![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Samsung - The Pixel Defect Policy On LCD Monitors?
Last Updated: May 14 2006 21:18, Started by
seven
, Apr 17 2006 16:43
·
0

Posted 17 April 2006 - 16:43

http://erms.samsungu...s_ars_input.jsp > Monitor > LCD/TFT > Intrebarea: What Is The Pixel Defect Policy On LCD Monitors?
Quote Since a 15 inch LCD display contains 2,359,296 pixels, a19 inch LCD display contains 3,932,160 pixels, and a 24 inch LCD display contains 6,912,000 pixels, having a few "bad" pixels is not considered a defect. It is rare for a monitor to ship with or develop bad pixels. If or when a bad pixel occurs, it is not an indication that more will occur. It is usually a solitary incident. Quote The minimum number of defective pixels we allow before we will replace an in warranty monitor is as follows: For a 15" Monitor - 7 or more bad pixels For 17" and 19" Monitors -10 or more bad pixels For 21" - 24" Monitors - 17 or more bad pixels. Tocmai am cumparat un samsung 940b black si asa cum sunt eu un ghinionist de fire la componentele de pc, are deja un pixel mort ![]() Sa ma astept acum ca vor mai aparea? ![]() Aveti idee ce manifestari poate avea in timp acest px mort? isi cauta parteneri de chat, sau? Dupa ce am asteptat o saptamana sa fie adus, intre timp am fost plimbat telefonic de pe o zi pe alta, vine marti, nu vine miercuri... uite asa o saptamana, cand a venit de 17, cand a venit black chiar daca eu am vrut silver, acum zbang px-ul a decedat. Firma de la care am cumparat monitorul imi zicea inainte ca nu au avut probleme de acest fel si deci sa nu imi fac probleme ca il schimba si la un px mort, nu stiu acum daca nu a fost un simplu bla bla sub forma "cumpara de la noi, vezi tu defectele dupa" sau chiar asa este. |
Posted 17 April 2006 - 16:59

Probabil pixelul ala era din fabrica si l-ai vazut tu dupa un minut. Oricum, daca nu are garantie "0 bad pixels", nu sunt obligati sa ti-l schimbe.
|
Posted 03 May 2006 - 10:53

nu intra sub incidenta garantiei , daca ar intra , monitorul ar costa ceva mai mult cu vreo 50 RON cel putin .
|
Posted 14 May 2006 - 17:10

are garantie "0 bad pixels" vreo firma?
ofera pe piatza noastra cineva asa ceva? |
Posted 14 May 2006 - 17:59

Cum poti numara cati pixeli sunt morti
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users