![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Uf... Cecuri AdSense
Last Updated: Mar 31 2009 21:06, Started by
Apod
, Apr 17 2006 12:58
·
0

Posted 15 September 2007 - 15:28

Nu-ti trimite google banii direct in cont, ce bine ar fi. Dar cand te duci la banca poti sa ceri sa ti-i vireze ei direct in cont cand e cazul si sa nu mai trebuiasca sa treci pe la ei.
Eu am vrut intial sa depun cecul la bcr pentru ca citisem pe aici ca e cea mai buna optiune dar era o dna foarte acra care mi-a spus ca am rupt plicul ala gresit si una dintre cifre e putin afectata. Se vedea dar era cumva hartia zdrentuita. Si mi-a zis ca nu se poate face nimic decat sa mi-l retrimita cei de la google ![]() |
Posted 23 July 2008 - 23:27

fratilor, dar ce banca incaseaza cecurile CPX Interactive ?
la BRD am fost si se uitau bolboiati la mine zicandu-mi ca nu accepta asta ceva. /MembruAnonim |
Posted 24 July 2008 - 18:59

pai ce banca le-a emis? ca doar nu e CPX Interactive Bank...
vezi ce banca le-a emis, si faci o intrebare la orice banca daca fac incasari de la banca respectiva... |
Posted 25 July 2008 - 09:22

Google trimite bani si prin Western Union - Banii ajung imediat, nu se percep comisioane... nu inteleg, de ca va bateti capul cu CEC-uri?
Google trimite bani si prin Western Union - Banii ajung imediat, nu se percep comisioane... nu inteleg, de ca va bateti capul cu CEC-uri? Pardon, discutiile erau de anul trecut, cum se pot sterge postarile proprii? |
Posted 25 July 2008 - 23:56

Gata problema s-a rezolvat...
Nu va mai agitati atat. Cecul a fost trimis pt ca inca nu aveam gata contul de paypal, trebuia sa fac 3 carduri sa aflu ca nu sunt bune pt paypal, abia acum am fost la ING sa il fac si pe-al 4-lea . Am fost la BRD central unde am incasat si un cec de la google si a mers perfect. De aici tragem concluzia ca multe din sediile BRD nu stiu ce servicii au... /MembruAnonim |
Posted 31 March 2009 - 18:58

tre' sa ai cont la banca ca sa-ti iei banii de pe cec?
|
Posted 31 March 2009 - 21:06

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users