![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Care e logica la adaptorul asta?
Last Updated: Nov 18 2023 19:14, Started by
logatul
, Nov 17 2023 23:07
·
3

Posted 17 November 2023 - 23:07

Imi trebuia un adaptor pt priza si am cumparat asa ceva: https://www.dedeman....ontal/p/1059559
Ulterior, m-am uitat pe eticheta si avea urmatoarele atentionari: 1.De ce prima e corecta si a doua nu? Sau a treia imagine? in imagine adaptorul este orizontal, oare vertical am voie? ![]() 2.Care e faza cu 90 de grade, nu pot baga un incarcator de telefon, o veioza sau orice alt tip? ![]() Edited by logatul, 17 November 2023 - 23:08. |
Posted 17 November 2023 - 23:18

Nu trebuie neapărat să respecți ce spun ei.
Sunt puse doar ca să se acopere legal. |
Posted 17 November 2023 - 23:36

Pinii sunt pusi astfel incat sa acopere o priza adiacenta.
E o masura de protectie sa nu prajesti circuitul cu prea multi consumatori. Exista cele in stea, de la Leroy Merlin, dar nu le gasesc pe site. Am luat eu acum cca o luna, pentru ca aveam fix aceeasi dilema. Sau assta, rotativ https://www.bricodep...iri-alb-ng.html |
Posted 18 November 2023 - 03:03

Alea-s masuri de precautie, sa nu ti se miște adaptorul (eu ii zic triplu stecher) in priza, daca bagi ștecherul in așa fel incit firul s-o ia in sus. Ștecherele simple (fără împămintare) au picioarele mai subtiri si pot sa joace-n priza => scîntei, se strica aparatul sau ia foc priza. Dar trebuie un consumator mare cs sa se intimple asta, nu un încărcător de telefon sau o lampă, astea doar se sting sau nu funcționează daca contactul nu e ferm.
Daca triplul sta fix (nu se mișca) in priza, si ce bagi tu in el iar nu se mișca (si nici tu nu le miști) n-ai nici o problema. |
Posted 18 November 2023 - 08:50

E imposibil sa conectezi un stecher in doua moduri la 90 grade sau la 45.
![]() Edited by Leo2006, 18 November 2023 - 08:54. |
Posted 18 November 2023 - 09:15

La ultima poza e interzisa folosirea a doua triple una in alta. Probabil ca cineva va baga 3 triple ca sa fie legal.
Corect priza centrala are gaurile la unghi de 45 grade fata de celelalte doua ca sa te ajute sa conectezi 3 stechere. Cele chinezesti sunt pe aceiasi linie ca e mai simplu constructiv si te obliga sa folosesti un stecher drept pe priza centrala. Edited by Leo2006, 18 November 2023 - 09:18. |
Posted 18 November 2023 - 09:53

1.De ce prima e corecta si a doua nu? 2.Care e faza cu 90 de grade, nu pot baga un incarcator de telefon, o veioza sau orice alt tip? [ https://www.netio-products.com/files/styles/glossary_552x414/public/Glossary_type-E-French-electrical-socket-plug-type.png?itok=jfynzuEn - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by andreic, 18 November 2023 - 09:56. |
Posted 18 November 2023 - 12:19

Tripla aia e pentru conector schuko(tip Germania).
Conectorul ăla al tău se folosește în Franța, la noi prizele nu sunt așa. Și stecherele de la fierul de călcat, uscătorul de păr, aspirator sunt făcute să intre și în priza asta de Franța, care pe mine mă exasperează când ajung la o locație unde sunt astfel de prize și nu pot să folosesc priza din cauza acelui pin. Edited by Valy_User, 18 November 2023 - 12:21. |
Posted 18 November 2023 - 13:04

...1.De ce prima e corecta si a doua nu? .... la a doua poza, pinii stecherului sunt in pozitiile stanga-jos si dreapta-sus, acolo unde nu ai gauri, deci nu-l poti introduce asa. |
Posted 18 November 2023 - 15:48

cu ajutorul vostru am inteles, sper ce vrea producatorul.
nu e neaparat ca nu am voie sa il folosesc in modul ala ci mai mult ca fizic, nu este posibil. weekend placut! |
|
Posted 18 November 2023 - 19:14

Ai voie sa il folosesti cum vrei, insa producatorul iti recomanda cum sa il folosesti.Si cand folosesti o priza, nu pui cablul in sus.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users