![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Multifunctional HP PSC 1510 care printeaza eronat
Last Updated: Jun 10 2006 20:05, Started by
alexcorneanu
, May 04 2006 11:07
·
0

Posted 04 May 2006 - 11:07

Am un multifunctional HP PSC 1510 care vrea sa ma imbatraneasca mai devreme decat trebuie.
Cand printez un document WORD, printeaza un rand da, unul NU. Suprapune scrisul si scoate culorile aiurea rau. Voi ati patit asa ceva?... Va rog sa-mi dati o solutie, sau macar sugestii Multumesc anticipat |
Posted 24 May 2006 - 16:06

Si eu am acelasi tip de multifuntionala dar la mine problema era ca nu printa deloc.Trebuia sa restartez calculatorul, apoi mergea.Dupa ce am scanat tot calculatorul cu Panda am scapat de problema.Aveam un virus in softul multifunctionalei.Poate si la tine e aceeasi problema
|
Posted 10 June 2006 - 17:15

am si eu o astfel de imprimanta de cateva zile si tocmai am aflat ca e destul de costisitor sa umpli cartusul 336 alb negru, cartus care il cumpri odata cu ea. Am inteles de la o firma de care face si refill ca se potriveste si 338. intrebarea me este daca stii cumva de unde as putea sa iau si eu tush pentru un 338 si kit de refill ... ma refer la tush de ala la bidon de 50 ml si mai mult poate ... merci mult
mesajul ii era adresat lu' Uly ... si scuzati greselile ma cam grabesc ... merci mult |
Posted 10 June 2006 - 20:05

Din principu nu imi plac lucrurile care pretind ca fac multe. All in one. Eu alegeam o imprimanta buna.
De ce nu mergi la magazin sau la service sa vezi care e treaba? Sa probezi pe alta? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users