![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Usb bluetooth dongle.....bun de aruncat pe geam?
Last Updated: May 08 2009 19:06, Started by
morpheusdj
, Apr 15 2006 21:24
·
0

Posted 24 December 2006 - 15:39

Asta cu scosul din calculator e chiar enervanta cateodata... Nu stiu ce inseamna faptul de cele mai multe ori se stinge si se aprinde lumina din el iar alta data ramane aprins constant...
Eu folosesc Blue Soleil 2.3 cu PC Suite si merge fara probleme absolut orice, de la instalat aplicatii, pus melodii sau transferat poze pana la programele bazate pe bluetooth, cu care fac webcam din telefon (cu symbian) sau controlez calculatorul din mobil! |
Posted 25 December 2006 - 01:00

Posted 25 December 2006 - 21:56

Exista limitari la bluetooth ? Adica exista ceva ce nu poti baga pe telefon care merge numai cu cablu de date sau ceva de genul ? Jocuri, teme etc ?
|
Posted 26 December 2006 - 10:27

Posted 30 December 2006 - 20:03

Salutare. Mi-am cumparat azi un USB bluetooth se numeste blue soleil iar softul tot blue soleil este... si ca sa vezi
![]() ![]() ![]() |
Posted 30 December 2006 - 20:20

mai incearca sa iei vers 2.1 de bluesoleil
daca iti face la fel si cu aia du-l inapoi si eu am avut unul care a mers la inceput, dupa un timp avea aceleasi simptome ca si al tau.. nu vedea nici un device. L-am dus inapoi si l-au schimbat fara probleme ( carrefour brasov ) |
Posted 30 December 2006 - 20:59

Pai... nu pot sa iau versiunea 2.1 pentru ca site-ul lor momentan nu merge... maine nu am timp de stat pe net, eu l-am luat de la o reprezenta Orange din Buzau, totusi nu as vrea sa-l duc inapoi.Mai are cineva alte sugestii in afara de aia de al arunca
![]() |
Posted 30 December 2006 - 21:13

merge site-ul bluesoleil poate nu ai intrat tu unde trebuie
ultima versiune e 2.3 http://www.bluesolei...=bluesoleil_edr |
Posted 01 January 2007 - 10:09

Site-ul tot nu merge... imi da eroarea bad request (invalid hostname) si asta o da si pe linkuri postate de voi... insa am rezolvat problema, am facut rost de versiunea 1.6 de la un prieten si merge superrrr.Sunt multumit de el.Bafta
![]() |
Posted 06 January 2007 - 23:43

sal meseriashilor. uite am un bluetooth d la samsung, cel putin asa scrie p el, da nu am driverele si softu. d unde credeti k as putea sa l iau?
respect |
Posted 06 January 2007 - 23:44

sal meseriashilor. uite am un bluetooth d la samsung, cel putin asa scrie p el, da nu am driverele si softu. d unde credeti k as putea sa l iau?
respect |
|
Posted 07 January 2007 - 00:42

Posted 08 January 2007 - 15:20

Ati reusit conectarea unui BlueTooth Dongle la un handsfree cu Bluetooth pentru a il folosi pe Skype de exemplu ?
Daca da,scrieti aici cu ce model ![]() |
Posted 09 January 2007 - 17:29

Site-ul tot nu merge... imi da eroarea bad request (invalid hostname) si asta o da si pe linkuri postate de voi... insa am rezolvat problema, am facut rost de versiunea 1.6 de la un prieten si merge superrrr.Sunt multumit de el.Bafta ![]() cum ai reusit?am si eu aceeasi versiune de bluesolei dongle 1.6 si nu pot sa fac transfer decat de pe tel in PC de pe PC in tel din parti.La push objects imi cere un nr ce fel de nr nuj cva cu card si habar n-am de unde sa il i-au.Ma gandesc k dak as avea nr acela ar merge.Am disperat de 5 ore stau la calc.La file transfer imi arata fisierele din tel dar nu toate nuj dak asa trebuie.trebuie sa mentionez k am un samsung sgh-E380 dak asta conteaza.HELP ME PLS!!! |
Posted 10 January 2007 - 22:20

Iata cum am procedat eu cu un bluetooth de cea mai cheshpe calitate made in china:
Am downloadat ultima versiune de BlueSoleil (2.3.0.0) am selectat My Bluetooth->Bluetooth Device Discovery, dupa ce a gasit mobilul am selectat Pair Devices iar apoi din lista de servicii: Bluetooth Serial Port Service, portul selectat automat de BlueSoleil a fost COM4. Apoi am folosit aplicatia FMA(excelent pentru Sony Ericsson) din Tools->Options->Conectivity am selectat Serial/Virtual Port si am ales dupa cum mi-a indicat BlueSoleil COM4. apoi am apasat butonul Lookup Device si mi-a gasit mobilul. And that's it, enjoy. |
Posted 14 January 2007 - 14:54

am luat bluesoleil (soft) dar nu ma lasa sa transfer mai mult de 5 M. o licentza unde gasesc? sa scot limitarea?
|
Posted 14 January 2007 - 20:53

hehe... la ei pe site... a acolo trebuie sa platesti... hmm... intreaba altundeva ca aici no sa-ti dea nimeni "seriale"/"licente"/coduri de activare"/whatever...
|
|
Posted 26 January 2007 - 07:52

Varianta de soft Bluesoleil de pe site (2.3) e demo. Eu am CD original de la el dar sa sgariat. Are careva o solutie pentru asta ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users