![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Proconsul
Last Updated: Jun 11 2007 20:41, Started by
adelina
, May 21 2003 17:43
·
0

Posted 23 May 2003 - 00:17

ce ziceti de piesa noua ? nu e chiar stilul lor, da imi place!
|
Posted 05 June 2003 - 01:05

a aparut (in lucru) situl oficial al trupei. www.proconsul.com.ro
|
Posted 05 June 2003 - 01:35

nu imi place proconsul! de fapt ..muzica imi place.. nu imi place solistu
![]() |
Posted 05 June 2003 - 12:02

Quote Originally posted by lostu nu imi place proconsul! de fapt ..muzica imi place.. nu imi place solistu ![]() Nu iti place cum arata, sau cum canta? De mijloc s-ar putea sa fie ca imagine sau ca popularitate. Muzical sunt o trupa de varf, fara indoiala. Poate nu stiti, dar este o trupa de super muzicieni! De bodo nu are sens sa comentez, este cu siguranta una din cele mai bune voci ale tarii, tobarul este de exceptie, iar basisul Florin Barbu (ex Timpuri Noi, Blazzaj,Weinberger Blues Machine,) da clasa la toti! Eu am avut ocazia sa ascult noul album (nelansat inca) Este superb! Si foarte complex muzical. Va tzuk! |
Posted 28 June 2003 - 00:10

se lanseaza un nou album in vreo cateva zile din cate am inteles pe TV
|
Posted 11 July 2003 - 14:33

Trupa a lansat deja albumul "zece povesti", odata cu situl oficial
www.proconsul.com.ro facut de encoilmark :-) Vizitati situl, cumparati albumul - MERITA!!! |
Posted 19 November 2003 - 11:35

:clap: pentru BODO (are o voce de o melodicitate aparte)
|
Posted 27 December 2003 - 00:43

tocmai am fost la un asa zic concert cu ei in fata la teatrul National de la Universitate (multumim primariei pentru gratuitate) si vreau sa zic ca mi-a placut ce au cantat baietii. Cred ca o sa incep sa ascult si Proconsul de acum inainte.
![]() |
|
Posted 17 March 2004 - 15:37

Mie mi se par inferiori altor trupe autohtone.Despre INFERIORizarea maselor atzi vrea sa vb?
|
Posted 17 March 2004 - 17:56

Sint buni, mi se pare mie. Am fost la un concert cu ei si chiar mi-a placut.
|
Posted 07 August 2006 - 14:43

sincer, mie nu-mi placeau... Dar am avut ocazia sa ajung la un concert de-al lor. De atunci mi-au "luat inima". La scurt timp am mai prins un concert la bibi in vama, unde am mai fost cu niste prieteni, toti indoiti ca ar putea "gusta" Proconsul. Au reusit sa-i fascineze si pe ei. Pe bune, chiar sunt o trupa romaneasca tare.
|
Posted 10 August 2006 - 00:56

Am fost si eu la concertul de la bibi, itiberiu
![]() Proconsul e una dintre cele mai profesioniste trupe din Romania, din aproape orice punct de vedere. Instrumentisti de mare clasa, "crescuti" ori prin alte tari, ori prin formatii de prima liga din ro, sound impecabil, show dinamic si atragator, piese complexe si lucrate. Tot ceea ce fac ei e caracterizat de profesionalism la maxim. |
Posted 11 June 2007 - 20:41

sunt pur si simplu profesionisti
![]() muzica pe gustul nostru , canta perfect si live , au ritm , melodicitate si piese pe care el cel putin le-as asculta oricand! btw... fain site-ul lor ![]() bafta ! |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users