Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

RCS-RDS devine Digi Romania

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#37
mirel3003

mirel3003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,084
  • Înscris: 04.10.2007

View PostJustXXL, on 16 mai 2024 - 19:36, said:

@mirel3003, europeni din state dezvoltate au 100-300 Mbps si tu vrei 10Gbps si pe bani putini.
Spaniolii nu cred ca platesc la fel de putin ca romanii pentru internet de mare viteza.

In spania e 30 Euro 10Gbps... la noi i-au facut reclama ca e 50 Ron (10 euro)... Ok, sunt dispus sa dau 30 Euro, cat platesc si spaniolii...

View Postasda, on 16 mai 2024 - 19:46, said:

10Gbps rezidential in 2024 este un moft.

Poate pentru tine...


PS: Orange ofera 2.5Gbps la adresa mea, dar nu vreau sa schimb provider-ul ca imi e lene sa refac setarile echipamentelor din casa...
Pret 52 RON pentru 2.5Gbps.

Edited by mirel3003, 17 May 2024 - 06:50.


#38
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,590
  • Înscris: 10.01.2012
Adresa de la DIGI  Storage este tot storage.rcs-rds.ro :)
Dar poate o redirecționează.

#39
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,775
  • Înscris: 27.10.2007

View Postandreic, on 16 mai 2024 - 20:46, said:

Taiat cabluri faceau alte retele concurente
ei au trimis negociatori si au facut totul "cu banu jos",
Omule, astia au taiat in mod repetat fibra Romtelecom si au lasat un sfert de tara fara net, cand Romtelecon inca mai insemna ceva.
In ce priveste negociatorii, nu voiai sa te intalnesti cu ei, daca la primele tatonari spuneai NU.
Pe scurt, niste mafioti care au ajuns pe cai mari. spre deosebire de altii insa, Tesari a fost destept si a folosit banii negri pentru a extinde reteaua (apropo de au facut totul "cu banu jos"). cand au incercat sa extinda modelul (Serbia, Croatia, Ungaria) au dat chix.
nu putem insa sa neglijam partea buna. au tinut viteza de net sus si preturile sunt accesibile. fara ei, probabil am fi platiti dublu.

Edited by strongsss, 17 May 2024 - 09:39.


#40
alexupit

alexupit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,333
  • Înscris: 23.09.2008

View PostMELODY, on 17 mai 2024 - 06:28, said:

Denumire mai comerciala... marketing
Nu. Digi Film a devenit Film Now pentru a putea fi preluat de ceilalti operatori. Nu stiu ce s-a mai intamplat cu strategia asta sau daca l-a preluat cineva, dar motivul asta a fost la momentul schimbarii. Asta au spus chiar ei la CNA cand au cerut schimbarea. "Reprezentații companiei au specificat că motivul schimbării denumirii în Film Now este faptul că există și alți operatori care doresc sa preia și sa retransmită Digi Film".
https://www.hdsateli...umire-noua.html

#41
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,519
  • Înscris: 14.10.2008

View Postleomagic44, on 17 mai 2024 - 05:48, said:

Au de mult si eSim si 5G, sunt abonat la ei din 2006, nu m-au dezamagit pana acum.
Orange si Varzafone au reclame agresive si mincinoase, lumea inca pune botul.
Sa va mai spun ca portocala si varzafone nu permit apeluri Wi-Fi in roaming, nu permit mai mult de 3 luni de roaming, fata de Digi unde poti sa stai in roaming 20 de ani, atata timp cat sun platite facturile.
Absolut. In Turcia aveam Vo-Wi-Fi din 2019, sunam numai de la mine persoanele fara Whatsapp, ceilalti cu Orange trebuiau sa sune doar pe Whatsapp.

Din 2022 am si net mobil roaming ieftin in Turcia, nu mai opresc nici acolo datele mobile. Posted Image

View Poststrongsss, on 17 mai 2024 - 09:35, said:

Omule, astia au taiat in mod repetat fibra Romtelecom si au lasat un sfert de tara fara net, cand Romtelecon inca mai insemna ceva.
In ce priveste negociatorii, nu voiai sa te intalnesti cu ei, daca la primele tatonari spuneai NU.
Pe scurt, niste mafioti care au ajuns pe cai mari. spre deosebire de altii insa, Tesari a fost destept si a folosit banii negri pentru a extinde reteaua (apropo de au facut totul "cu banu jos"). cand au incercat sa extinda modelul (Serbia, Croatia, Ungaria) au dat chix.
nu putem insa sa neglijam partea buna. au tinut viteza de net sus si preturile sunt accesibile. fara ei, probabil am fi platiti dublu.
RDS a fost de vina ca pana in 2016 nu am vazut fibra la Romtelecom decat in backbone?

Romtelecom mai devreme de 2005 avea doar dial up in Slatina. Din 2005 ADSL, din 2016 FTTH la blocuri, sub egida Telekom, acum Orange.

RDS in 2003 a introdus Docsis in Slatina.

Mafioti nemafioti, fara ei eram vai de curul nostru. Macar la net suntem buni.

5,30 mbps download cu 0,69 upload, asta aveam de la Romtelecom la casa la oras in anii 2010 si 2011, aproape de 2012. Ala era net? ADSL ce pe fulgere era inutilizabil (de la marirea din 3 in 6 mbps cadea intr-una cand fulgera)? 100-100 mbps apoi, din mai 2012, cea mai fericita zi ever a fost ziua venirii fibrei RDS acasa.

Romtelecom stiau ca fata de RDS aveau un gunoi de retea, asa ca practicau prelungiri fortate de contract pe cate 3 ani de zile, sunau, te ameteau, ziceai da si iti prelungeau, fara semnatura fara nimic.

Ca sa scap de ei la Slatina in 2 locatii, am platit 342 lei in 2012 (pentru acasa) si 432 lei la fostul magazin, atata m-a costat sa portez numerele lor in Digi.

Cu Vodafone a fost usor, mai intai l-am transformat in 2014 in prepay, apoi in 2015 l-am portat la Digi Mobil. Fara taxe.

#42
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,254
  • Înscris: 07.02.2003

View Poststrongsss, on 17 mai 2024 - 09:35, said:

Pe scurt, niste mafioti care au ajuns pe cai mari. spre deosebire de altii insa, Tesari a fost destept si a folosit banii negri pentru a extinde reteaua
A bagat banii cand trebuie, a luat credite gramada si a imbunatatit. Asta e meritul lui... Romtelecom a fost condusa doar de incompetenti, aia daca investeau ca France Telekom in anii 90 cu totul alta era situatia acuma... dar nu s-a vrut. Tot ce a facut RTC a fost tardiv masiv. Puteau din 93-94 sa vina cu GSM 2G, puteau sa vina cu fibre in 96-98 samd... n-au vrut ca bani puteau avea gramnada daca voiau, la vremea aia se credita usor. Lipsa viziune de viitor... spre deosebire de Tesari care stia ce urmeaza si ce trebuie sa faca.

In Romania in anii 91-95 a existat un vid de comunicatii mobile masiv si inutil... toti care faceau afaceri si aveau nevoie de mobilitate erau pe motorole, benzile erau pline incepusera sa shareuiasca repetoare... nu mai aveau loc dar aveau nevoie de mobilitate si compania de telecom no1 din tara de atunci nu facea nimic... tineau lumea la coada pentru posturi telefonice fixe.

Edited by andreic, 17 May 2024 - 10:19.


#43
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,519
  • Înscris: 14.10.2008
Romtelecom a fost persistenta comunismului, Digi a fost aerul occidental si mai mult decat occidental, ca destui ani am avut viteze mult mai mari decat vesticii.

#44
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,059
  • Înscris: 02.11.2009

View Postmirel3003, on 17 mai 2024 - 06:46, said:


Poate pentru tine...


Asteptam sa ne arati defalcat pe ce activitati utilizezi tu toti cei 10Gbps acasa. Noi cei care cu streamuri video, download-uri, jocuri si browsing nu ajungem sa folosim intreaga capacitate a 1Gbps, daramite 10.

#45
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,519
  • Înscris: 14.10.2008
Singurul argument e ala ca daca nu e nevoie azi de 10 Gbps, nu inseamna sa nu fie adoptat azi pentru viitor, atat.

Daca te uiti detaliat, inca sunt persoane ramase cu 100 mbps FTTB si nu au probleme, 300 mbps e arhisuficient pentru ei. Eu am 1 Gbps si imi place, dar in afara de speed test, mi-ar ajunge si 50 mbps real, ce sa mai zicem de 100 sau 300, am multe device-uri, era nevoie de router de 1 Gbps pentru a suporta acest numar de conexiuni simultane si acoperire mai buna, fiind vorba de casa nu apartament (am pus si un AP pe fir), apoi daca am router de 1 Gbps, de ce sa nu-l folosesc la maxim macar in speed test? Acum ca a crapat calculatorul care facea cu succes testele, e partea a doua, mai pot aduce un PC bun de la birou, in minivacantele de sarbatori legale.

#46
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,059
  • Înscris: 02.11.2009

View PostNeaceasca85, on 17 mai 2024 - 12:13, said:

Singurul argument e ala ca daca nu e nevoie azi de 10 Gbps, nu inseamna sa nu fie adoptat azi pentru viitor, atat.

Daca te uiti detaliat, inca sunt persoane ramase cu 100 mbps FTTB si nu au probleme, 300 mbps e arhisuficient pentru ei. Eu am 1 Gbps si imi place, dar in afara de speed test, mi-ar ajunge si 50 mbps real, ce sa mai zicem de 100 sau 300, am multe device-uri, era nevoie de router de 1 Gbps pentru a suporta acest numar de conexiuni simultane si acoperire mai buna, fiind vorba de casa nu apartament (am pus si un AP pe fir), apoi daca am router de 1 Gbps, de ce sa nu-l folosesc la maxim macar in speed test? Acum ca a crapat calculatorul care facea cu succes testele, e partea a doua, mai pot aduce un PC bun de la birou, in minivacantele de sarbatori legale.

Eu unul, inca am un router vechi, ca sa nu zic antic, un Asus N56u pe custom rom Padavan. Nu stiu din ce motiv, o data la o luna - doua, trece de capul lui si neprovocat de la viteza gigabit la 100mbps ceea ce imediat se simte la mine atunci cand nu fac doar browsing. Se rezolva cu un restart rapid dar ideea e ca nu-mi ajunge deloc o asemenea viteza in 2024, adesea stau cu 3-6 stream-uri video simultan ceea inseamna ca imediat am buffering daca se nimereste ca gigabitul sa nu functioneze in acele momente.

Totusi oricat am incercat n-am reusit sa utilizez pana acum toata banda gigabit, de aia sunt tare curios daca si ce ne va raspunde colegul care afirma ca el are nevoe astazi de 10Gbps pentru home use. Pentru ca e limpede ca in in viitor aceste viteze for deveni necesare.

Edited by asda, 17 May 2024 - 13:24.


#47
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,928
  • Înscris: 29.09.2010
Eu unul ma amuz cat de lenesi sunt.
Acum cateva luni, reportasem catre Digi Helper, mici editari estetice legate de anumite greseli, unele au fost remediate altele au ramas.
De modificat pe site, se modifica observ, dar asta cu "locuita" vad ca ramane.
Nu neaparat ca ma incalzeste cu ceva, dar avem pretentii de la numarul 1 pe RO sa aibe site-ul pus la punct, asta ca un mic aspect pe langa multe altele ce se aduna incet incet.
https://i.ibb.co/DVv...srds-mydigi.jpg
Te unge la suflet cand vezi atata promptitudine si profesionalism marca DIGI Romania.
Sa nu mai divagam in altele cu lipsa de stocuri...
Numele e mai important, nu reputatia.

Edited by Morphinus, 17 May 2024 - 14:29.


#48
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,519
  • Înscris: 14.10.2008

View Postasda, on 17 mai 2024 - 13:19, said:

Eu unul, inca am un router vechi, ca sa nu zic antic, un Asus N56u pe custom rom Padavan. Nu stiu din ce motiv, o data la o luna - doua, trece de capul lui si neprovocat de la viteza gigabit la 100mbps ceea ce imediat se simte la mine atunci cand nu fac doar browsing. Se rezolva cu un restart rapid dar ideea e ca nu-mi ajunge deloc o asemenea viteza in 2024, adesea stau cu 3-6 stream-uri video simultan ceea inseamna ca imediat am buffering daca se nimereste ca gigabitul sa nu functioneze in acele momente.

Totusi oricat am incercat n-am reusit sa utilizez pana acum toata banda gigabit, de aia sunt tare curios daca si ce ne va raspunde colegul care afirma ca el are nevoe astazi de 10Gbps pentru home use. Pentru ca e limpede ca in in viitor aceste viteze for deveni necesare.
Am avut N-56-U din 2014 pana in 2019, cu mentiunea ca in 2016 l-am inlocuit cu AC-56-U acasa, care merge si in prezent. In 2019 N-56-U a crapat, il mutasem la birou in 2016, o duminica intreaga am lucrat sa mut totul pe un AC-1200 G+ care merge si in prezent.

Antic e cine mai are router de 100 mbps.

Mie imi mergea bine, nu cerea restart, cu N-56-U am avut record de uptime 414 zile.

Tot cu rusescul Padavan. Era cel mai fain FW de router ever.

Pe AC-56-U am versiune veche de HGG.

Pe AC-1200-G+ am FW stock Asus.

#49
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 498
  • Înscris: 11.08.2009

View PostEgyptian, on 17 mai 2024 - 00:01, said:

La mine exista Akta pentru televiziune si ADSL, cine i-a inghitit? Posted Image
Ai vrea sa mai plătești si acum cat plăteai la Akta ?

#50
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,519
  • Înscris: 14.10.2008
Akta chiar era scump si prost. Preturi mari, switch-uri la PET pe stalp.

#51
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,723
  • Înscris: 14.10.2004
Sa zicem ca pe internet fix incep sa aiba concurenta.
Insa pe date mobile roaming nu cred ca ii bate nimeni deocamdata.
Daca ma gandesc bine este mai corecta abordarea lor pe telefonie mobila fara roaming inclus (acum vad ca au cativa giga).
De ce sa platesti tot anul roaming cand este nevoie de el sa zicem 30 zile pe an?
Una peste alta are piata oferte pentru tote buzunarele.

#52
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,519
  • Înscris: 14.10.2008
7 zile pe an in cazul meu si alea in Turcia.

#53
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 03.04.2007
@xymzar: pai cine ar mai fi fudul ca are roaming pe tot parcursul anului?
Indiferent ca folosește sau nu, fudulul plătește.

#54
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,059
  • Înscris: 02.11.2009

View PostNeaceasca85, on 17 mai 2024 - 15:07, said:

Am avut N-56-U din 2014 pana in 2019, cu mentiunea ca in 2016 l-am inlocuit cu AC-56-U acasa, care merge si in prezent. In 2019 N-56-U a crapat, il mutasem la birou in 2016, o duminica intreaga am lucrat sa mut totul pe un AC-1200 G+ care merge si in prezent.

Antic e cine mai are router de 100 mbps.

Mie imi mergea bine, nu cerea restart, cu N-56-U am avut record de uptime 414 zile.

Tot cu rusescul Padavan. Era cel mai fain FW de router ever.

Pe AC-56-U am versiune veche de HGG.

Pe AC-1200-G+ am FW stock Asus.

Sa inteleg ca pe Asusurile mai noi pe care le-ai incercat nu mai exista custom rom-uri bune?

Mi-e mi-a displacut si-mi displace profund softul celor de la Asus, restarteaza extrem de lent, fiecare setare schimbat asi salvata dureaza mult, nu poti sa dai puterea emitatorului cat de tare ai nevoie si cred ca mai erau minusuri de-a dreptul enervante.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate