![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Combina frigorifica / frigider
Last Updated: Oct 30 2018 21:03, Started by
Seven[BERE]
, May 15 2003 12:23
·
0

Posted 10 July 2003 - 18:35

HAi sa ma bag si io
Am masina de spalat Indesit, hota, aragaz si frigider Toate merg impecabil! Frigider. Mi-am luat de 1,5 ani, cu 1 motor, are sus congelator si jos frigider. Ingheata atat de tare ca nu a trecut niciodata mai sus de 1.5. Singura problema a fost ca usa nu e schimbabila (stg-dr) Atentie! Chiar daca in manual scrie ca e, nu se dau toate piesele si nu se pot schimba! In rest, recomand Indesit, la toate cele. E cel mai bun raport calitate/pret |
Posted 10 July 2003 - 19:19

Quote Originally posted by DeathRipple Courage: te rog frumos scoate-te de la categoria "tot romanu' " cand te duci la magazin cu 28 de mil in buzunar Plz. $$ aia au fost un accident care nu se va repeta foarte curand din pacate. Se numesc dividente ! Au stiut ai mei unde sa investeasca ![]() |
Posted 10 July 2003 - 19:39

Zubaida, am combina frigorifica Bosch de vreo 2 ani si nu mi-a facut absolut nici o problema...NU cred ca motorul este facut pe vapor..Bosch nu isi permite sa-si dea cu firma in cap in halul asta.. .Sfatul meu: go for Bosch
|
Posted 11 July 2003 - 08:21

Ieri am fost prin Metro si Carrefour, in cautare de frigiderul visurilor mele... In Metro, preturi bune dar sortimente putine. In Carrefour, sortimente mai multe, dar nu chiar ca la Domo/ Altex & co. Preturi bune, Gorenje ala meserias era chiar mai ieftin decat la magazinul lor din Unirea. Ce m-a surprins (neplacut) e ca majoritatea aparatelor expuse aveau cate o julitura, usa infundata, parca le-ar cara cu roaba pe scari. E drept ca dadeau discount cam de 1 mil, dar parca nu se merita pt ceva maruntis sa te alegi cu un frigider busit.
In concluzie, inca nu mi-am luat frigider ![]() |
Posted 11 July 2003 - 08:58

orice ai lua, sa fie cu dezghetare automata
![]() am vazut in magazinul obor o groaza de modele, unele chiar interesante si la preturi si mai interesante ![]() |
Posted 11 July 2003 - 13:31

Combina frigorifica Bosch KGS 38320
pret - aprox 24 mil Dimensiuni (IxLxA) cm 200x60x60 Culoare alb Capacitate totala neta (l) 389 Capacitate neta frigider (l) 285 Capacitate neta congelator (l) 104 Numar compresoare 2 Mod de decongelare automata Consum energetic 1.32 kW/24h Clasa de energie B Capacitate de congelare 16 kg/24h Ventilatie in frigider da Functii congelare rapida da Agent frigorific R600 Izo-Butan Usi reversibile Rafturi sticla-reglabile Picioare eglabile, in spate roti Design soft Functii speciale nu Afisaj electronic nu Dimensiuni (IxLxA) cm 200x60x60 Culoare alb Capacitate totala neta (l) 389 Capacitate neta frigider (l) 285 Capacitate neta congelator (l) 104 Numar compresoare 2 Mod de decongelare automata Consum energetic 1.32 kW/24h Clasa de energie B Capacitate de congelare 16 kg/24h Ventilatie in frigider da Functii congelare rapida da Agent frigorific R600 Izo-Butan Usi reversibile Rafturi sticla-reglabile Picioare eglabile, in spate roti Design soft Functii speciale nu Afisaj electronic nu I love it, dar nu e pe stoc... Attached Files |
Posted 11 July 2003 - 13:51

am vazut o combina din aia bosch la selgros pantelimon acum vreo 2 saptamani.
dar poate au vandut-o ![]() |
Posted 11 July 2003 - 13:54

Selgros? Uite ca la astia nu am fost! Merci, ceciu, azi ma .go acolo.
|
Posted 14 July 2003 - 09:15

Fost in selgros. oferta mai larga ca Metro, dar mai slab decat Carrefour. Modele mai degraba din categoria mijoc-ieftine, in concluzie, Selgros e atractiv daca principalul criteriu de cautare e pretul.
|
|
Posted 21 July 2003 - 10:12

eu zic ca un arctic din "clasa de elita" (din ala cu buzzer si lcd) e misto + consuma putin (clasa A) si e si "ieftin" (14,15 mil ).
vezi pe www.arctic.ro eu am unul si is multumit de el ... |
Posted 26 July 2003 - 04:32

ce mi-ar place mie (nu stiu preturile) unul din cele cu 2 usi una linga alta pe orizontala ce se deschid una catre stinga si una catre dreapta (gen cele americane) care are pe usa mare un lacas sau doua si clapeta pentru pahar (se impinge cu paharul o clapeta de pe usa si curge apa sau ce s-a pus in recipientul din interior fara a se deschide usa frigiderului; era 1 model care "arunca" in pahar chiar si gheata pisata parca)
:yeah baby |
Posted 28 July 2003 - 09:06

In sfarsit mi-am luat frigider, din Selgros (Ceciu - thanks for the tip), nu e Bosch, e Siemens, e mai lat cu 10 cm, 2 compresoare Danfoss, in rest e absolut la fel.
@pdanyels: parerea mea e ca nu se merita, sunt prea inguste si prea adanci (si prea scumpe = +60 mil). Stiu pe cineva care si-a luat si a trebuit sa scoata usile si tocurile si sa sparga peretii ca sa-i intre. |
Posted 29 July 2003 - 12:16

Siemens kg43s120IE
Ieri l-am pus in functiune, abia il auzi, iar de racit, raceste beton. Attached Files |
|
Posted 29 July 2003 - 12:52

sa*l stapanesti sanatoasa.
cat a costat toata mantzocaria? |
Posted 30 July 2003 - 08:50

Multumesc. Toata mantzocaria a costat 25 mil, plus "udatul" de rigoare. Ca sa nu se strice...
|
Posted 15 August 2003 - 08:16

Iti recomand combina Electrolux,am de 1 an si sunt foarte mulumit ,merita banii
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users