Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

Eroare 678 la conectare

* * - - - 1 votes
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
yokolen

yokolen

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 134
  • Înscris: 19.08.2023
La un  Desktop cu Windows XP de la un prieten, incerc sa -l conectez la internet ( pe cablu direct din router) printr-o conexiune noua cu userul si parola mea si imi da eroare 678. Ce pot face ?

#2
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,443
  • Înscris: 18.01.2020
Nu mai faci PPPoE caci il face deja routerul sau daca nu o face, il configurezi.

#3
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,166
  • Înscris: 30.08.2006
Incepi diagnosticul pe rand.
https://support.micr...40-ec23d78df5fb

Scoate routerul si leaga-l direct la ONT. Doar asa o sa mearga prin PPPoE configurat pe pc. Eventual lasi routerul si nu mai configurezi nimic la acel windows xp.

Edited by Leo2006, 11 April 2024 - 17:27.


#4
vestale

vestale

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,319
  • Înscris: 24.11.2002
Nu e routerul este configurat sa faca conexiunea PPPoE?
Pc-ul cu win Xp trebuie sa primeasca un IP prin DHCP, daca nu are deja unul fix, dar din aceeasi clasa cu routerul si sa ia internetul direct.
Pe alt echipamente: pc/laptop, telefon conectat la aceea retea prin acelasi router, functioneaza internetul?

Edited by vestale, 11 April 2024 - 17:58.


#5
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,363
  • Înscris: 02.08.2021
Trebuie să bagi cablu de la Digi direct în PC.
Eu când primeam eroarea asta era problemă de la ei. Nu le mergeau cum trebuie echipamentele de pe Casa Scării. Se blochează echipamemtele alea, lor în sistem le arată că e totul ok, dar de fapt ele nu funcționează și trebuie chemată depanarea.
Și dacă încercam direct cu routerul, tot la fel nu reușea să se conecteze. Îmi zicea tehnicianul că le resetează. Bineînțeles după două săptămâni îi chemam din nou, până la urmă m-au mutat într-un switch și totul merge ok. Noroc că mai au și tehnicieni mai vechi care știu să lucreze cu Xp-ul :icecream:

Edited by Valy_User, 11 April 2024 - 18:44.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate