![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Vodafone sau Digi?
Last Updated: Dec 03 2023 19:10, Started by
NiX-0
, Nov 11 2023 21:21
·
10

Posted 11 November 2023 - 21:21

Salut! De vreo 8 ani am număr la Vodafone, urmează sa-mi schimb numărul de telefon, mă gândeam dacă să trec pe abonament la Digi sau sa rămân la prepay la Vodafone. Din experimentața celor trecuți prin această situație, ce păreri aveți? Mulțumesc anticipat!
|
Posted 11 November 2023 - 22:05

Salut! De vreo 8 ani am număr la Vodafone, urmează sa-mi schimb numărul de telefon, mă gândeam dacă să trec pe abonament la Digi sau sa rămân la prepay la Vodafone. Din experimentața celor trecuți prin această situație, ce păreri aveți? Mulțumesc anticipat! Da iti pot zice ca cel mai important lucru e sa vezi care din ei iti ofera acoperirea cea mai buna la semnal in orasu tau! Personal pentru mine asta primeaza |
Posted 11 November 2023 - 22:16

YOXO (este Orange la pret de Digi), poti activa si roamning cand pleci din tara (doar atunci cand pleci cumperi extraoptiune daca nu faci ab de 40 lei/luna).
Poti activa, daca nu iti place te duci la altii fiindca nu ai perioada contractuala. |
Posted 11 November 2023 - 23:01

Digi numai daca ai acoperire cu semnal in zona ta de activitate.
|
Posted 11 November 2023 - 23:32

Digi e mai ieftin dar mai slab ca viteza si acoperire. Vodafone mai scump dar se aud si mai bine apelurile, acoperire si viteza mai buna la net.
|
Posted 12 November 2023 - 00:18

mă gândeam dacă să trec pe abonament la Digi sau sa rămân la prepay la Vodafone. Conteaza cine are semnalul cel mai bun in zonele unde ai tu cel mai mult nevoie. In rest preturile sunt cam la fel peste tot, exceptie Digi care e mult mai jos. Ca principiu, eu personal, nu inteleg de ce cineva ar sta pe prepay in 2023. Adica ai abonament de 2 euro la Digi si daca nu iei terminal de la ei poti sa reziliezi cand vrei! Ma rog... |
Posted 12 November 2023 - 01:42

Oare a facut cineva un topic numit "Pepsi sau Cola"?
|
|
Posted 12 November 2023 - 07:25

Salut! De vreo 8 ani am număr la Vodafone, urmează sa-mi schimb numărul de telefon, mă gândeam dacă să trec pe abonament la Digi sau sa rămân la prepay la Vodafone. Din experimentața celor trecuți prin această situație, ce păreri aveți? Mulțumesc anticipat!
Digi e mai ieftin dar mai slab ca viteza si acoperire. Vodafone mai scump dar se aud si mai bine apelurile, acoperire si viteza mai buna la net. Nu poate garanta nimeni că Vodafone e mai bun ca Digi peste tot și invers. Așa cum există ieftin și bun, poate exista scump și prost. Edited by vladut12am, 12 November 2023 - 07:31. |
Posted 12 November 2023 - 07:47

Bun. Sunt pe punctul de a renunta la Vodafone - firma complet neserioasa* - si a ma porta la un alt operator.
Acum am cartela prepay, platesc 5 euro/28 zile si am beneficiile de 6 euro. Variante mult mai bune sunt la: - Telecom - abonament de 5 euro (25 lei, include TVA) - Digi - abonament de 5 euro (25 lei, include TVA) Abonamentul de la Telecom este mai avantajos din unicul motiv al nr. de minute internationale SEE si al GB de internet in roaming. Doar ca intr-un an, Telecom va fi preluat de Orange, care este posibil sa modifice abonamentul. In ceea ce priveste acoperirea, ambele sunt mai bune decat Vodadone, dar nu stiu mare lucru despre viteze. Poti oricum vedea un film... Deci, care-i mai buna? * De ce-i neserioasa? Pentru ca a modificat unilateral cartelele. Odata micsorand nr de zile la 28 si a doua oara... nu-ti incarci cartela 3 luni, pierzi numarul. Inainte puteai sa nu incarci 1,5 ani. Cu aceasta masura a lovit in romanii plecati din tara. Edited by adip1962, 12 November 2023 - 07:50. |
Posted 12 November 2023 - 08:33

Abonamentul de la Telecom
nu-ti incarci cartela 3 luni, pierzi numarul. Inainte puteai sa nu incarci 1,5 ani. Cu aceasta masura a lovit in romanii plecati din tara. |
Posted 12 November 2023 - 09:11

Digi are acoperire nationala si e mai ieftin. Eu m-am portat de la Vodafone anul acesta si n-am probleme cu acoperirea nationala si cea internationala.
|
Posted 12 November 2023 - 12:12

adip1962, on 12 noiembrie 2023 - 07:47, said:
Doar ca intr-un an, Telecom va fi preluat de Orange, care este posibil sa modifice abonamentul. Telekom nu va fi preluat de Orange, nu au de ce... Telekom România mobile (Cosmote) Telekom România Communications (Romtelecom) Erau doua firme distincte, prima a rămas în piața iar cea de-a doua a fost achiziționată de Orange care a preluat și abonații de mobil care erau MVNO la Telekom România Mobile. Actualul Telekom mobile nu va fi preluat de nimeni din piață Orange nefiind interesata și neputând din cauza ca e lider și nu se va putea din cauza de concurență, Vodafone nu va prelua fiindcă sunt zvonuri ca Vodafone România este de vânzare iar digi nu mai are nevoie de infrastructura Telekom mobile. Fa-ti un YOXO (subscripție de 9 lei, 18 și 40 lei) ai o luna gratuit și dacă ai semnal și ești mulțumit ramai la ei dacă nu închizi și te duci la Telekom la 5 euro. |
|
Posted 12 November 2023 - 19:26

...se numeste Telekom! Daca romanii aia plecati din tara, care platesc cate 30-50 euro pe numarul din strainatate, nu isi permit 2 euro/luna ca sa isi pastreze numarul => sa il piarda! Nu peste tot in strainatate abonamentele sunt 30-50 de euro. Si nu este neaparat vorba despre plata unei sume de 2 euro. Unii nu au conturi in Romania, altii nu au persoane care sa le plateasca cei 2 euro, nu au neaparat carduri romanesti. In plus faptul sa fii obligat sa platesti in fiecare luna o anumita suma de bani fara ca aceasta suma sa poate fi pur si simplu retrasa automat dintr-un cont, sincer este foarte enervant. Vorbesti din prisma unei persoane care locuieste in Romania si care are la colt de strada un aparat la care poate plati sau care plateste utilizand un card romanesc pur si simplu. Iar "decizia" aia a ta "Daca romanii aia plecati din tara, care platesc cate 30-50 euro pe numarul din strainatate, nu isi permit 2 euro/luna ca sa isi pastreze numarul => sa il piarda" valoreaza mult mai putin de doi euro. As spune 2 lei. Si nu este vorba neaparat despre cei din strainatate. Sunt persoane batrane in Romania care detin cartele doar pentru a fi sunati pur si simplu de copii sau rude si nu au neaparat nevoie sa plateasca cei doi euro pe luna. Ca au sau nu dreptate, nu esti tu cel care poti decide. Ca sa nu mai spun ca nu mi se pare are pertinent sa corectezi pe cel care a scris Telecom si nu Telekom. Poate a scris intentionat, sau poate nu. Poate are mai putina scola decat tine. Chiar nu este subiectul discutiei corectarea asta ieftina. Edited by atol, 12 November 2023 - 19:30. |
Posted 14 November 2023 - 16:41

Am fost client la ambele rețele, nu recomand niciuna din ele. Îți recomand orange. La Vdf cresc tarifele de 2,3 ori într-un an, digi e stabil dar viteza la netul mobil e mică, bine dacă nu ai pretenții e bun digi mobil
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users