![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Credit ipotecar
Last Updated: Nov 24 2023 15:36, Started by
IrimiaDanaa22
, Nov 19 2023 23:08
·
8

Posted 19 November 2023 - 23:08

Buna seara.
Credeti ca este un moment bun sa achitionam un apartament prin credit ipotecar? Am multe temeri.. |
Posted 20 November 2023 - 08:16

Da. Daca te incadrezi la o rata acum, nu vei avea probleme in viitor. De ce spun asta? fiindca dobanzile bancilor centrale sunt la maxime istorice asteptandu-se scaderea lor in urmatorii ani. Deci daca-ti permiti acum o rata cu siguranta iti vei permite si peste cativa ani.
|
Posted 20 November 2023 - 09:38

Ai posibilitati sa faci credit ipotecar ? Ai nevoie de casa ? Te-ai saturat de stat cu parintii sau in chirie ?
Atunci - DA Nu exista moment bun sau rau pentru achizionarea unei case / apartament Piata imobiliara are un trend dinamic influentat de caracterul local De-a lungul timpului multi au cantat prohodul pietei imobiliare si ... nu s-a intamplat mai nimic Hoarde de "experti" au "vazut" prabusirea imobiliarelor si ... nu s-a intamplat mai nimic Acum - mai bine discutam despre temerile alea (multe) de care zici Dezvolta subiectul ... |
Posted 20 November 2023 - 09:43

Stai cuminte ca platesti dobanda de-ti da sangele pe nas. De 3 ori cat plateai acum 3-4 ani.
E un moment minunat sa stai cu chirie in asteptarea scaderii preturilor. Ca dobanda n-o sa scada prea repede. Adica nu pana nu incep BCE si FED sa dea jos dobanzile, iar asta n-o sa se intample curand. |
Posted 20 November 2023 - 09:47

Adica sa dai pe chirie banii pe care ii puteai da pe rata, pentru propria casa?
|
Posted 20 November 2023 - 09:53

Corect
In Constanta au crescut chiriile de nu-ti vine sa crezi Fara 250 EUR nu prea te lipesti de o garsoniera iar la 2 camere platesti 400 EUR Nu e mai bine sa dai banii astia pentru propria casa? |
Posted 20 November 2023 - 09:57

In primii ani dobanda e mai mult de 50% din rata la credit. Functie de cat imprumuti si pe cati ani, e posibil ca doar dobanda platita in primele (zeci de) luni sa fie egala sau mai mare decat chiria.
Ma rog, asta se vede repede pe un scadentar, nu trebuie sa ma creada nimeni pe cuvant. Edited by abac, 20 November 2023 - 09:58. |
Posted 20 November 2023 - 10:03

dacă ai plăti prima dată rata și pe urmă dobânda ce-ai zice peste 10 ani?eu mi-am plătit casa f--ți dobânda.este chestie psihologică fiindcă tot atâta plătești
|
Posted 20 November 2023 - 10:03

Da. Daca te incadrezi la o rata acum, nu vei avea probleme in viitor. De ce spun asta? fiindca dobanzile bancilor centrale sunt la maxime istorice asteptandu-se scaderea lor in urmatorii ani. Deci daca-ti permiti acum o rata cu siguranta iti vei permite si peste cativa ani. 2. Eu am credit ipotecat pe perioada fixa, iar in perioada variabila, conform graficului , rata va creste cu 30% |
Posted 20 November 2023 - 10:09

Modul asta simplist de gandire denota lipsa de educatie financiara si duce la marirea ratei de saracie in Romania, in timp ce corporatiile bancare pleaca cu banul grup din tara.
Este o perioada in care banii sunt foarte scumpi. Pur si simplu nu merita sa iei credite, de niciun fel. Merita sa platesti servicii de utilizare a bunurilor, si nu sa te imprumuti ca sa le cumperi. |
|
Posted 20 November 2023 - 10:14

ECB raises key rate to historic high, keeps options open
Iar in Romania BNR nu a mai avut dobanzi de 7% de la criza financiara din 2010. De dolar nu ma intereseaza. |
Posted 20 November 2023 - 10:23

ECB raises key rate to historic high, keeps options open Iar in Romania BNR nu a mai avut dobanzi de 7% de la criza financiara din 2010. De dolar nu ma intereseaza. Deci se poate si mai mult contrar userului ce a spus MAXIME ISTORICE. |
Posted 20 November 2023 - 10:36

Posted 20 November 2023 - 10:48

Cred ca depinde foarte mult si de orasul in care vrei sa cumperi. La fel de important este si ca pretul sa fie corect, iar o recomandare personala.. rata lunara ar fi ideal sa nu depaseasca 20% din veniturile tale/familiei. Astfel vei putea face si plata anticipata. Treaba este ca din ce am observat, s-a redus numarul bancilor care acorda creditul cu dobanda fixa 3-5 ani.
|
Posted 20 November 2023 - 10:49

|
Posted 20 November 2023 - 10:51

Modul asta simplist de gandire denota lipsa de educatie financiara si duce la marirea ratei de saracie in Romania, in timp ce corporatiile bancare pleaca cu banul grup din tara. Este o perioada in care banii sunt foarte scumpi. Pur si simplu nu merita sa iei credite, de niciun fel. Merita sa platesti servicii de utilizare a bunurilor, si nu sa te imprumuti ca sa le cumperi. Si daca luai credit acum 3-4 ani si acum platesti tot dobanda mare, ba chiar mai mare? De ce spun mai mare, pentru ca acum ai oferte cu dobanda fixa mai mica pentru primii 3-5-10 ani(recomand 3 sau maxim 5 perioada de dobanda fixa.) |
Posted 20 November 2023 - 10:59

Modul asta simplist de gandire denota lipsa de educatie financiara si duce la marirea ratei de saracie in Romania, in timp ce corporatiile bancare pleaca cu banul grup din tara. Este o perioada in care banii sunt foarte scumpi. Pur si simplu nu merita sa iei credite, de niciun fel. Merita sa platesti servicii de utilizare a bunurilor, si nu sa te imprumuti ca sa le cumperi. Șingurul „dacă” ce poate fi luat în calcul în această dilemă e „legarea de glie” din perspectiva certidinii disponibilității locurilor de muncă din localitatea în care bați țărușul. |
Posted 20 November 2023 - 11:09

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users