![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Combina frigorifica / frigider
Last Updated: Oct 30 2018 21:03, Started by
Seven[BERE]
, May 15 2003 12:23
·
0

Posted 21 July 2018 - 21:58

multumesc de sfaturi, stiu ca sunt mai adanci insa nu ma deranjeaza, o sa stea singur pe peretele fara mobila.
Am vazut si ca Boschul e low frost vs no frost de la LG, era un alt aspect de care vroiam sa intreb: ce inseamna dezghetat din cand in cand? Daca e o data pe an, sa zic ca merge. @bronx, nu ma ajuta modelul ala, trebuie musai sa fie lat, la mine in familie se poarta oala mare de sarmale + oala ciorba + tava de friptura + un curcan intreg si un pepene, d-ala lung. ![]() Edited by un_dac, 21 July 2018 - 22:00. |
Posted 21 July 2018 - 22:30

@un_dac indfiferent de ce alegi foloseste acel voucher emag de 10% pentru electrocasnicele mari pana pe 29 iulie.Intentionez si eu sa il folosesc saptamana viitoare
|
Posted 22 July 2018 - 23:19

multumesc de sfaturi, stiu ca sunt mai adanci insa nu ma deranjeaza, o sa stea singur pe peretele fara mobila. Am vazut si ca Boschul e low frost vs no frost de la LG, era un alt aspect de care vroiam sa intreb: ce inseamna dezghetat din cand in cand? Daca e o data pe an, sa zic ca merge. @bronx, nu ma ajuta modelul ala, trebuie musai sa fie lat, la mine in familie se poarta oala mare de sarmale + oala ciorba + tava de friptura + un curcan intreg si un pepene, d-ala lung. ![]() Eu am combina pe stil vechi un bosch cu 2 compresoare si dezghetare manuala congelator. Fac dezghetare de max 2 ori pe an. Presupun ca la un Lowfrost, tanand cont de pozitionarea elementelor ce genereaza frig, o data pe an e mai mult decat suficient. Hai poTe de 2 ori daca esti genul ce umbla des la congelator... In alta ordine de idei, si eu am cochetatat cu nofrost initial, insa pana la urma zic ca am ales bine, tanand cont de anumite plangeri ce au mai fost postate pe aici: zgomot ceva mai mare / pocnituri cat si nevoia totusi de a dezgheta tot aparatul atunci cand apar blocaje in ciclul de dezghetare automata. |
Posted 25 July 2018 - 11:14

pana la urma am urcat bugetul si am ramas la:
Gorenje: https://www.ideall.r...I5182A1--122860 Samsung: https://www.emag.ro/...w/pd/DY2KQ9BBM/ ce recomandati dintre cele 2? ar mai fi alte variante? Edited by mrjay, 25 July 2018 - 11:15. |
Posted 30 July 2018 - 11:58

Este in regula montarea cuptorului incorporabil langa frigider?
Poza de exemplu mai jos. [ https://i.imgur.com/SOrg0Ch.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 30 July 2018 - 12:06

Din cate vad ai un perete despartitor deci e ok. Insa vad ca aparatul e e independent si din cate stiu nu toate permit incorporarea in nisa - au nevoie de spatiu pt ventilare.
|
Posted 30 July 2018 - 12:12

E un simplu exemplu poza, nu am asa dar vreau sa stiu daca se poate. Nu am idee cat de tare se incalzeste zona din jurul cuptorului si cat ar afecta frigiderul.
Iar daca e realizabil, ce trebuie sa am in vedere in mod special? |
Posted 31 July 2018 - 08:02

Se da una bucata congelator Liebherr GN 2033 cumparat in 2015. Noaptea de samb. spre dum. incepe sa sune alarma de crestere a temperaturii in interior. Verificat inchidere usa, garnitura usii, daca nu este ceva cazut in spate pe radiator...nimic.(curentul nu s-a intrerupt). Mutat de pe -21 pe -18 si activat super freeze...peste cateva ore iarasi alarma....no -i bai mare. Incepuse dezghetul, desi tot timpul agregatul a functionat continuu. Luni dimeata cumparat congelator nou si mutat continutul in cel nou. Pe cel vechi nu l-am scos din priza pe timpul mutarii pachetelor, am zis sa crape de tot ( oricum se dezghetase tot compartimentul). Surpriza... dupa ce l-am golit si s-a dezghetat de tot, am constatat ca si-a revenit, temp. a scazut la -21 si azi dim. agregatul era oprit. Ce naiba de fenomene s-au petrecut ? Mi-e ciuda ca m-am grabit si-am dat banii pe altul. Am facut sesizare de service, dar ce poate sa constate tehnicianul cand va veni?
|
Posted 31 July 2018 - 14:14

Senzor defrost defect, patit cu Samsung side by side, facea figuri cand si cand, temperatura citita de el era cateodata -50 de grade, activa rezistenta pentru dezghetarea si el ramanea tot acolo in timp ce totul se dezgheta, brusc citea temperatura corecta si mergea bine ...
|
Posted 31 July 2018 - 14:32

Nu stiu daca are sistem defrost, rezistenta, senzor, etc..... este smart frost ( ceva intre clasic si no frost ). Ca si functionare s-a prezentat excelent, nu a facut gheata aproape deloc, nu l-am dezghetat niciodata de la cumparare. Asta nou, e no-frost, si normal tot Liebherr.....masochist ce mai...
|
|
Posted 31 July 2018 - 15:33

Al meu e NO FROST deci ... faptul ca nu vezi gheata nu inseamna ca nu face
![]() |
Posted 31 July 2018 - 16:13

Deci cel mai bun si complet sistem e NO Frost ? Ca m-au zapacit cu denumirile comerciale.
Mai vad No Frost Plus. Am deja un frigider Samsung no frost cu inverter, caut o combina. Arcticul o fi ok ? Edited by overseas, 31 July 2018 - 16:30. |
Posted 31 July 2018 - 20:45

Posted 01 August 2018 - 23:01

https://mediagalaxy....hzd-410l-a-inox
Care are acest model imi poate face o recenzie la el ? Maine...adica azi....trebuie sa cumpar frigider. Mai mare nu pot ca spatiul nu permite, e pentru parinti si au zis ca nu au nevoie mai mare. Este ceva mai bun in acest buget ? |
Posted 02 August 2018 - 12:02

Eu am un Samsung no frost cu inverter de vreo 3 ani si zbarnaie, asigura o calitate foarte buna a alimentelor.
|
|
Posted 02 August 2018 - 15:54

Posted 02 August 2018 - 19:28

Nu vrei sa mai vorbim peste vreo 5 ani, ca al meu are deja 5 ani si e ca in prima zi, promit sa scriu peste 5 ani. Si ca idee senzorul respectiv s-a paradit in urma unui traznet in traf, nu doar frigiderul a fost afectat, si altele, acum poate sa dea 10 traznete in traf ca am protectii.
|
Posted 05 August 2018 - 18:21

Nu vrei sa mai vorbim peste vreo 5 ani, ca al meu are deja 5 ani si e ca in prima zi, promit sa scriu peste 5 ani. Si ca idee senzorul respectiv s-a paradit in urma unui traznet in traf, nu doar frigiderul a fost afectat, si altele, acum poate sa dea 10 traznete in traf ca am protectii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users