Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Extindere apa - trecere in domeni...

La mulți ani @Digix!

[cum] telefon cu folosire in SUA

Montare AC deasupra frigiderului?
 Cunoaste cineva metoda de semideg...

De ce in unele tari sunt sparte p...

Marime siguranța AC - 24.000...

E de la monitor sau nu?
 Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa

Serial: Those About to Die
 Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11

Replacement grip pentru racheta t...
 

Router defect instalat de Digi - cum se poate rezolva?

- - - - -
  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#1
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
Buna, zilele trecute a pus o cunostiinta internet si tv , au venit au instalat 2aparate unul tplink mic patratos alb pe partea optica si un router kaon, dar axea viteza pe wifi 1 megadownload si 45 upload, i am rechemat au spus ca e routerul defect si solutia e sa cumparam din magazin sau sa mergem la digi sa facem comanda la un router. Nu au fost interesati sa ajute, nu stiu de ce n au instalat unsingur aparat, un ont cu functie wifi? Acum platim abonament si nu avem net

#2
Tipiric

Tipiric

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,137
  • Înscris: 02.12.2007
Reclamatie la sediu.

#3
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,428
  • Înscris: 20.10.2015

View Postcompo, on 14 martie 2024 - 06:35, said:

Buna, zilele trecute a pus o cunostiinta internet si tv , au venit au instalat 2aparate unul tplink mic patratos alb pe partea optica si un router kaon, dar axea viteza pe wifi 1 megadownload si 45 upload, i am rechemat au spus ca e routerul defect si solutia e sa cumparam din magazin sau sa mergem la digi sa facem comanda la un router. Nu au fost interesati sa ajute, nu stiu de ce n au instalat unsingur aparat, un ont cu functie wifi? Acum platim abonament si nu avem net

Daca reclamati nu veti fi incarcati la plata

#4
raducanu969

raducanu969

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,643
  • Înscris: 30.06.2023
Tipul de abonament pe care il ai, sigur este cel Rural la 14 lei ( conform celor spune de tine, cu cele doua dispozitive ) e si normal prin WiiFii sa nu ai viteze bune de download ( exista o formula de calcul, numai stiu exact care e ), asta o stie toata lumea. Ia maresteti Abonamentul la min 500 si vei vedea ca ai aceasi viteza ca si la oras.

#5
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 29.12.2016
Nu sunt echipamente pe stoc in toata tara, de niciun fel. Daca routerul merge prost sau nu merge deloc, se poate schimba in limita stocului disponibil (in acest caz stocul disponibil e 0).
Nu ai viteza garantata pe persoana fizica. In plus, tu platesti un abonament de internet si cablu. Acest lucru este independent de detinerea unui televizor si al unui router.
Vei plati abonament chiar daca routerul acela se defecteaza si nu va mai merge deloc. De ce? Pentru ca sunt chestii separate. Pe router probabil ca platesti o chirie sau e in custodie, adica nu e al tau, ca nu l-ai cumparat. Ce poti face, doar sa il dai inapoi, si sa-ti cumperi tu unul din comert.
E ca si cand ai un abonament la RATB. Umbli sau nu cu autobuzul, abonamentul il platesti...
Daca faci trafic, nu ti se scade nici din factura nimic. Traficul poate si sa fie numai upload. Poti solicita stornarea chiriei daca ai routerul in chirie.

Si ca sa-ti raspund la intrebare, oamenii de la Digi sunt oameni normali, care fac din rahat bici, si mai si pocneste...

Edited by 2Unlimited, 14 March 2024 - 08:14.


#6
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
E de oras la 30 lei ,500mb, pe cablu retea am 500 download la fel si upload
Problema e ca dupa ce prima oara au adus un router defect nici macar nu si au cerut scuze ba mai mult l a trimis la mag sa cumpere router

#7
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 29.12.2016
Asta e interpretabil. Din moment ce tu nu ai asistat la discutie, nu stii ce s-a intamplat acolo, asa ca nu poti afirma nimic.
Asta este intre cunostinta ta si cei de la Digi. Daca instalatorii s-au comportat inadecvat, sa faca reclamatie la sediu.
Insa poate fi dat si el in judecata pentru calomnie, daca inventeaza discutii doar pentru ca e suparat ca Digi nu i-a dat ONT nou.
In acest caz nu e vina lor, nu sunt echipamente noi de cateva luni, si cel mai devreme prin luna mai se vor primi...

#8
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,005
  • Înscris: 25.01.2007
Astia-s un pic tantalai.
Am inchis un abonament dintr-o locatie, si acolo poveste, ca a durat 4 luni pana au reusit. Am zis ca-s ca râia, nu scapi de astia. In locatia asta am mutat alt abonament, dintr-un punct de lucru inchis.
Cand am ajuns acolo, am vazut ca au montat ont plus doua routere. O ciorba facuta din toate echipamentele din cele 2 locatii. Asa ca momentan, daca va intrebati unde's echipamentele digi, sa stiti ca doua routere sunt la mine acasa, in debara.

Edited by slai, 14 March 2024 - 08:29.


#9
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,407
  • Înscris: 18.12.2007
Am editat titlul - puneti, va rog, titluri relevante pentru topic.

#10
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,933
  • Înscris: 29.09.2010
Se rezolva intr-o reprezentanta DIGI cu echipamentul.
Doar sa ai putin timp liber si rabdare cu ei.

Edited by Morphinus, 14 March 2024 - 09:40.


#11
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,796
  • Înscris: 27.10.2007
Nu e Ok ca ti-au pus un router defect, pune reclamatie si poate te vor rezolva. inteleg ca e mare problema cu echipamentele, desi mie intr-o locatie mi-au pus router nou.
pana atunci, daca esti din Bucuresti, ia-ti un router si gata.  pe olx, pretul incepe de la 20 de lei.

#12
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,497
  • Înscris: 08.02.2011

View Postcompo, on 14 martie 2024 - 08:08, said:

E de oras la 30 lei ,500mb, pe cablu retea am 500 download la fel si upload
Problema e ca dupa ce prima oara au adus un router defect nici macar nu si au cerut scuze ba mai mult l a trimis la mag sa cumpere router


Deci in concluzie ce spui in primul post "Acum platim abonament si nu avem net" nu-i adevarat, asa-i ? Adica netul merge in parametrii, doar routerul suplimentar cerut nu e bun. Atunci da-l inapoi si scapi de aia 3 lei pe luna extra.

Abonamentul trebuie platit, nu e nici o problema acolo.

#13
alseeme

alseeme

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,986
  • Înscris: 17.03.2005
Cumperi un router de pe ce site vrei il conectezi la echipamentul in care intra fibra si suni la RDS sa iti faca intre echipamentul lor si routerul tau bridge, cablul in conectezi in portul 1 LAN din echipamentul lor si in portul WAN in rouerul tau, bagi userul PPOE si parola in routerul cumparat si ai rezolvat problema fiindca ai scris ca merge bine pe cablu.

Routerul defect il predai la Digi sa scapi de el de pe "inventar"...

Te costa aproximativ 300 lei un router bun TP-LINK.

#14
abac

abac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,463
  • Înscris: 28.10.2018
Eu am internet rural prin fibra optica de la DIGI si am primit in chirie un router Huawei WiFi 6 cu intrare de fibra optica. Deci un singur dispozitiv. Routerul merge perfect de un an si ceva, are acoperire sanatoasa prin toata casa (200mp) si prin curte.

#15
PiticVerde

PiticVerde

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,798
  • Înscris: 12.09.2015
Faci o reclamatie online si ti-l vor inlocui gratis.Eu zic sa nu te complici sa-ti cumperi tu doar daca vrei unul performant cu semnal puternic.

#16
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,908
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

2aparate unul tplink mic patratos alb pe partea optica si un router kaon
Mie deja imi da cu virgula...
Nu am vazut Gpon/Ont Tp-Link...

#17
compo

compo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 13.11.2008
Trebuia sa apara un gica contra, nu amde ce sa mint, si ei au mentionat tplimk si kaon,

#18
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,908
  • Înscris: 15.06.2004
Poti pune niste poze sa se vada marca/modelul ?
Cei de la Digi au routere TP-Link pe care le dau in custodie/inchiriere. Alea de fac reclama la ele cu Wi-Fi6 dar sunt departe de o cutiuta mica si nu intra fibra in ele.
Attached File  tp-link.jpg   329.56K   28 downloads
Sau Kaon:
Attached File  maxresdefault.jpg   68.44K   23 downloads

Ideea e ca s-ar putea sa ai ceva configurat aiurea pe-acolo.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate