Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce fac cu bancnotele de 500 euro?

Alcool la volan

sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet
 MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent
 Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor
 3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului

La multi ani @sfantu.dracu!

vreu sa pun pe telefon un videoclip ce program trebuie sa folosesc?

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

floraur

floraur

pitic insignifiant

• Grup: Senior Members
Am un LG 8130 si vreau sa incerc sa pun un videoclip. Cred ca trebuie sa micsorez rezolutia si altele. Ce trebuie sa folosesc? dupa ce imi veti spune o sa va bat la cap sa imi ziceti cum trebuie folosit.
mersi

T-MoBiLeR

T-MoBiLeR

Member

• Grup: Members

View Postfloraur, on Apr 15 2006, 14:35, said:

Am un LG 8130 si vreau sa incerc sa pun un videoclip. Cred ca trebuie sa micsorez rezolutia si altele. Ce trebuie sa folosesc? dupa ce imi veti spune o sa va bat la cap sa imi ziceti cum trebuie folosit.
mersi

Xilisoft Video 3GP Converter. Extrem de simplu, selectezi doar la Output formatul .3gp si face singur tot. Dar se vad destul de nasol.

vasculariu

vasculariu

New Member

sau nokia multimedia converter pro 2  :coolspeak: , io am un sagem si imi merge, spre deosebire de xilisoft la care nu se aude sunetul videoclpului pe telefon... de ce oare?

T-MoBiLeR

T-MoBiLeR

Member

View Postvasculariu, on Apr 17 2006, 10:29, said:

sau nokia multimedia converter pro 2  :coolspeak: , io am un sagem si imi merge, spre deosebire de xilisoft la care nu se aude sunetul videoclpului pe telefon... de ce oare?

Atentie sa nu fie "Audio"-ul dezactivat, pus pe "False" sau pe un bitrate prea mare. Eu am convertit mai multe clipuri si au mers ok, din pacate se vad cam prost.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate