Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...

Denon AVR 1804
 Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune

Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...
 PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...

w11 nu mentine profil power proce...

DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...
 Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?

Dune: Prophecy (2024 _ ...)

DMSS problema
 

Se poate schimba culoarea fontului in MSI?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
-SunRise-

-SunRise-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 24.11.2023
Doresc sa schimb si eu culoarea fontului la statistica placii video din verde in galben in MSI Afterburner, dar orice as face tot pe verde ramane.Se poate ce doresc eu sau nu?Am bifat acolo la Layered graph color am ales galben,am dat apply,dar tot verde imi afiseaza.
Imi scapa ceva?

Attached Files



#2
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,860
  • Înscris: 25.01.2002
nu ne lasa in ceata, spune-ne si noua cum se face!

#3
-SunRise-

-SunRise-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 24.11.2023
Am crezut ca marea majoritatii stiti si nu va intereseaza.Ok.
Settings-Monitoring-Show in on screen display trebuie sa fie bifat,se apasa pe cele 3 punctulete si apoi apare o fereastra cu Active layout properties.Apoi se selecteaza color library si la primul rand unde scrie color 0 se da dublu click pe acea fereastra FFFF si de acolo setezi ce culoare doresti,dar acel rand va schimba culoarea doar la denumirea placii grafice,cpu ,memorie etc.Pt a schimba culoarea si la statistica gen mhz,temp trebuie selectat ultimul rand System Color 0-dublu click si pe acesta si de aici schimbati culoarea dupa plac.Am atasat si niste poze
Pe de alta parte in rivatuner Statistic se mai poate schimba fontul dorit din Raster 3D in orice font dorit gen tahoma,segoe ui,arial etc...Au dezactivat  Vector 2D,nu inteleg de ce.

Mi-as dori sa aflu si cum reusesc unii sa afiseze in MSI Afterburner cati wati le consuma placa video si cpu.ASta nu stiu cum se face,dar sper sa aflu

Attached Files



#4
Beda_Venerabilis

Beda_Venerabilis

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 580
  • Înscris: 05.03.2009

 -SunRise-, on 21 ianuarie 2024 - 23:16, said:

Mi-as dori sa aflu si cum reusesc unii sa afiseze in MSI Afterburner cati wati le consuma placa video si cpu.ASta nu stiu cum se face,dar sper sa aflu
În setările Afterburner, la Monitoring:
Placa video - la Graph selectezi Power, iar la Power graph properties bifezi Show in On-Screen Display.
CPU - la Graph selectezi CPU power, iar la CPU power graph properties bifezi Show in On-Screen Display.

#5
-SunRise-

-SunRise-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 24.11.2023
multumesc
daca ma uit la tv ,am un consum de 27.3+11.2 wati ,daca ma joc cred ca mai crestePosted Image

Attached Files


Edited by Ravy, 22 January 2024 - 07:52.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate