Ce SessionBox - Multi login - Multi Session de browser folositi ?
Last Updated: Dec 02 2023 21:56, Started by
SeaM932
, Nov 19 2023 13:02
·
4

Posted 19 November 2023 - 13:02

M-ar interesa ceva:
_"standalone" (care sa poata fi instalat pe orice browser, nu doar ca extensie de Chrome), dar daca nu se gaseste, e bun si ceva de Chrome _ sa fie verificat, multe din ele nu mai functioneaza, mai ales cel pt Mozilla _ sa fie ergonomic, adica sa ocupe cat mai putina memorie comparativ cu deschiderea simultana a 5 browsere diferite _sa stearga cookie-urile dupa inchiderea sesiunilor Multumesc frumos. |
Posted 19 November 2023 - 15:10

????? am 15 e-mail-uri de gmail rezultând in 15 instante de chrome separate
Toată activitatea online îmi este separata pe zone de interes. Doar nu o sa bag history si bookmark cu continut pentru adulti in browserul de la lucru . |
Posted 19 November 2023 - 17:14

Ce vrei tu nu exista.
Vrei de sine statator, creezi profil dedicat pentru fiecare si aia e. Iar pentru cookies, este o setare in fiecare browser sa stearga la inchidere. Edited by auditionstir, 19 November 2023 - 17:14. |
Posted 19 November 2023 - 18:33

Firefox Multi-Account Containers
si deschid fiecare tab in cutia lui |
Posted 20 November 2023 - 00:03

Posted 20 November 2023 - 15:14

https://addons.mozil...unt-containers/
Version 8.1.3 Size 861.77 KB Last updated a month ago (Oct 25, 2023) https://github.com/m...tainers/#readme |
Posted 26 November 2023 - 14:23

Firefox Multi-Account Containers si deschid fiecare tab in cutia lui Practic unde ma pozitionez sa deschis o noua instanta pe acelasi site ................... site1/user2/pass2 ? Always open in this container - poate deschide 4 instante simultane site1/userx/passx, x=1,2,3,4 in acelasi container ? Cum deschid instanta 2 in container 2 ? |
Posted 26 November 2023 - 14:39

De ce ai avea doua conturi de pe acelasi site in acelasi container ?
Dar, chiar si asa, managerul de parole este built-in Firefox, nu in add-on. Tu ai container lucru, Dar vrei lucru1 si lucru2, creezi mai multe containere. Sau profile manager din firefox, si fiecare profil de utilizator va avea cate un set de containere separate. Edited by MarianG, 26 November 2023 - 14:37. |
Posted 26 November 2023 - 14:51

Am reusit pana la urma instantele diferite in containere diferite insa acum tb sa plec la alt apartament , pe alt PC, va importa Mozilla toate conturile asa cum au fost salvate pana acum in containere ?
Si cum fac sa plece mereu: din container-01 catre site1/user1/pass1 din container-02 catre site1/user2/pass2 etc si tot asa ? Momentan inca intreaba cum sa plece de fiecare data, se pierde timp, pe fostul multissesion pleca de fiecare data ce era in label-box. Si mai am o intrebare subsidiara legata de securitate, nu gasesc pe : https://support.mozi...ource=inproduct cine este producatorul. Inteleg ca extensia are acces la toate datele din browser, inclusiv parolele de banking importate din Chrome. Daca este proprietar Mozilla ar fi ok. Daca sunt terti, bine de tinut minte. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users