![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Monitorul face figuri.
Last Updated: May 09 2006 22:59, Started by
GrLght
, May 02 2006 13:06
·
0

Posted 02 May 2006 - 13:06

Problema e urmatoarea. Merge foarte bine o ora doua dupa care incep fitzele: se stinge de tot. Butonul de power ramane verde dar ecranul ramane negru ca si cum ar fi stins. Daca il las asa isi revine dupa ceva timp dar e enervant pt ca se stinge si se aprinde cand vrea muschii lui. Daca il opresc din buton vreo doua minute, isi revine dar dupa aprox o juma de ora, o ora iar incepe.
Mentionez ca imaginea se vede cristal, NU am probleme cu culorile, deformari de ecran, dungi etc. Pur si simplu se stinge singur, atat (repet, ledul de power ramane verde). Banuiesc ca n-am cum sa-l repar singur si trebuie dus la service. So, intuieste cineva cam de la ce ar putea fi, sa nu-mi traga teapa cei de la service, sa ma puna sa platesc tuburi sau alte nebunii? Edited by GrLght, 02 May 2006 - 13:10. |
Posted 09 May 2006 - 22:59

refa lipiturile de la filamentul tubului...pe placa de pe gantul tubului
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users