Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @corinadaniela!

Cumparare auto vandut cu procura

Sfat pentru un sistem off-grid la...

Verificare numar angajati firma
 Nu pot scapa de OneDrive

Volan inclinat

Branșamente utilitați g...

Update BIOS = Calculatorul se blo...
 Maimuta si Negru

Chiar nu mai suntem in stare sa f...

Soluție de supraveghere ieft...

1 capatana de usturoi pe zi, pune...
 Latenta uriasa la laptop cu i7-12...

Unde se afla acest local ?

Activitați extracurriculare ...

Sprayul de muste RAID nu mai func...
 

Router defect instalat de Digi - cum se poate rezolva?

- - - - -
  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#19
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
Model xz-001 g3


#20
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
Ce inseamna sa  faca bridge ? Fara asta nu merge ? Nu am experienta in retelistica

#21
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,908
  • Înscris: 15.06.2004
Bridge este cand se trece GPON-ul in mod bridge si practic faci conexiunile direct in routerul tau. Adica setezi userul si paroal ptr PPPoE. si il folosesti normal ca si cum GPON-ul nu ar mai exista.
S-ar mai putea spuen ca e un by-pass. Semnalul "sare" peste GPON - e doar convertit din fibra in cupru..

View Postcompo, on 14 martie 2024 - 15:39, said:

Model xz-001 g3

Ciudat. Nu stiu sa existe la Digi asa ceva. Oricum ala nu e decat GPON cu iesire TV si cupru - nu stie Wi-Fi. Dei aparatul urmator - Kaon-ul probabil e cel cu wi-fi, dar in cazul asta TP-Link-ul ar fi deja in bridge...

#22
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
S a rezolvat, luat de pe olx router ieftin, introduse username si password acces internet scrise in contract

#23
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,482
  • Înscris: 14.04.2002
Si eu am primit GPON defect cand am facut contractul. Mergea intermitent. Am luat altul si asta a fost

#24
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,005
  • Înscris: 25.01.2007
Da, cand au echipamente.
Si io nu puteam vedea filmele din calculator pe tv din cauza ca era izolata reteaua wifi de lan.
Am sunat la ei, au incercat sa rezolve problema de la distanta, nu au reusit, in 10 minute era un angajat al lor la usa cu router nou.
Din pacate se pare ca au revenit la vremurile vechi cand echipamentele mai mult nu erau decat erau, si asteptai cu lunile sa le primesti. Posibil ca toti banii de investitie se duc pe reteaua din belgia si urmeaza si cea din anglia.

#25
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
Cum se face asa ceva ? Sa vezi filme din calc pe tv, de ce nu ai folosit cablu hdmi ?

#26
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,390
  • Înscris: 30.08.2006
Acum daca tot ai un wifi functional, profita de el si scapa de cabluri.

#27
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
mai am o intrebare si am terminat:
eu am acasa un aparat hg8143a5, daca cumpar un router wifi 6 si-l conectez la lan1 nu e acelasi lucru cu sa sun la digi si sa ler cer sa configureze ont-ul in bridge mode ?

#28
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,497
  • Înscris: 08.02.2011
Nu e tot aia. Poți să instalezi routerul tau așa cum spui fara sa suni nicăieri . E o diferență, dar totul va funcționa.

Daca suni și pui ala in bridge vei fi dependent de echipamentul tau suplimentar, pentru care nu vei primi suport daca nu funcționează ceva.

#29
anndrei86

anndrei86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 16.04.2008
Chiar daca lasi ONT-ul setat ca router, tot nu vei primi suport pentru echipamentele conectate in routerul principal.
Ve primi suport eventual pentru echipamentele conectate in ONT, dar daca mai folosesti si ONT-ul atunci nu se justifica instalarea routerului.

#30
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
pana sa cumpar router am descoperit asta si merge cu 100mb , inainte aveam 50 cu 50 (download , upload)
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/KE65mbXfwVU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#31
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,390
  • Înscris: 30.08.2006
Cu orice router vechi de tip AC si abonament de 500mb/s, ar trebui sa ai un link de 433mb/s pe un telefon de minim buget.
Te uiti la un video de acum 8 ani. In Romania aparuse retelele gigabit iar ceilalti erau tot pe adsl. Inca mai apar videoclipuri de la americani ce testeaza super routere pe retelele lor de 50mb/s.

Edited by Leo2006, 19 March 2024 - 07:12.


#32
alseeme

alseeme

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,986
  • Înscris: 17.03.2005
Ce model de router ai ?

Posibil sa nu fie gigabit. :)

#33
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
Am ont ul mentionat mai sus, nu stiu daca merita sa iau router deoarece am un laptop compatibil win 11 are totusi wifi standard 802.11bgn, sa vad poate cumpar altul

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate