![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Enervantul ministru Simona Bucura Oprescu
Last Updated: Nov 21 2023 13:34, Started by
pasilla
, Nov 19 2023 23:15
·
10

Posted 19 November 2023 - 23:15

In ultima perioada, tovarasa ministru Simona Bucura Oprescu ne abureste cu tot felul de aiureli.
Nu imi dau seama daca stie ce spune, sau spune ce i se indica de la Partid. Ultima gogorita este asta: Quote Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu, de aşa natură încât statul român să fie mai eficient, mai suplu şi să aibă capacitatea administrativă de a servi mai bine cetăţeanul român. As fi curios daca tovarasa ar putea sa dea detalii despre cum Statul a devenit mai eficient, mai suplu si ce intelege prin cresterea capacitatii administrative pentru a servi mai bie cetateanul. In clar, nu in limbaj de lemn. |
Posted 19 November 2023 - 23:20

Eu acum aud de tanti asta. E pusa acolo de fatada, pentru ca in principiu, ministrii se pun oamenii cu influenta in partid. Tanti asta e doar o trompeta, declara ce i se da pe biletel. Nu cred ca are voie sa zica ce gandeste.
|
Posted 19 November 2023 - 23:22

Mi se pare trist ca ceva, din activitatea tovarasei, te determina sa gandesti asa.
Edited by pasilla, 19 November 2023 - 23:24. |
Posted 19 November 2023 - 23:23

Posted 19 November 2023 - 23:25

E probabil una din fostele amante ale lui Marcel, asta e singura calificare care o recomanda pentru functia de inalta demnitate publica.
|
Posted 19 November 2023 - 23:49

E vreun ministru mai simpatic ? Va intreb pe voi ca eu nu stiu nici unul !
|
Posted 19 November 2023 - 23:54

Ce imi place mie ca toti de aici care zic ca nu stiu cine e tanti au susținut (sau inca mai sustin) pesedeaua.
|
Posted 19 November 2023 - 23:57

Acum m-am uitat ca nu stiam cine e ministru de finante ! Nu fac promovare niciunei violente dar bolos are o fata care cere............si fara a fi ministru !
|
Posted 19 November 2023 - 23:59

Nu are importanta cum arata un om, conteaza ce are in cap si ce vorbeste.
Edited by pasilla, 20 November 2023 - 00:00. |
|
Posted 20 November 2023 - 00:01

Ce imi place mie ca toti de aici care zic ca nu stiu cine e tanti Acum cateva zile am gresit pe SP , am zis ca ministrul de interne e bode , alta mecla super enervanta !
Nu are importanta cum arata un om, conteaza ce are in cap si ce vorbeste. UPDATE ! PRAF , cu ''varfurile'' alinuta....deca...odobescu si turcan...chiar no comment ! Fata de ultimele 4 nominalizari si drula era mai simpatic ! Edited by Alltrack, 20 November 2023 - 00:12. |
Posted 20 November 2023 - 00:22

Posted 20 November 2023 - 00:36

Mie mi se pare ca toti au pus batista pe tambal.
Sunt disperati sa nu explodeze mamaliga pana la alegeri. Nu e nimic nou, dar fiecare zi de liniste are costuri mari: Imprumuturi, imprumuturi etc Toti stiu ca nu mai poate merge asa mult, cu un aparat bugetar ineficient, dar desigur, solutia nu este optimizarea, ci taxe mai mari. Asa merge sistemul, repet, nimic nou. |
Posted 20 November 2023 - 00:40

Nu e nimic nou.
Noutatea mi se pare agresivitatea cu care incearca sa ne spuna ca nu e nimic nou. |
Posted 20 November 2023 - 01:06

Pai chiar nu este nimic nou. (asta nu inseamna ca e bine).
Problema e veche si e impinsa mai departe de ani buni. |
|
Posted 20 November 2023 - 01:08

"Optimizare" zice simpatica ministra.....ceea ce e adevarat ( ca e simpatica nu sa se optimizeaza ceva)
Cum sa se optimizeze daca numarul bugetarilor creste de la zi la zi, institutii inutile si care tripleaza birocratia la fel, Imprumututi care au indatorat doua generatii viitore, nu una. Taxe mari....da, e o solutie, dar intai sa plateasca toata lumea taxele corect, sa dispara asistarea sociala nejustificata, Sa plateasca lumina. apa, impozitele si minoritatea manelista, si sa interzica ca fiind conflict de interese ca romani sa fie in administratia firmelor straine. |
Posted 20 November 2023 - 03:41

Am facut de rahat acest guvern si ''personajele'' ! Eu sper din tot sufletul ca sa nu se insinueze ca de obicei ca VREUNUL din usere/reper ar fi macar EGAL cu astia VREODATA !
Aia sunt 20.000 de leghe sub mari (Jules Verne) sub ORICINE si sub porcul din cotet ! Deci oricine vrea sa-i faca pe astia de cacao...e ok , dar daca vrea macar sa insinueze ca varianta de ceva bine ar fi useristi/reperisti e de maxim pork ![]() Edited by Alltrack, 20 November 2023 - 03:45. |
Posted 20 November 2023 - 06:47

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users