![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
kazaa si virusii
Last Updated: Aug 16 2003 11:36, Started by
lostu
, May 19 2003 11:40
·
0

Guest_AcidMan_*
Posted 19 May 2003 - 19:56

Eeehhh... de parca ar fi pimul virus care se transmite pe Kazaa si IRC. Baieti : AVeurile updatate si stati de sase.
|
Guest_AcidMan_*
Posted 19 May 2003 - 20:37

Se pare ca da. desi eu prefer dc++ .. Nu uitati insa de Drepturile de autor. Ascultati apoi stergeti si cumparati originalul.
|
Posted 19 May 2003 - 21:31

vrei sa spui ca tot ce ai tu pe calculator e cumparat din banii tai ? nu-mi prea vine sa cred ..
![]() |
Posted 20 May 2003 - 11:34

Eu mai folosesc Kazza.Mai copiez din cand in cand muzica filme si ceva jocuri mai micute.Cam atat.
Nu am fost infectat niciodata cu virusi de pe Kazza , mai mult de pe irc, si majoritatea virusilor afectau Ircul, rar mai era cate unul mai periculos. |
Posted 04 August 2003 - 00:52

Atunci incearca sa iei cu Kazaa crack pentru Getright 5. Toate incercarile mele au fost blocate de Norton Antivirus pe motiv ca fisierul este virusat.
PS: desigur pentru a vedea si programul complet in vederea cumpararii ![]() |
Posted 04 August 2003 - 07:05

de Kazaa Lite a auzit cineva? eu il folosesc, si nu mi s-a intamplat sa imi urle antivirusul (nici macar addaware6 nu a comentat decat o singura data). chiar am inceput sa cred ca versiunea Lite e curata..
|
Posted 04 August 2003 - 10:04

da si eu folosesc kazza lite si la fel nu am avut probleme cu virusii...
mi-am pus filtru ca sa nu ia de la utilizatorii care "cica fisierele au virusi" oricum eu am in permanenta deschis avp (updatat la zi) |
Posted 16 August 2003 - 11:36

Si eu folosesc Kazaa Lite fara probleme; McAfee VirusScan 7 merge tot timpul si nu mi-a gasit nici un virus pana acum (am descarcat filme, soft pe care le-am evaluat si le-am sters :0 )
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users