafica este tare , personajul nuj ce sa zic despre el mie mi se pare putin cam ciudat , mai ales accentu lui rus ( si poate mai putea producatori sa mai lucreze putin la fata lui  ^_^  :P ...
Uitati-va si voi merita

#13
six_feet_under

six_feet_under

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 24.06.2006
La grafica pare mai evoluat,pacat ca personajul principal numai e the american guy! Oficial apare prin octombrie,asa ca intre timp sa asteptam si alte trailere sa ne putem face o ideea cam ce sistem ne trebuie sa-l rulam!

#14
WaRiO

WaRiO

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 26.11.2005
S-al faca macar ca SaintsRow de pe XBOX360 ca-s multumit...:D...pana una alta ia trageti cu ochiu la ce pregateste Sony pt ai ei fani...THE GETAWAY, un soi de GTA da cu masini reale...:D...exclusiv PS3 logic
http://www.gamespot.....html?q=getaway

P.S. Consolele rulz la capitolu joace...real gamerz...get a life...get a console...:D

#15
Zym3r

Zym3r

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 12.05.2007
Sa vin si eu cu ceva informatii din... GameInformer:

    *  The protagonist's name is Niko Bellic - an Eastern European immigrant who has come to Liberty City to live the "American Dream." The game is set in Liberty City in 2007, but it is bigger than the Liberty City we saw in GTA III.

    * The GTA 4 equivalent of the Statue of Liberty is called the Statue of Happiness, and DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) is known as BOABO (Beneath the Offramp of the Algonquin Bridge Overpass).
    * In Grand Theft Auto IV, Rockstar have recreated 4 of the 5 boroughs in New York, as well as part of New Jersey. Broker is the GTA IV equivalent of

    * Niko was persuaded to move to Liberty City by his cousin Roman, who claimed to be living a wonderful life there with two beautiful women, fifteen sports cars, and lots of money etc, but he was infact telling a lie in order to hide his own failures. Roman is the only person you know in Liberty City at the beginning of the game, and he becomes one of your major connections at the start. Niko is a tough character whereas Roman is friendly. Roman is heavily in debt and a lot of people are after him - he needs Niko's support. They are constantly bickering.

    * The demo (which was played on Xbox 360) begins with Bellic standing inside of the taxi depot, which Roman operates in the borough of Broker in a converted industrial garage. Roman works at a cluttered desk in a shabby environment, and at this point the graphical improvements are extremely evident. Bellic walks to a brownstone house in Broker, where he pushes open the door and pulls out a pistol. The living room however, is not occupied. He then moves onto the kitchen, which he also finds to be empty. He pushes his way through the back door and smashes the window of a red four-door car using his elbow. The broken glass falls onto the street and onto the seat of the car, as Bellic unlocks it from the inside. He hotwires the car and sets off to his next destination. The camera angle behind the car is closer to the vehicle than in previous GTA titles, which enables more detail on the car to be seen. After selecting a radio station, Bellic navigates to a section of the BOABO arriving at a dockside with a terrific view of the city skyline. Pigeons can be heard in the sky, and waves can be heard rustling in the water. Bellic then pulls out his cellphone which has options for Phonebook, Messages, Organizer and Camera on it's LCD screen. He selects Phonebook, and he is then presented with another set of options: City Contact, Docks Friend, and Cab Contact. After a brief conversation he informs the reciever to meet him at the docks.

    * As Bellic walks, you can feel the weight behind each step he makes. Variations in the terrain cause realistic changes in the walking animation. The physics have also improved and character movements are more realistic.

    * In previous GTA games you were like a slave because you had to constantly take orders from people when doing missions. There is still an element of that in Grand Theft Auto 4, but you can also choose how you want to spend your time, for example "I want to hang out with him and her. I want to hang out with this guy because he always has fun things to do." Call him up and maybe you can hang with him. Maybe he'll answer. You have a lot of choice over what you want to do.

    * In GTA 4, Rockstar is giving its players more freedom, more choice, and more sense of control over their destiny - the structure of GTA4's storyline is quite different to it's predecessors as it can be told in a number of different ways. You can talk to people in person, by cell phones, and there are a bunch of other ways of giving the player information. In general it's a different experience, with new ways of interacting with the characters and the game world.

    * Rockstar consulted crime experts and ex-policemen when making the game, and they learned that being a criminal is a lot harder these days than it was during the 80s and 90s (for example) and they have tried to reflect this in the game. This means you can expect to see a lot of people getting arrested - the police are a heavy presence in Liberty City.

    * There are no planes in GTA IV because there is only one city, and Rockstar want the game to seem realistic. That means there will be no rollerblades, no unicycles, probably no jetpacks and indeed no planes. Rockstar are giving choice and variety which feels right for the character. However there will be motorbikes.

    * Rockstar North is approaching the recruitment of voice actors in a different way. This means that we will probably hear less familiar voices in GTA 4, as R* are looking for voices which suit the attitude of the characters, and are not just looking for big names. A similar approach is being done with the soundtrack - Rockstar are looking for great music which works with the 2007 Liberty City.

    * After an initial load sequence, the game will never load again. Not even during exterior-interior transitions (and vice versa).

    * Both versions of the game (Xbox 360 and PlayStation 3) will likely be identical, but the Xbox 360 version will have exclusive downloadable episodic [sizeable] content. Rockstar have now spent over 3 years developing the game, and Dan Houser compares the leap from GTA III to GTA IV, to the leap from GTA to GTA III.

    * GTA IV will have multiplayer, but it's not going to be a massively multiplayer online game, says Dan Houser. They are trying to make something that is interesting, fun, progressive and which goes along nicely with the single-player game.

@sursa

Edited by Zym3r, 13 May 2007 - 17:48.


#16
og_gangsta_style

og_gangsta_style

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 14.03.2007
marfa,poze noi.o sa fie tare de tot jocu.better and greater than san andreas.ar fi cool sa putem cumpara demo-ul.sper sa fie si pe pc...
http://www.gamespot....;tag=images;all

#17
alex_herdea

alex_herdea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 529
  • Înscris: 22.07.2005
e clar..daca are loc in New York, inseamna ca cel putin urmatorii 2 ani avem ce juca  :D :D :lol:  

big fun  :coolspeak:  , abea astept sa-l joc :)

#18
Zym3r

Zym3r

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 12.05.2007
Demo review @ign.com
New screens @ign.com

Keep Waiting :lol:

PS: Sunt fericit ca shooting-ul se va face in 1st pesrson

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate