Decupaj blat mobila de bucatarie
Last Updated: Apr 28 2006 02:04, Started by
cristobel
, Apr 28 2006 01:16
·
0

Posted 28 April 2006 - 01:16

Salut !
Am si eu o mare dilema. Am facut comanda pentru o mob de bucatarie si mi s-a spus ca chiuveta pe care tre sa o cumpar nu trebuie sa fie mai mare in latime de 50 cm ![]() ![]() |
Posted 28 April 2006 - 02:04

Prefata - nu e relevanta masurarea chiuvetei "deasupra" ...e important sa se citeasca prospectul care mentioneaza dimensiunea gaurii din blat...care in 100% ca fii mai mica decat dimensiunea vizibila a chiuvetei din motive de logica...
Ideea e urmatoarea.....in functie de cat de priceput e mesterul care iti face bucataria ....va realiza corpurile(privite din profil) dupa cum urmeaza: daca e praf: corpul de 58 cm + 2 cm usa+ manerele in care te agati....deci chiuveta de 51 se incadreaza daca stie cate ceva : corpul de 55 cm + 2 cm usa + manerele la nivel cu blatul ca sa nu te incomodeze....deci chiuveta de 51 e ok daca e profesionist: face mobila si iti spune sa cumperi chiuveta pe care o vrei tu pentru ca stie deja ca exista niste standarde de dimensiuni in domeniu. PS - vezi ca exista un topic "firma de mobila".....mai multe detalii acolo |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users