Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Apa plata

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#37
hyp3rion

hyp3rion

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,368
  • Înscris: 18.03.2006
Concurentii lui La Fatana sunt  www.totalpack.ro si www.cumpana.ro. Creed totusi ca La fantana are cel mai bun sistem logisitic si distributie, insa la preturi sunt destul de scumpisori. Se merita doar la firme. Caliatatea apei nu o cunosc la nici una dintre firme asa ca ramane de apreciat.
  Totusi se pare ca la fantana a dat lovitura anul asta din 2 puncte de vedere.
    1. A facut niste profituri fabuloae (un amarat de agent de vanzari castiga in vara asta cate 40-50 mil)
    2. De la anul  == si asta e o informatie in premiera == La Fantana va fi cumparata de NESTLE.
Cei care au urmarit mai atent evolutia companiei au observat ca, compania a facut eforturi destul de mari ptr a indeplini anumite cerinte ptr vanzare. (masinile companiei au fost echipate cu sisteme de GPS, s-au scos posturi de ALM, etc)
  Si cum  iminenta vanzare a companiei se apropie ... lucrurile au inceput sa se-mputa ca peste tot in aceasta tara. In acest moment, divizia de vanzari a companiei tremura de teama ca odata cumparata de NESTLE, acestia vor veni cu propria divizie de vanzari iar ei vor beli piticu. Asa ca miscarile se fac pe tacute si dupa "is mai tare pe asta-l calc in picioare si merg mai departe" ... ASM-istii se muta pe logistica, dir. de vanzari se agata si ei tot de logisitica. De ce ? Ptr ca La Fantana are un sistem f. dezvoltat de logistica si distributie care nu va putea fi schimbat cu oamenii de la Nestle din lipsa de experienta a acestora.

   bafta

Edited by hyp3rion, 02 September 2006 - 11:35.


#38
Lavyor

Lavyor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 07.09.2006
Salut! Dozator de apa este comod intr-o institutie publica dar acasa de ce sa nu-ti iei un sistem de purificare a apei? Ca doar nu poti sa gatesti cu apa plata sau minerala sau chiar de la dozator...iar apa de la robinet este imposibila!!!! Eu locuiesc la apartament in Constanta si mi-am luat de la o firma de langa casa de cultura pe IL Caragiale si sunt f multumita in primul rand gustul de clor a disparut,eu mi-am ales cartus si pt duritate si antibacterian.Au multe variante inclusiv osmoza inversa si asigura montajul gratuit.;)

#39
alex_202222

alex_202222

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 09.10.2006
AS VREA SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CARE SUNT FIRMELE CARE OFERA DOZATOARE DE APA PT FIRME, EVENTUAL NUME SI NUMERE DE CONTACT

#40
tuana

tuana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 11.02.2008
Doresc să vă fac cunoscute serviciile unei companii , nou aparută pe piața de profil din Romania, dar care beneficiază de un grup de profesionisti cu o bogată experientă in domeniul producerii și comercializarii apei plate purificate cu ozon. Deasemeni dispunem  si de echipamente de ultima generatie.
Apa TUANA este îmbuteliată în recipiente de policarbonat (19 litri) și poate fi consumată folosind un dozator pentru răcirea - încălzirea instantanee a apei. Ca o noutate oferim și apă la pahare de unică folosință, cu capacitatea de 200 sau 300 ml.

I. APĂ PLATĂ LA RECIPIENTE DE 19 L
1. In Cazul Cumpărării:
? Prețul dozatorului:           190 EURO + TVA
? Prețul unei sticle(ambalaj):   7 EURO + TVA
? Prețul unui recipient de apă purificată cu ozon: 8.5 lei + T.V.A.

2. In cazul în care nu se dorește achiziționarea dozatoarelor și recipientelor
? Prețul unui recipient de apă purificată cu ozon: 8.5 lei + T.V.A.;
? Dozatoarele și sticlele sunt puse la dispozitia dumneavoastră,  fără a se percepe chirie  

3. Service - ul și igienizarea periodică a dozatoarelor

Pe timpul derulării contractului se asigură gratuit.

4. CARACTERISTICI TEHNICE DOZATOR

? Consum - 430W;
? Dimensiuni exterioare: - 310 (L); 310(l); 960(H);
? Greutate cca . - 18 Kg;
? Bazin apă caldă - STS 304 -  de 2 l;
? Dispozitiv de protecție împotriva supraîncălzirii - bimetal (auto-revers);
? Bazin apă rece - STS 304 -  de 3,2 l;
? Control Termic - termostat;
? Racire - model răcire forțată;
? Robinete - ergonomice;
? Compartiment de răcire (minifrigider)
? Dozatoarele sunt prevazute cu compartimente care asigură sterilizarea pentru pahare de unică folosință, veselă, tacâmuri, etc;

II. APĂ PLATĂ LA PAHARE
1. Apă plată la pahare de 200 ml
60 pahare cu apă TUANA  25 LEI + T.V.A.;

2. Apă plată la pahare de 300 ml

40 pahare cu apă TUANA  25 LEI + T.V.A.;

III.Transportul produselor
Transportul produselor la sediul companiei dumneavoastra se asigură gratuit.
tel:0753085500

Edited by tuana, 11 February 2008 - 23:42.


#41
mona13

mona13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.08.2009
Buna ,

Noi avem acasa si la servici un aparat de purificare a apei de la robinet si suntem foarte multumiti. Initial am dorit sa cumparam un dozator de apa de la cumpana sau la fantana dar dupa ne-au instalat la servici un aparat de purificare a apei si am am citit mai multe informatii pe internet si  am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa luam un astfel de aparat.  

In primul rand am aflat ca plasticul in care este depozitata apa plata contine mai multe substante chimice nocive organismului, apoi avand un aparat ce se conecteaza direct la reteaua de apa numai trebuie sa umblam dupa bidoane si sa le gasim loc de depozitare(ceea ce pentru persoanele ocupate este foarte bine), iar din punct de vedere financiar acum chiar platim platim mai putin pe chiria aparatului decat dadeam inainte pe apa plata. Am uitat sa spun ca aparatul este inchiriat(dar se paote si cumpara) iar firma care le comecializeaza ne schimba gratuit filtre de apa  o data la 6 luni.

Firma se numeste Rokor Ecostyle sau waterpia si are filiale in toata tara iar cei pentru cei care vor sa afle mai multe pot intra sa citeasca informatii pe site-ul lor.

Pentru noi este a fost o alternativa la dozatoarele de apa.

Edited by mona13, 27 August 2009 - 21:04.


#42
artodoran

artodoran

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 30.08.2009
Nu stiu ce sa zic eu locuiesc in Sibiu unde apa este foarte buna chiar si de la robinet . Initial compania de software la care lucrez avea un contract in derulare cu cei de la Aquador . Nimeni nu consuma apa aceea ma rog cu mici exceptii , iti turnai in pahar si cand o duceai la gura aveai un sentiment de disconfort , era ca si cum organismul tau refuza plus si simplu lichidul respectiv  :puke:  :puke: si nu glumesc . Apoi s-a primit o oferta facuta de La Fantana , reticenti pentru a nu repeta experienta si noi si seful nostru am acceptat cu greu o proba , este ceea ce respectiva companie ofera spre test , diferenta de la cer la pamant din toate punctele de vedere nu e de mirare ca au cota de piata pe care o au , am hotarat in unanimitate sa facem un contract de furnizare cu ei mai ales ca erau diferente modice de pret ,  gen cinci pachete de tigari , insesizabil . Ne-am luat un abonament carbo . De curand seful nostru a primit o proba de la cei de mai sus cu filtre , si a achizitionat unul cu o caruta de bani fara abonament , dar nu bea nimeni , nu pot sa-mi explic fenomenul. Este mai comod recunosc dar atat ,apa are un gust ciudat deranjant si pe mine cel putin ma tot strica la burta .
Sfatul meu este ca daca aveti de gand un contract cu o firma furnizoare de acest tip de serviciu , cereti o proba de test si intrebati in stanga si in dreapta , nu va grabiti ca s-ar putea sa platiti ceva ce nu veti folosi  :notangel: .

#43
Makk10

Makk10

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.10.2009
Eu zic sa incercati si Apa Talea  sau Tuana . Nu stiu cum se da de ei pe sibiu , am gustat apa in Brasov . Este super buna si este apa de izvor . Cumpana are o apa de toata jena si ce sa mai spunem de echipa lor  din Sibiu . Am avut contract cu ei  si a mers totul bine pana acum cateva luni de cand cica a plecat sau a avansat seful lor de pe Sibiu. Am incercat Aquador dar nu bea nimeni . Daca afla cineva o adresa de la Talea Sibiu sau Tuana nu mai stiu sigur numele .
ms .

#44
tomycta

tomycta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 22.07.2005

 driver35, on 29th August 2006, 10:25, said:

Cumpana este naspa, un amic de-al meu a fost cu ea la test, este doar un pic mai buna decat cea de la robinet.
Daca vrei sa ai apa 99.99% garantat pura, sunt filtre de apa din SUA, cu UV si filtru de carbon. Sunt mai scumpe, dar banii ii recuperezi din pretul extrem de scazut al apei plate (aprox. 1.6 ron/litru in al doilea an de folosinta al aparatului) plus ca instalarea se face gratuit de catre firma si nu foloseste acelasi robinet.


Te inseli amarnic, si cel mai bun filtru din lume este un filtru, acesta doar filtreaza apa de robinet, in nici un caz nu bei o apa buna din punct de vedere calitativ.
Dupa ce montezi filtrul, acesta filtreaza bine apa, dar gandeste-te la un moment dat filtrul ala se inbacseste si ajung in apa pe care o bei impuritatile.... Asta nu este o afacere pe termen lung.

Ce-ti recomand, este apa imbuteliata, microbiologic pura, certificata de Ministerul Sanatatii + alte certificate ISO (intra pe siteul companiilor care te-ar interesa si documenteaza-te inainte) de asemenea poti cere si buletine de analiza ca sa stii exact ce contine apa care ajunge la tine.
Recomandarea mea ar fi La Fantana, lider pe piata in Romania  :)

Ciao.

Edited by tomycta, 29 November 2009 - 22:42.


#45
attila74

attila74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.02.2010

 Aprilia, on 8th July 2006, 13:37, said:

Cumpana

Apa plata SMARALD
OFERTÃ PROMOTIONALA

Dorim să vă prezentăm oferta  noastră pentru închiriere a sistemelor de răcire-încălzire apă (WATER COOLER-e) și de asemenea de distribuție de apa purificata plata „Smarald” în bidoane de policarbonat cu capacitatea de 19 litri, necesară atât personalului din sectorul de produție, cât și a personalului din birouri.
Din septembrie 2003 firma noastrã produce și îmbuteliazã apa purificatã în bidoane de policarbonat cu capacitatea de 19 litri. Apa provine din Masivul Vladeasa , avand ca sursa acvifera directa valea Secuieului.Fabrica de imbuteliere se afla in localitatea Bologa, judetul Cluj. Inaugurata in anul 2006, fabrica este cea mai moderna din Romania, fiind echipata cu o linie de imbuteliere de ultima ora.
Apa purificata plata „Smarald” contine toate elementele necesare unei hidratari perfecte a organismului.
       Produsul „Smarald” indeplineste toate standardele europene in domeniu , fiind certificat ISO si HACCP.
Pe lângă faptul că decorează spațiul în care este amplasat, dozatorul (water cooler-ul) are următoarele avantaje:
 Asigură instantaneu apă rece (8˚C) și fierbinte (85˚C);
 Oferă atât clienților dumneavoastră, cât și personalului din subordine un semn de respect.
 Utilizând bidoane returnabile, se elimină stocarea de deșeuri (PET-uri goale) a căror colectare și îndepărtare reprezintă în cazul întreprinderilor mari o activitate dificilă și costisitoare, protejând totodată și mediul înconjurător.

#46
blonda_ironica

blonda_ironica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 05.02.2010

 Lavyor, on 7th September 2006, 15:28, said:

Salut! Dozator de apa este comod intr-o institutie publica dar acasa de ce sa nu-ti iei un sistem de purificare a apei? Ca doar nu poti sa gatesti cu apa plata sau minerala sau chiar de la dozator...iar apa de la robinet este imposibila!!!! Eu locuiesc la apartament in Constanta si mi-am luat de la o firma de langa casa de cultura pe IL Caragiale si sunt f multumita in primul rand gustul de clor a disparut,eu mi-am ales cartus si pt duritate si antibacterian.Au multe variante inclusiv osmoza inversa si asigura montajul gratuit.;)
Osmoza inversa este extrem de scumpa si mai are un neajuns: dedurizeaza apa de tot.....adica o face aproape distilata, fbuna pt spalat, dar nu pt gatit sau mancat, pt ca este saracita de microelemente....iar pH-ul este de 5,5.....pt baut este prea acida......trebuie sa aiba pH 7,7, pt a mentine aciditatea sangelui

#47
catalinsandru

catalinsandru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.01.2010

 alex_202222, on 26th June 2007, 13:57, said:

AS VREA SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CARE SUNT FIRMELE CARE OFERA DOZATOARE DE APA PT FIRME, EVENTUAL NUME SI NUMERE DE CONTACT
tuana
0734000202
catalin sandru

#48
deus_073

deus_073

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 22.08.2005
un mare bump:
Foloseste cineva Cumpana Acasa? Am un pliant si ma gandesc sa vad ce e cu ei.

#49
paulw

paulw

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.10.2010

 catalinsandru, on 5th July 2010, 11:37, said:

tuana
0734000202
catalin sandru

***************************************************************************
DESPRE TOTAL PACK

http://www.uups.ro/3...ontaminata.html

Firma de tepariiiiiiiiiiii...

 alex_202222, on 26th June 2007, 14:57, said:

AS VREA SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CARE SUNT FIRMELE CARE OFERA DOZATOARE DE APA PT FIRME, EVENTUAL NUME SI NUMERE DE CONTACT
******************

*************************************************

Feriti va de TOTAL PACK -Cluj
In buteliaza apa contaminata

http://www.uups.ro/3...ontaminata.html

#50
mariantuc

mariantuc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 15.09.2010
Atenție la contracte cu La Fântâna ! Au clauze penalizatoare și te urmăresc pe toate căile sa te stoarcă de bani. Nu livrează apa, apoi trimit facturi iar dacă nu plătești sau încerci sa reziliezi te executa.

#51
mariantuc

mariantuc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 15.09.2010
Firma La Fântâna este mai agresiva decât cămătarii. Când e vorba sa trimită apa uita, sau te sare rândul, dar când nu plătești facturile direct la tribunal și executor. Așa am pățit-o eu și va recomand sa aveți mare grija !!

#52
Geth

Geth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,903
  • Înscris: 17.11.2017
Care e treaba cu chestiile astea? Nu e mai avantajos sa cumperi apa din supermarket?

#53
scrisit

scrisit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,235
  • Înscris: 01.12.2007
Nu

#54
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,624
  • Înscris: 14.10.2004
La Fantana "Pachet Bag-in-box 4x10L apa de izvor + suport gratuit la prima comanda*" este 71.80 lei.
Mie imi pare foarte scumpa nu scumpa.

Vorbesc de persoana fizica nu "pe firma".

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate