Cum rezolvăm problema blocării accesului auto
Last Updated: Nov 20 2023 20:56, Started by
benis
, Nov 17 2023 21:07
·
8

Posted 17 November 2023 - 21:07

Avem la 200 de metri o școală de popi (privată) și de fiecare dată se găsește câte un părinte lipsit de bun simț să ne blocheze intrarea. Am încercat cu poliția, ei vin și dau amendă însă fenomenul se tot repetă deoarece amenzile sunt foarte mici. Mi-au spus că nu pot instala un echipaj aici, ceea ce sigur e minciună deoarece au pus în oraș filtre doar de dragul lelii însă aici refuză să vină deoarece școala fiind condusă de popi are influență mai mare, probabil.
Părinții sunt fie agresivi și obraznici, fie isterici. Chiar nu știu cum putem ieși din această problemă, înainte când era școală generală nu am avut astfel de probleme, erau copii normali care de multe ori veneau pe jos și părinții erau respectuoși. |
Posted 17 November 2023 - 21:17

Ca să vă faceți o idee cu ce oameni avem de a face, unul mai nesimțit chiar a rupt semnul cu parcarea interzisă așa, în bătaie de joc. Efectiv nu am văzut oameni cu un nivel așa de scăzut de bun simț însă aparent o bună parte din oamenii care își trimit copii la o școală privată de popi sunt oameni de genul
![]()
Cumpără două conuri. Din moment ce au rupt semnul sunt convins că vor face pipi pe conurile respective. |
Posted 17 November 2023 - 21:18

Atunci blocator de parcare. Așa mai pe șustache(dacă banda de lângă poartă e marcată de parcări), că nu ai voie să-l pui de fapt.
Sau parchează mașina în fața porții. Edited by Valy_User, 17 November 2023 - 21:20. |
Posted 17 November 2023 - 21:20

Păi eu vreau să o bag în curte deoarece iarna se depune chiciură pe geamuri. Oricum, o mai parcam în față și băieții parcau pe stradă și to mă blocau, crezi că te poți înțelege cu astfel de ființe lipsite de inteligență?
|
Posted 17 November 2023 - 21:28

Dacă vrei soluție așa mai hardcore se găsește. Numai să ții minte unde le presari să nu dai tu în ele
![]() Attached Files |
Posted 17 November 2023 - 21:29

Daca si vecinii se confrunta cu problema asta sunati toti deodata.
Dar sa ai pretentia sa iti trimita un echipaj in fata casei sa stea de paza... ![]() |
Posted 17 November 2023 - 21:48

Ce nemernici mincinosi aia de la politie pe care ii vede toata lumea ca au filtre in oras ca sa se afle in treaba, insa in cazul de fata nu le asigura cale libera pentru accesul auto cetatenilor europeni plin de drepturi care le platesc si salariile de altfel...
|
Posted 17 November 2023 - 21:59

Reclamatii constante la politie, poate pana la urma se prind aia ca macar e o sursa usoara de facut planul la amenzi.
Incearca afis pe poarta ca inchiriezi pompa, ca e vorba ca sa se dezumfla rotile prin zona (nu tu, da' asa vorbeste lumea - misterioase sunt caile domnului a carui poarta o blochezi ca nesimtitul). Daca chiar se intampla, asta e, tu i-ai avertizat ![]() Edited by _bcristian_, 17 November 2023 - 22:00. |
Posted 17 November 2023 - 21:59

În Brașov nu există să parchezi aiurea și să nu încasezi amendă. Patrulea Locala toată ziua.
|
Posted 17 November 2023 - 22:01

Ce nemernici mincinosi aia de la politie pe care ii vede toata lumea ca au filtre in oras ca sa se afle in treaba, insa in cazul de fata nu le asigura cale libera pentru accesul auto cetatenilor europeni plin de drepturi care le platesc si salariile de altfel... Parcarea este de competenta (mai ales a) politiei locale... Legea nr. 155/2010, art. 7, lit. h) - constată contravenţii şi aplică sancţiuni pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis, având dreptul de a dispune măsuri de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar. |
Posted 17 November 2023 - 22:10

si ce, politia locala nu poate instala echipaje la poarta cetatenilor, la cerere? ce alta treaba au?
|
Posted 17 November 2023 - 22:19

Pune afis ca vinzi tamaie... ramai numai cu popii cu bun simt si frica alui de sus. Posibil chiar sa inchida scoala cu totul.
|
Posted 17 November 2023 - 23:09

Poti sa-i faci pe nesimtiti sa regrete ca ti-au blocat accesul. Pui niste suruburi langa roti, cu varful in sus si i-ai rezolvat. Nici macar nu se prind ca e de la tine.
Edited by george_alexandru, 17 November 2023 - 23:10. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users