![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
convertor 3gp
Last Updated: Nov 13 2006 20:32, Started by
Hobo
, May 03 2006 14:04
·
0

Posted 03 May 2006 - 14:04

folosesc xilisoft 3g video converter ca sa transform filmele de pe computer in 3g ca sa le pun pe mobil.(am un motorola v3x). ce program sa folosesc sa transform filmele de pe mobil din format 3gp in alte formate care se vad si pe computer?am incercat cu xilisoft dar au iesit prost
|
Posted 05 May 2006 - 07:01

nu-ti trebuie nici un convertor.eu am un e1000 si filmele de pe telefon le vad si cu bsplayer si cu vlc. dar nush din ce cauza nu merge sunetul.
|
Posted 05 May 2006 - 07:35

fiindca trebuie convertite, de-aia nu ai sunet
![]() partea de audio este comprimata in format *.AMR si nu ai codec pentru asta @Hobo aaa... niciodata n-o sa poti face filme de mare calitate cu telefonul mobil, asa ca NU te astepta la calitate de aici. in primul rind, dimensiunea frame-ului filmului este foarte mica (myx6-2-ul meu le face la 176*144); bitrate-ul de asemenea este mic (136 kbps) later edit hmm... ffdshow pune un filtru pentru a putea reda *.amr. impreuna cu media player classic am putut reda filmuletele *.3gp fara conversie Edited by tEo, 05 May 2006 - 07:40. |
Posted 29 May 2006 - 10:35

Haideti mai. ati incercat 3gp converter (3gp general settings,qcif high qualiti, with stereo aac)? il puteti descarca de pe http://www.free-code...er_download.htm Ii super, problema e ca videoclipurile vor avea cca. 12-13 Mb (asa ca-ti trebuie un card microSD de la 64-512Mb). Si eu am sagem myx6-2, si merge cool. incercati-l
![]() |
Posted 03 June 2006 - 15:09

imi spuneti si mie va rog ce program se foloseste pentru a suprascrie subtitrarile direct pe film, pentru ca apoi filmul convertit sa-l pot vedea cu subtitrare si pe telefon. multumesc pentru ajutor
|
Posted 13 November 2006 - 20:32

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users