Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E posibila vanzarea in conditiile...

OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?

Recomandare limbaj back-end pentr...
 Micsorare volum interfon

Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...

Facebook mi-au inchis contul!
 Km de pe tester nu corespund cu c...

Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini

OnePlus face magarii in privinta ...
 Racordare masina spalat vase si g...

EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...

Cu ce vezi in interiorul urechii?
 

codec lipsa sau ?

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
Am vazut problema de mai jos la mai multe filme, la inceput am crezut ca este prost rip-uit, dar incep sa apara tot mai multe filme cu aceasta problema ... si anume ... pornesc filmul, e k, se incarca in player, ruleaza, sunet k, dar imaginea, parca ar uita sa se faca un refresh la fiecare cadru, ramane cadrul vechi, vine cadrul nou peste ea, si pana la urma nu mai vezi nimik, la un moment dat are un mic refresh ca sa o ia la capat de la cadrul urmator.

Am verificat cu Gspot totul este ok, codecurile sunt, totul e in regula. Care ar putea fi pana la urma problema?


10x

#2
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,279
  • Înscris: 26.11.2001
Hmmm ce zice pana la urma GSpot ? cu ce sunt codate ?

Das un exemplu de astfel de film problematic

#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 300,649
  • Înscris: 08.10.2015
am avut si eu problema asta si s-arezolvat cu nimo codec pack instalat full.

#4
steelk

steelk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 08.06.2002
Si io si sa rez cu ffdshow.

#5
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
am facut un gspot pentru 2 calculatoare , unul pe care merge si unul pe care nu merge diferenta dintre ele este la DirectShow. unul are altul nu.

Ce e ciudat este ca am instalat pe calculatoarul care nu merge si Nimo si DivxTotalPack, pentru direct show ce sa mai instalez, ca nici virtual dub nu imi poate face play la unele fisiere


filmele cu probleme sunt:
8 mile
the pianist


codarile sunt facute cu xvid

dar se pare ca este nevoie de direct show renderer or smt

oare care packet de codec-uri chiar este la zii si nu mai necesita nimik instalat, si se si integreaza cu media player-ul?

#6
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,816
  • Înscris: 26.11.2001
instaleaza sau reinstaleaza directx

#7
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,279
  • Înscris: 26.11.2001
Hmm Xvid are probleme doar intr-un caz.
ffdShow + codec xvid

Mergi in ffdshow si debifeaza xvid.
Dezinstaleaza orice codex xvid mai ai
Instaleaza decoderul (only)

http://nic.dnsalias.com/XviD-Dec.exe

#8
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001

Quote

Originally posted by EndLess_Point
instaleaza sau reinstaleaza directx


nu a avut efect

#9
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001

Quote

Originally posted by Courage
Hmm Xvid are probleme doar intr-un caz.  
ffdShow + codec xvid

Mergi in ffdshow si debifeaza xvid.
Dezinstaleaza orice codex xvid mai ai
Instaleaza decoderul (only)

http://nic.dnsalias.com/XviD-Dec.exe

cum nu am gasit ffdshow ca sa debifez xvid am zis hai sa incerc sa pun codec-ul peste. si asa am facut. dar din pacate nu merge, pe urma am zis hai sa vad totusi unde este acest ffdshow, si am dat un search, si mi-a gasit in windows/system/ ffdshow.ax pe care l-am sters pur si simplu si ... surpriza MERGE :) :)

10x all

#10
oki_doki

oki_doki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 28.11.2001
ca sa nu mai deschid un thread nou voi continua aici cu alta problema,


la pornirea unui film imi apare in tray si DivXG400 si DirectVobSub

bineinteles ca ambele imi vor afisa subtitrarea, ceea ce este  inervant si trebuie sa dezactivez manual subtitrarea de la DirectVobSub ..... intrebare... cum scap de DVS ? ca nu am gasit pe niciunde un link catre el

#11
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,279
  • Înscris: 26.11.2001
Cred ca ai instalat un pachet de codecuri gen Nimo sau ace mega codec pack etc.

Dezinstaleaza porcaria aia :)

La ffshow in sectiunea codecs gasestic e iti trebuie. Vezi imaginea.

Attached Files



#12
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Eu in locul tau as scapa de DivXG400. Imi place mai mult vobsub. Reda cea mai misto subtitrare.

La vobsub (versiunea 2.23 pe care o am eu) exista in meniul acestuia "direct vobsub configure" > General > loading > do not load daca nu vrei ca acesta sa iti mai afiseze subtitrarea. Calea se afla in mod normal in Start Menu sau cu click pe sageata aia verde care apare in taskbar cand pornesti filmul. Daca ai o versiune mai veche, nu stiu cum. Dezinstaleaza si pune ultima versiune. Normal este instalat aici: "C:Program FilesGabestVobSub"

enjoy,

Mtz

PS Courage, parca omu' nu mai are ffdshow...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate