Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mikrotik - models and use cases

La multi ani @Tyby!

Probleme walk-in shower construit...

Apple Vision Pro
 Eroare pompa de combustibil pe te...

Pompa de caldura: TVA 5% sau 19%?

Spatiu comun mansarda bloc

Boxe de la un sistem philips hts3...
 Formatare condiționata Excel

Extragere holzuruburi blocate din...

OKazii: Comanda minima? (Cosul mi...

Diablo 4
 Bird Box Barcelona (2023)

Pana la urma cum se iriga corect ...

Intrebare posibil idioata despre ...

Lipseste optiunea de a sterge con...

Decupaj blat mobila de bucatarie

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

cristobel

cristobel

New Member

• Grup: Members
Salut !
Am si eu o mare dilema. Am facut comanda pentru o mob de bucatarie si mi s-a spus ca chiuveta pe care tre sa o cumpar nu trebuie sa fie mai mare in latime de 50 cm  :o  ... pare ciudat avand in vedere ca blatul are dimensiunea de 60 cm, iar chiuveta pe care vreau eu sa o iau este de 51 . Are rost sa ma risc sa cumpar o chiuveta de 51 (...care imi place ;) ) si om vedea la fata locului daca se incadreaza sau nu ... ?

angajatul

angajatul

Member

• Grup: Members
Prefata - nu e relevanta masurarea chiuvetei "deasupra" ...e important sa se citeasca prospectul care mentioneaza dimensiunea gaurii din blat...care in 100% ca fii mai mica decat dimensiunea vizibila a chiuvetei din motive de logica...

Ideea e urmatoarea.....in functie de cat de priceput e mesterul care iti face bucataria ....va realiza corpurile(privite din profil) dupa cum urmeaza:

daca e praf: corpul de 58 cm + 2 cm usa+ manerele in care te agati....deci chiuveta de 51 se incadreaza
daca stie cate ceva : corpul de 55 cm + 2 cm usa + manerele la nivel cu blatul ca sa nu te incomodeze....deci chiuveta de 51 e ok
daca e profesionist: face mobila si iti spune sa cumperi chiuveta pe care o vrei tu pentru ca stie deja ca exista niste standarde de dimensiuni in domeniu.

PS - vezi ca exista un topic "firma de mobila".....mai multe detalii acolo

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate