Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E posibila vanzarea in conditiile...

OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?

Recomandare limbaj back-end pentr...
 Micsorare volum interfon

Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...

Facebook mi-au inchis contul!
 Km de pe tester nu corespund cu c...

Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini

OnePlus face magarii in privinta ...
 Racordare masina spalat vase si g...

EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...

Cu ce vezi in interiorul urechii?
 

Mov In media player?

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Guest_AcidMan_*

Guest_AcidMan_*
  • Grup: Guests
  • Înscris: --
Am un filmulet cu extensia .mov si vreau sa il vad. Are 80 de mega si nu pot sa il iau acasa unde am instalat Apple Quick Time asa ca la servici as avea nevoie de ceva dar aici nu am drepturi de instalare ( as fi instalat QuickTime) stiti un player car4e sa citeasca mov uri sau un plug-in de Media Player care sa nu necesite setup?
Thanks

#2
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Dupa cate imi aduc aminte, Media Player Classic face ce vrei tu: win9x: http://www.softnews....11-2-1-38.shtml
WinXP: http://www.softnews....11-2-1-42.shtml

Nu necesita instalare. ;)
Sa zici si tu daca ti-a mers ca eu am acest player, dar nu am nici un .mov la indemana.
enjoy,

Mtz

#3
Ares

Ares

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 13.01.2003
Am incercam eu acum o secunda... Media Player Classic (eu am versiunea 6.4.4.2) si merg mov-uri fara nici o problema (testat cu mai multe mov-uri mai vechi si mai noi)... Deci asta ar fi solutia. Homepage-ul programului e la http://www.gabest.org/

#4
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,279
  • Înscris: 26.11.2001
Cred ca aveti nevoie totusi de codecuri:
QuickTime Alternative 1.0

http://www.softnews....11-2-1-40.shtml

#5
Guest_AcidMan_*

Guest_AcidMan_*
  • Grup: Guests
  • Înscris: --
uite partea amuzanta . Nu sunt membru in staful administratorilor ( wish i be) asa ca .. o solutie care sa nu necesite instalarea de software.. copiere de ddl uri sau iniuri .. d-astea da

#6
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
"Nu necesita instalare."
Nici codecuri.

Ai incercat macar? E un executabil si atat.

enjoy,

Mtz

#7
Guest_AcidMan_*

Guest_AcidMan_*
  • Grup: Guests
  • Înscris: --
Logic ca da... si nu ma lasa. Daca face extract in anumite foldere... tot degeaba

#8
Guest_AcidMan_*

Guest_AcidMan_*
  • Grup: Guests
  • Înscris: --
e nevoie si de codecul de quick time... nu il deschide doar cu playerul ..

#9
z0z

z0z

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 05.05.2003
AcidMan: de ce nu te lasa sa iti instalezi ce soft vrei tu pe calculatorul de la munca ?? Ce au cu tine ???

#10
Guest_AcidMan_*

Guest_AcidMan_*
  • Grup: Guests
  • Înscris: --
pai "e" rai!!!!

#11
z0z

z0z

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 05.05.2003
aha, am inteles "exact" ceea ce voiai sa spui. Cine e atat de "rau" incat sa il priveze pe un SysAdmin de drepturile de administrare?! Cred ca e destul frustrant ... Ai de gand sa lasi situatia asa sau ... ?

#12
Guest_AcidMan_*

Guest_AcidMan_*
  • Grup: Guests
  • Înscris: --
Am fost si sys admin.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate