Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cauza reala cancer?

Motorola g31

Lene vs Comoditate

Problema sunet boxa fata
 Televizoare TCL 7xx,8xx,9xx updat...

Alimentare motoare 'industria...

Dezamagire Pc Gaming

Pixel alb care apare si dispare
 Trebuie sa platesc vigneta daca m...

Oare se poate repara un Switching...

legislatie cadastru/rlv anii 80

problema fizica
 Unde gasesc cablu nym-j de calita...

Recomandare masina de rindeluit p...

Sa ne pregatim de un nou razboi: ...

Executarea unei hotarari

Camera foto video acțiune outdoor

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

touche

touche

Member

• Grup: Members
Nu știu dacă am postat bine în acest topic, dar, am nevoie de o camera foto'video pe care sa o pun în exteriorul unui utilaj și care sa filmeze cât mai detaliat. Trebuie sa fie rezistenta la intemperii, as vrea sa o pot folosi pe orice vreme.
Am posibilitatea sa o alimentez de pe utilaj, dar, ar putea sa fie și cu acumulator. Eventual, as vrea sa pot sa o leg la laptop, ca să vad in timp real ce filmează în exterior.
M-ar interesa ceva gen gopro, dar nu neapărat.
Chiar nu cunosc domeniul, nu știu ce variante am. Asa ca dacă aveți recomandări, vă rog să îmi spuneți.

marcgm

marcgm

Active Member

Nu folosesc dar cele mai importante sunt acestea 3 GoPro, DJI Osmo Action si Insta360. La GoPro nu sunt diferente mari de la o generatie la alta poti alege si ceva mai vechi. Alege dupa buget, mai urmareste o comparatie pe youtube.
Toate vin cu baterii.

GoPro HERO12 - Tripod Mounting Thread 1/4"-20
GoPro HERO11
GoPro HERO10

DJI Osmo Action 4  are prindere magnetica ceva de genul acesta

Insta360 GO 3 daca cumperi cumva sa fie cu capacitate mai mare pt ca nu poti introduce card microsd

AztecWarrior

AztecWarrior

Member

Daca banii nu sunt o problema, subscriu si eu la astea DJI sau GoPro, evident ultima aparitie.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate